מי שמדבר על עילגיםבמקור פורסם על ידי InFlames
תלמד קצת עברית לפני שאתה אומר למשהו "אילג"
מי שמדבר על עילגיםבמקור פורסם על ידי InFlames
תלמד קצת עברית לפני שאתה אומר למשהו "אילג"
וואי אז טעיתי במילה אחת יש פה אנשים הרבה אבל הרבה יותר גרועים ממני
מי שמדברבמקור פורסם על ידי D-Max
קיצר תשתחררו מאלעד בקיצור...
שמעו אתם סתם מתוכחים אלעד אני לא אומר שאתה משתמש ברדר או משהו אבל עם כן תהנה ותשים זיין על כולם ולמי שיש בעיה עם זה שילך לסרבר עם ACP אין מה לעשות בלי ACP אתה לא יכול לדעת מי צ'יטר ומי לא והכי מצחיק שגם ב ACP אומרים לי צ'יטר :בוכה: ואני לא ינקוט בניקים :L
תדברו עד מחר אבל בראסמי הבאן הזה לא ירד אף פעם ככה שזה סתם נושא ספאם יאללה לנעוללללל ..
תשמעו ילדי כאפות הומואים...מי שיצא שוב פעם על אלעד ויקרא לו צ'יטר (למרות שעברנו את הגיל שנתעצבן מזה)אבל תתחילו להתלכלך עליו באמת שאני לא ממליץ אני לא יבוא לקלל אף אחד וכל זה אבל מי שבאמת גבר ראינו את הפנים שלו במפגש וראינו מי בא לאלעד עם לפידים וקילשונים אז אל דברו סתם וסתמו ת'פה לפני שאתם מדברים!!!
אז למה אתה משחק בשרתים כאלה?במקור פורסם על ידי InFlames
אני עדיין עומד על שלי..
חח אלעד לא צ'יטר חאלס לזיין ת'מוח...
הוא בדק את הacp
חחח אוהב אותך אחי..
עבריין נולדבמקור פורסם על ידי foo-fighter
כוס אמא של כולם חלאס לריב אם הוא רוצה להיות צ'יטר זה החלטה שלו אז בלי לזיין ת'שכל
לנעול בבקשה!!!!
אלעד אחי אוהב אותך אל תקשיב לאף אחד תעשה מה שבראש שלך!!!!
משהו דפוק אצל כל האלה שמגנים עליו: אין לו סתם גלובל באן... זה הגיע לו על שימוש בצ'יטים...
עכשיו אם אתם עדיין אומרים לו שיעשה מה שבא לו זאת אומרת שאתם רוצים שימשיכו להיות רמאים כתור חלק מהקהילה ולא רוצים להעיף את כל הצ'יטרים קיבינימאט...
אוקיי...לכול האנשים,ואני מתכוון לכולם:מנהלים,משתמשים וסתם ספאמרים,אתם לא מכירים את אלעד,אני גם משחק בשרת בלי ACP כי יש שם אנשים לפחות,אז זה אומר שגם אני צ'יטר? קיבלתי גלובל באן? לא!!
אז כול מי שחושב שאלעד עדיין ראדר או אימבוט שיחשוב...אני מכיר את אלעד הרבה מאוד זמן,וראיתי אות משחק אם זה ב-CW או CP או סתם PU אלעד לא צ'יטר,או שחקן חכם,הוא משחק על חוש השמיעה במשחק,וכן הוא גם שיחק אצלי והוא עדיין היה סוס אז זה לא משנה...אז כול מי שלא מכיר את אלעד שלא ילכלך,כי כמו שאמרו פה מי שהיה גבר בא למפגש והרבה זיינו תמוח,ו-InFlames תפסיק לבכות!! אם אתה כול כך חושב שאלעד צ'יטר אז תלך אליו הביתה פעם אחת ותיראה איך הוא משחק,ושוב תפסיק לבכות!!!!! וחלאס להיות כול אחד עבריין מקלדת,עשו טובה לקהילה הזאת ותחסכו בקללות..ומי שיש לו עדיין מחשבות על זה שאלעד ראדר שישמור אותם לעצמו,כי הוא סתם יעשה מעצמו צחוק,ותיראו את התגבות של האנשים כאן..הרבה אומרים שהוא לא ראדר ואלה שטוענים שהוא ראדר חוזרים על עצמם כגון:
InFlames(=ספאמר) או D-Max שהוא בעצמו הודה שהוא ראדר במפגש,אז אנשים חלאס לחפור!
יאללה תוכנית הריאלטי עבריין נולד
10 עבריינים צעירים יתחרו במספר תחרויות עבריינות
כל פרק יעוף עבריין אחד הבן אדם הראשון שנדקר עף
ככה עד הסוף
הפרס הוא מנת קוקאין והאולר הנכסף
אלעד לא ציטר חלאס...
אחי תאמין לי שלא ראיתה את כולם במפגש :/ אז אל תדבר סתםבמקור פורסם על ידי foo-fighter
תודה לכולם על התגובות......חולה על כולכם....!!
מה אתה מזיין את המוח יחתיכת ילד הומובמקור פורסם על ידי Crazy Death
שימוש בצ'יטים ...איך אתה מדבר על זה כאילו שימוש בסמים..
ילד נכה לוקח את זה יותר מדי קשה..
לך תמצא חיים!!
שישחק בשרתים בלי ACP , שיהנה עם הציטים.
אלעד לא ציטררר !
אני מסכים עם אייל הוא כולה בדק תACP