Satla-Zone
התחברות
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 21 עד 29 מתוך 29

אשכול: להנהלה הגבוהה, לאדמינים, לשחקני השרת.

MazgaN משתמש חסום
    שם פרטי
    שחר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    תודה רבה על כל התגובות.
    ואחרי הכל זאת הייתה רק דעתי
    וזאת מדינה חופשית.
    חחחחח בר מצטער עם פגעתי בך
    אתה עושה עבודה נהדרת

תודה.

הסמל האישי של Eran
    Eran גורו
    שם פרטי
    אנג
    קיבל לייק
    450 פעמים
    שמע שחר עם כול לעניין אבל זה לא יעזור לאף אחד ולא ישנה שום דבר זה שפתחתה את האשכול אמרתי כבר אני מסכים בכול הסעיפים חוץ מהסעיף על גל ובר כי אני חושב שצריך להבין אותם שהם לומדים וזה יותר חשוב להם מהשרת ובצדק
    אבל לכול שאר הנושאים אני מיתכנן שהשרת לא ימשיך בצורה כזו כי אני פרשתי מקהילה ששיחקתי בה לפני שהגעתי למקום הקסים הזה ביגלל שהיה שם את כול מה ששחר הזכיר למרות ששם זה היה בצורה ברורה ומגעילה שמה שיש פה לא מגיע
    לרמת מגעילות כזו פה זה נושאים קטנים שמעצבנים ואני אומר את זה ורק בישביל שהנושאים הקטנים האלה לא יתפתחו,יחד עם זות אני לא רוצה להיתערב בפחירות שלכם לאדמינים אבל אני נאלץ להסכים עם אילון וכול השאר בנוגע לניצן אין לי שום תלונות בחירה מצוינת
    זה לא שאני לא אוהב את שון אני פשוט חושב שהוא לא משקיע בשרת ופורום כלום,אבל אני רוצה בכול מיקרה להגית לו בהצלחה.תחשבו על הנושאים ששחר נתן אלו נושאים חשובים!

ביחס לזה:יש עוד המון דברים חשובים חוץ מהשקעה.

השקעה זה דבר בסיסי שאדמין צריך לתרום לשרת גל שוב אני אומר את דעתי האישית
    נערך בפעם האחרונה על ידי Eran : 22/02/11 ב 15:08

הסמל האישי של The_Davil
    The_Davil ותיק
    שם פרטי
    יאן
    קיבל לייק
    82 פעמים
    שחר וכול מי שאומר שבר או גל לא עושים שום דבר טועים ובגדול!
    אתם יודעים איך זה קשה לנהל קהילה? אתם יודעים כמה מחרפן לשבת מול שורות של תיכנות ולחפש באג מזדיין??? אתם יודעים כמה צריך לעבור ולהבין מי מה נובעת בעיה כלשהי??? אתם לא אז מי שבה בטענות שההנהלה לא עושה שום דבר אז עם אתם לא מודעים לדברים שקוראים מחוץ לשרת אז תינעלו את הפה שלכם על מפתח ותיזרקו אותו!
    בקשר לפריצות, פורצים או לא פורצים אין דבר שניקרא אידיאלי ואת זה אתם מיזמן צריכים להבין, הפורץ האמיתי הוא ילד משועמם שפשוט בישבילו ליפרוץ לאנשים זה כיף אז עם תמשיכו לדבר על איך פורצים וזה אז הוא יהיה שמח ביגלל שאתם מעודדים אותו!
    קלאנים זה לא תחום הידע שלי אז אני לא יכנס לזה...
    בקשר לאדמינים : לידע כללי כול אדמין ניבחר ע"י האדמינים הראשיים כלומר בר וגל וגם ע"י כול צוות השרת ביכלל. מה שאתם לא יודעים זה שלפני בחירת כול אדמין בוא נגיד ככה יש הרבה תהליכים שצריך לעבור. עם אדמין לא מיתחבר לשרת מסיבה כלשהי זו או אחרת אז זאת סיבה מוצדקת. וזה שאדמינים עולים ויורדים ברוב המקרים האדמינים פורשים לבד ביגלל סיבות אישיות, עם אדמין עושה פאשלה או שטות אין מישהו כמו בר וגל שיביאו לו עוד צ'אנס.
    ותכניסו לכם למוח חוץ מ SAMP יש חיים לאנשים אז הם לא יכולים להיות 24 שעות ביממה בשרת ולפעמים גם חצי שעה לא.... וגם תבינו אני יביא לכם סיבה אחת טובה למה אדמין ראשי לא ירצה להיתחבר לשרת והיא חפירות אני בטוח שרובכם כשבר או גל מתחברים אתם ישר מתחילים "בר?" , "גל?" וככה זה ממשיך, זו אחת הסיבות הטובות בישביל לא להיתחבר לשרת כשאתה בהנהלה הגדולה.

