שמשחק בארץ? או בכללי הבלם הישראלי הכי טוב?במקור פורסם על ידי disel
שמשחק בארץ? או בכללי הבלם הישראלי הכי טוב?במקור פורסם על ידי disel
ב''תר זונהה
לא רוצה שהיא תהיה אלפוהה
ההגנה שלכם הייתה בהרכב הרגיל שלכם.. קישור אלברמן בוטאנג ורומאליו החליף..במקור פורסם על ידי BaJo/ShortY
עמית בן שושן ברוכיאן תמוז, אני לא זוכר עוד אבל זה היה הרכב אולי לא הכי חזק אבל חזק ביותר!
לך הבייתה חחחחחח עלק הבלם הכי טוב בארץ, איפה אתה חי?!?במקור פורסם על ידי disel
דקל קינן לא ר-ו-א-ה אותו ממטר !
אלברמן לא שיחק תמוז לא שיחק, וגם בן יוסף.
דקל הוכיח כמה הוא טוב במשחק נגד ביית"ר...:jiggy:במקור פורסם על ידי TreaX
וביית"ר בגביע הטוטו פתחה בהרכב גרוע,אבל זה לא מה שהביא להפסד..כל הכבוד לכפ"ס...
ותומר בן יוסף הוכיח כמה הוא טוב במשחק נגד קרואטיה...:jiggy:במקור פורסם על ידי Rom4nz`
ואיזה פתחה בהרכב גרוע רק אמסלם ואלברמן ותמוז לא היו... כל השאר הרכב הכי חזק...
חטפתם בראש והלך תואר.. אז דיי
במקור פורסם על ידי Rom4nz`
היה אדום על הקללות לא היה פנדל..!!
לא היה לנו מאמן על המגרש די הרבה זמן בזמן המשמעותי
הייתם עדיפים עלינו רק מהרגע שיצא לנו שחקן באדום
חלאס קובי אני לא מאמין עלייך, בגלל משחק אחד אתה אומר שהוא גרוע??!במקור פורסם על ידי Rom4nz`
כל העונה הוא השחקן הכי יציב של חיפה, הבלם הזה עצר את ליברפול, אוקזר, ריינג'רס[הגולים היו באשמת אולארה האיטי], הקבוצה האיטלקית שכחתי תשם שלה לרגע...
ומה עם המשחק שהיה לבן יוסף בנבחרת??! תעשה טובה, 3 גולים באשמתו!
אייי treax אתה קנאי אחושרמוטה בכבוד שלי כחה בסוף שנה תקבל זין בתחת אתה מקנא בכסף של ביתר אתה אוכל את עצמך שחיפה קבוצה מסריחה בלי כלום קבוצה מגעילה אין יותר קנאי ממך אתה מגעיל איכסה פווו
התקשורת מזדיינת
תראו את ONE הבני זונות האלה. איך אני שונא אותם
תראו איזה אנטי בית"ר
אוהד כפר סבא שהותקף, מתי הביאו אוהד שהותקף? למה לא הביאו כתבות על הרימונים שמכבי חיפה והבועל זורקים למגרש, דווקא זה
http://www.one.co.il/cat/articles/ar...id=89248&bz=11
טור דעה דפוק שבית"ר לא תהיה אלופה - וזה סופי
שתבינו כמה בן זונה כתב כמוהו יכול להיות
http://www.one.co.il/cat/articles/ar...id=89202&bz=15
http://www.one.co.il/cat/articles/ar...id=89237&bz=26
200 כחולים ו 50 סדרנים באורווה במשחק של בית"ר מול פ"ת, משטרה זונה
http://www.one.co.il/cat/articles/ar...?id=89256&bz=9
תמותו כולכם, יתהפך העולם ונזכה באליפות !!!
קנאי??! אני =-O חחחחחחח טוב נשמהבמקור פורסם על ידי MusT4nG`
"מקנא בכסף של בית"ר" מי ישמע אני ירוויח משו מיזה שבית"ר תנצח או תפסיד..
חיפה קבוצה מסריחה, מודה!
אבל לבית"ר לא מגיע לזכות באליפות..
וגם אם היא תזכה אני לא יקבל זין בתחת, כי בתחילת שנה חשבתי שבית"ר תזכה
אבל לא חשבתי שהם יהיו כאלה סנובים, וישחקו כזה מגעיל..
תראו את התל אביביות, שקטות שקטות ומשחקות כדורגל טוב! להם מגיע לקחת אליפות.
וזה לא משו אישי נגד בית"ר אבל אני רוצה להראות שבכדורגל הכסף לא משחק תפקיד כל כך חשוב!
כמו ששנאתי את ריאל בתקופה של הגלאקטיקוס ואת צ'לסי של מורניו ככה אותו דבר על בית"ר
נתי מה יש לך כולה ספורט.. זכותו של כל אחד לחשוב מה שהוא רוצה..
אתם יודעים משו, אני שם לב עכשיו שכל הנושאים פה מידרדרים למצבים כאלה מגעילים..
