22 שחקנים , כל הכבוד.
כן
לא
22 שחקנים , כל הכבוד.
יש עוד כמה שבטוח משחקים,כמה מהם אני מכיר אבל הם בטח עוד ישנים או משהו..אבל בואו לא נדפוק עין לשרת![]()
בנתיים 23 שחקנים
מן הסתם שגם אני ישחק... P:
אני ישחק .
אבל מה הקטע של הסקר הזה ? S:
כל מי שפעיל פה בפורום ישחק, הם לא סתם פעילים פה S:
חחח הוא סתם רוצה ליראות כמה אנשים יש לא היה לו כח לספור אחד אחד חח חשב חכם P:
אני בא!
אבל הסקר הזה לא נחוץ מה זה יעזור לך אם תדע כמה שחקנים יש +- זה לא שאתה עומד להשתמש בזה O_O... חוץ מזה לך לפורום factions אתה תראה שם משהו כמו 80% מהמשתמשים שישחקו על ההתחלה..
שלא נדבר שזה עומד להיות ה-שרת רולפליי בארץ אז אין סיבה שלא יהיו 70 שחקנים מחוברים ביום.. -ואני בכלל לא מרחיק לכת-
חחחחח כפרע על תומר.
פפששש 27 ורק מהפורום !
כל הכבוד סטלה זון אהבת חיי !
אוהב את כולכם ! וברוררר שאני ישחקקק
ברור שאני ישחק...
מי לא ישחק חחח הולך ליהיות ה-שרת D:
אז זהו ? 32 ?
יהיו עוד אל תדאג..יש כאלו שלא פעילים בקהילה והם ירצו לשחק בזה.וגם יש לי כמה חברים שאני אשכנע שיבואו![]()
33, אחלה לבינתיים.. כל הכבוד.
זה סוג של "התפקדות", לראות כמה שחקנים בערך יכנסו על הפתיחה. מקווה שזה באמת ככה ואנשים לא סתם הצביעו, ושיש עוד אנשים שלא הצביעו ויכנסו.
בואו נגיד ש95% מפורום Factions הולך להיות, הלידרים חייבים להשקיע מה שאומר שלפחות עוד 5 ילדים יבואו כי הם חברים של הלידרים או משהו (כמובן שלא יהיו פרוטקציות..), השקעה ושכנוע והבאת ילדים מצד ההנהלה - לפחות עוד 10 ילדים שישארו לשחק קבוע (ואפילו יותר), שאר הילדים שיבואו בלי שהם רשומים לפורום או משהו.. לפחות 50 ילדים בטוח. נקווה לטוב בע"ה![]()
יאללה נקווה ש33 מהפורום נותנים פוש לאדמינים ולמתכנתים לפתוח מוקדם יותר![]()
אני.
34 פשש
יאללה 35. אני מקווה שאלה בטוח יבואו וישחקו קבוע. בלי לחץ כמובן שחקו חופשי אתם לא צריכים להתקע מול המחשב בשרת 24 שעות 7 ימים בשבוע![]()
נקווה שיש עוד שיכנסו![]()