לסיכום:

בר וגל עושים עבודה מצויינת וכול צוות ההנהלה עושה ככול יכולתם אז אשכולות מסוג זה לא רלוונטים. עם יש לכם בעיות עם קלאנים וכדומה יש לכם תת פורום בישביל זה.... וטענות כמו "לא מתחברים הרבה" אל תוציאו כי זה טענות ממש מטומטמות וממש לא רלוונטיות!

המשך יום נעים לכולם

MazgaN משתמש חסום
    שם פרטי
    שחר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי eranbenda צפה בהודעה
    שמע שחר עם כול לעניין אבל זה לא יעזור לאף אחד ולא ישנה שום דבר זה שפתחתה את האשכול אמרתי כבר אני מסכים בכול הסעיפים חוץ מהסעיף על גל ובר כי אני חושב שצריך להבין אותם שהם לומדים וזה יותר חשוב להם מהשרת ובצדק
    אבל לכול שאר הנושאים אני מיתכנן שהשרת לא ימשיך בצורה כזו כי אני פרשתי מקהילה ששיחקתי בה לפני שהגעתי למקום הקסים הזה ביגלל שהיה שם את כול מה ששחר הזכיר למרות ששם זה היה בצורה ברורה ומגעילה שמה שיש פה לא מגיע
    לרמת מגעילות כזו פה זה נושאים קטנים שמעצבנים ואני אומר את זה ורק בישביל שהנושאים הקטנים האלה לא יתפתחו,יחד עם זות אני לא רוצה להיתערב בפחירות שלכם לאדמינים אבל אני נאלץ להסכים עם אילון וכול השאר בנוגע לניצן אין לי שום תלונות בחירה מצוינת
    זה לא שאני לא אוהב את שון אני פשוט חושב שהוא לא משקיע בשרת ופורום כלום,אבל אני רוצה בכול מיקרה להגית לו בהצלחה.תחשבו על הנושאים ששחר נתן אלו נושאים חשובים!

ביחס לזה:יש עוד המון דברים חשובים חוץ מהשקעה.

השקעה זה דבר בסיסי שאדמין צריך לתרום לשרת גל שוב אני אומר את דעתי האישית
    תודה רבה ערן.

ובקשר לתגובה של - TheDavil.
    ביקשתי בלי קללות בבקשה.
    וכבר הבנתי את כל מה שהייתי צריך לדעת.
    לא צריך להמשיך לדבר על הנושא.

תודה.

הסמל האישי של Yagel
    Yagel נינג'ה
    שם פרטי
    יגל
    קיבל לייק
    314 פעמים
    שחר כל מה שאמרת מילה במילה!
    חוץ משבר וגל לא עושים כלום.....
    כי הם עושים המון!
    משקיעים בשבילנו!

הסמל האישי של Yonatan
    Yonatan נינג'ה
    שם פרטי
    יונתן
    קיבל לייק
    445 פעמים
    תקשיבו לדעתי צריך לנעול את האשכול הזה סתם גורם לריבים .

MazgaN משתמש חסום
    שם פרטי
    שחר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי TpLink צפה בהודעה
    תקשיבו לדעתי צריך לנעול את האשכול הזה סתם גורם לריבים .
    צודק בהחלט.

iMoroSs אדמין בשרת GTA DeathMatch לשעבר
    קיבל לייק
    495 פעמים
    כמו שגל אמר, גל בכיתה י' וזה לא כמו שאתה בכיתה ח' ט' איךך שאתה בא מהבית ספר למשחק..
    יש לו מבחנים בגרויות מתכונות ...יש לו חיים
    ובר יום ולילה עובד על המוד אתה לא יכול להגיד שהוא לא נכנס..

הסמל האישי של Bar
    Bar אחראי קהילה
    קיבל לייק
    744 פעמים
    חלק מהדברים שאתה אומר אולי נכונים, אבל ממש לא נהנתי לראות שזה מה שאתם חושבים עלי.
    זה שאני לא נכנס לשרת אומר שאני לא פעיל? לא! מזעזע כמה שאתם מזלזלים.
    נעול.

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

נושאים דומים

1. הודעה|להנהלה הגבוהה בשרת.
    על ידי Boss בפורום DeathMatch
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05/04/10, 22:17
  2. שאלה|לשחקני השרת
    על ידי _IdaN_ בפורום RolePlay
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 29/07/09, 23:27
  3. מדריך|RP חובה כניסה לשחקני השרת!