גם אני השתתפתי בהם. אבל עכשיו שאני חושב על זה כולה ספורט, קצת תחרותיות ואנחנו עושים מיזה יותר מדי
אני אישית לא רוצה שבית"ר תיקח, יש אחרים שחושבים אחרת.. סבבה!
אבל להגיע למצב של לאחל מוות וכל מיני קללות אחרות זה כבר הגזמה, קחו את זה ברצינות..
יאללה יום טוב, בהצלחה לחיפה נגד אספניול עוד מעט =]]
עזבו אותכם התקשורת כולה אדומההההההה
וTREAX אתה ראסמי קנאי אחושרמוטה אחי...הפסדתם ולא בגלל השופט וכולם יודעים את זה..
במקרה היה משחק גדול קצת לפני(ברצלונה-ריאל) וברצלונה הייתה מחצית שלמה(אם אנלא טועה) ב10 שחקנים! ברצלונה שלטה ושכבה על ריאל ובמזל לא שמה לה שלישייה..
כולם יודעים את זה שלא היה שום טעויות שיפוט פשוט אתם משופעים מהתקשורת המזדיינת הזאת שרוצה להרוס אותנו אבל זה לא יעזור כי ניקח אליפות(אולי מגעילה,מה לעשות,גם האליפות ה1 שלכם לא הייתה משגעת)ונשתיק את כולם!!!!!!!!
יאללה ביתר לאליפותתתתתתתתתתת
מה משחקת טוב במכבי?סתם מגעילה
עם כבר להפועל מגיע
בא לך לשבת איתי על נרגילה ונעביר זיכרונות ביחד כמה פעמים מכבי חיפה קיבלה בראש השנה בליגה?במקור פורסם על ידי -Tarnegolz-
ואני לא מבין את הקטע של ה10 שחקנים אני רשמתי את זה פה כבר, אבל סתם שתדעו, מה הבעיה לשחק עם 10 שחקנים? בית''ר נגד הפועל ת''א בבלומפילד מחצית שלמה לא קיבלה גול, אז למה שאדום ישבור את הקבוצה מכבי חיפה שהוא אלופה 3 שנים והיא בגביע אופ''א?
במקור פורסם על ידי TreaXאיזה יוני זה כפרה עליך, אם אני לא יאהב אותך מי יאהב אה מי יאהבקוד:נתי מה יש לך כולה ספורט.. זכותו של כל אחד לחשוב מה שהוא רוצה.. אתם יודעים משו, אני שם לב עכשיו שכל הנושאים פה מידרדרים למצבים כאלה מגעילים.. גם אני השתתפתי בהם. אבל עכשיו שאני חושב על זה כולה ספורט, קצת תחרותיות ואנחנו עושים מיזה יותר מדי אני אישית לא רוצה שבית"ר תיקח, יש אחרים שחושבים אחרת.. סבבה! אבל להגיע למצב של לאחל מוות וכל מיני קללות אחרות זה כבר הגזמה, קחו את זה ברצינות.. יאללה יום טוב, בהצלחה לחיפה נגד אספניול עוד מעט =]]
חולללללללללללללה עליךךךךך
נערך בפעם האחרונה על ידי נתיניו : 15/03/07 ב 21:58
למה כולם אומרים אין טריפל, הלך תואר,
אני רוצה צלחת אליפות זה הכל וגם את זה לא בטוח שבית"ר תקבל
בגלל שאתם יודעים שאנחנו הקבוצה החזקה בליגה, אתם מחפשים את מה הלך לנו את מה שלא יהיה לנו
"הלך תואר, אין טריפל" !!
די עם זה, יודעים מה: גם אליפות לא נקבל, שמכבי ת"א תהיה עם 2 כוכבים סבבה לכם ?
תפסיקו לחפש את השלילי זה רק מה שאתם יודעים, למה אתם לא בוכים על השחקנים הכליברים שלכם שחושבים שמותר להם לקלל שופטים, למה לא את המאמן שמקלל את השופט וממעיט בערכו, בגלל שאתם קבוצה שלקחה 3 אליפויות רצופות מותר לכם הכל.!
זאת הבעיה שלכם ושל הקבוצה שלכם, מכבי ת"א והפועל ת"א ראויות לאליפות, אבל גם בית"ר כי לא סתם אנחנו מקום ראשון
עכשיו די חכו לסוף העונה ונראה מה יזכה, כל שעה מישהו מגיב פה למישהו אחר
אני מציע שתנעלו הכל, תערכו הכל
חכו לסוף העונה ונראה מי יזכה, בהצלחה לכולם ביי
אנחנו לא מכבי חיפה שמים כוכבים מעל הסמל..במקור פורסם על ידי Nąti
הסמל שיש לשחקנים של מכביתל אביב על הלב זה מספיק לדעת מה אומר הסמל הזה,מכבי תל אביב, השם אומר הכל לא צריך כוכב בשביל להראות מה הסמל הזה שווה!! מכביי או מוות..
מכבי תל אביב לוקחת השנה אליפות בליינד