ואי וויד איזה משחק סבבה תמשיך להביא משחקים טוב?
ואי וויד איזה משחק סבבה תמשיך להביא משחקים טוב?
חחחח וויד נראה לי שאתה צופה בסרטי ROMANCE הרבה מאוד חחחחחחחח :lmao:
דבר ראשון אני לא שמאלני שיהיה לך ברור!במקור פורסם על ידי void1
זה שאתה מאמין שצריך להיכנס בהם ולהרוג את כולם זה מראה שאתה מטומטם לא שאתה ימני, אני מאמין שזה הארץ שלנו והיא צריכה להיות שלנו אבל אני גם מאמין שזה החלטה של ה' אם להביא לנו את הארץ או לו, אם אתה מאמין ויודע אז אנחנו בכלל אסור לנו להילחם על הארץ לפי הדת מותר לגור אבל אסור להילחם על הארץ! קוראים לזה לעלות בחומה אני לא מצפה שתדע את זה כי ממה ששמתי לב אתה אגואיסט שאיכפת לו רק מעצמו, אז בטח ובטח שלא תאמין בזה.
דבר שני לא הייתי נותן לה להתחתן אך ורק מבחינה דתית אבל אם הוא היה מתגייר הייתי בכיף מסכים וגם נותן לו את ברכתי והייתי תומך בהם עד הסוף,, אז עשה טובה תחשוב לפני שאתה אומר דברים תחקור ואל תלך ראש בקיר ותחשוב מה שהכנסיו לך לחשוב שהיית קטן
רק שתדע יש אצלנו אחת שנשואה לתושב בכפר שלנו והיא חייה באושר ועושר :הפוך:
void אתה לא בסדר אם שיחקתי איתי או עם ממון אתה לא תגיד את המילים האלה
בהתחלה לא דיברתי על זה אבל עובדה שהחברים שלך נכנסים לסרברים בשמות של מחבלים גדולים ויורדים על אנשיםבמקור פורסם על ידי hamd abo saed
אני בנאדם שאומר בפנים דברים אין לי מה להסתיר
טוב הנושא הזה לא גולש לשום דבר חיובי סגרו אותו ושכל אחד ישאר עם הדעות שלו
רק שתדע לך וויד ...
יש ערבים טובים שמחפשים שלום ויש כאלה שאתה מדבר עליהם... כנראה שלא דיברת ולא שוחחתה עם אלו שמחפשים תשלום
לא נורא.. כל אחד והדעות שלו
נערך בפעם האחרונה על ידי PuG3o6 : 20/07/06 ב 21:39
בסוכות שעבר הלכת למכור ערבות להרוויח קצת כסף הייתי עם חבר הוא היה בבאסטה אני הלכתי להסתובב ולנסות למכור ראיתי מקום עם הרבה אנשים עצרתי וניסיתי למכור בא אליי אחד דוס אומר לי תעוף מפה אני מוכר פה הוא היה בן 25 בערך אמרתי לו דבר יפה אני לא אחד החברים שלך אני יימכור איפה שאני רוצה, הוא בא לקח לי את הערבות שבר לי אותם עכשיו אני לא טיפש הוא היה שם עם ארבע חברים זה לא רלוונטי אבל הפכתי לו את הבאסטה ונעלמתי בקיצור מה שאני מנסה להגיד הייתי יכול אחרי המקרה הזה לחשוב כוס עמק כל הדוסים האלה זונות צבועים ולהיות מפגר או להגיד יש כמה שעושים להם שם רע ש-ה' ייעזור להם ויש הרבה מאוד טובים ואסור לשלול אני מקווה שתבין את המסר וויד
יודע מה אחי עזוב מצטער על מה שדיברתי אתה צודקבמקור פורסם על ידי PuG3o6
זה מעצבנות סגרו את זה פה וזהו
VOID זה את ערן מפליקס לשעבר..??
תקשיב יא חתיכת מיץ גרביים מסריח!
תרגע ומהר,שמוא על הפה שלך! ולא אכפת לי מה הדיעה שלך לגבי ערבים ישראלים ושאר העולם...
תחשוב מה שאתה רוצה ותעשה מה שאתה רוצה... אבל אל תתלהב לבוא ולסר את זה כאן...
ועכשיו תעוף לי מהעניים טיפש מטופש. ולכל שאר שרי החוץ שכאן,תעשו טובה תחסכו את הפוליטה בשקל הזאת ורק תמצאו לי את המזדיין בתחת הזה שנכנס עם הניק של נסראללה הגרביון..
מה אתה בא אליי בקללות של יום כיפור יטמבלבמקור פורסם על ידי OozZ_ISR.
לך תשחק קצת פר קרי ותרגע
חלילה מקלל אותך.. אתה אחלה ילד.. אבל אתה גרביים .. מה אתה מתלהב עם הדיעות שלך יא ילד מסכן..
מה נראה לך שהפורום שלי זה משעל חם????!?! את הדיעות שלך תשמוא לעצמך...
טיפש
שמע אני לא אחד החברים שלך בפר קרי אל תבוא אליי בקללות של ילד זיןבמקור פורסם על ידי OozZ_ISR.
יטמבל
אלק גרביים
אין לי שום דבר נגדך זה שאתה אדמין של הקהילה זה לא אומר שאתה תגיד מילה וירגע העניינים אז אל תתערב אם אתה מדבר שטויות
אתה דפוקבמקור פורסם על ידי void1
ממש אבל
יאללה דיי לריב .. עד עכשיו היה מש כייף בקהילה ולא דיברנו על שום שטויות כאלה.. אני מבקש אל תהרסו את הקהילה.. עוז תנעל את האשכול הזה.. ושאני לא ישמע עוד דייונים מפגרים כאלה חח :lol:
ערן... אל תתחיל אפילו... אין לי כוח אליך,תעשה טובה תסתום את הפה ותדבר בכבוד לאנשים..
אין לי כוח אפילו להתייחס כבר... "החברים שלך בפר קרי " תגיד לי.. אתה קורה את מה שאתה כותה לפני שאתה שולח הודעה? יענו אתה כבל רציני..
וואוו יש לכם שעות ממש מוזרות לריה מחצות עד 1 וישר ב-7 קמים חוזרים לפה לריב????
חחחחחחחחחחחחחחחחח
וואי די לריב!!!!!!!!!!!!
הוא אמר סליחה עכשיו חלאסססססססס:כן:
ננעל