לא בא לך להפסיק אם זה?
שמע תהנה עכשיו תנצח את כולם אם הפייקרים אבל עוד כמה זמן הכל הילך לפח מייק ניכנס לקלאן בייס ואתה בחוץ..
לא בא לך להפסיק אם זה?
שמע תהנה עכשיו תנצח את כולם אם הפייקרים אבל עוד כמה זמן הכל הילך לפח מייק ניכנס לקלאן בייס ואתה בחוץ..
אין פה פייקרים מה לא מובן כוס אמקבמקור פורסם על ידי HaZoKa`
מה את משחק אותך כולך נוב !!!
תירא עם מי שיחקתת יא 0
אין פייקרים? pure לא פייקר?
לך הבית כולם שמה פייקריםם אתם לא מבינים pure הזה שיחק כמו מישו pro או faker ואני יודע איך הוא משחק הוא לא כזה קיצרר אני לא יתחיל ליפתוח עליך פה ת'פה כי זה לא מתאים פהה אבלל דיי נימאסס לא ניראה לך להביא פייקים ליפותח קלאניםם עם אותם שמות כמו הקלאנים הסוסים שיו פעם רק שאתה משנה אות או משו ?!?!
דיי נימאס ממך מה אתה לא מביןן באמא שלי צריך לעשות סקר מי רוצה שהוא יעוף ....
תאמין לי היה הכי טוב שלא הייתה פה ...
נערך בפעם האחרונה על ידי WickedSick : 24/04/07 ב 20:07
תגיד לי איזה חלק מהמשפט : "הוא לא היה פייקר הוא היה בTS " איזה חלק מזה לא הבנת ?
יאללה אתה מוזמן לפתוח סקר בצ'יק יורידו לך ת'פקחות.
בנתיים אני פקח ואתה מישתמש רגיל so stfu
זה מדגדג לי ת'ביצה זה שאתה פקח אתה בסה"כ חנטריש אם עוד לא הבנת.
די אתה מעליב אותי רואים אתה ילד כאפות
רואים שאתה לא מצחיק בשיט.
במקור פורסם על ידי ^idNz
חחחחחחחחחחחחחח כן אה..
כל החיים הוא משחק עם פייקרים מה כיף לו בזה...
אבל עזוב אותו עידן עם כיף לו אז מה אכפת לך חכה עד שיתפסו אותו ויתנו לו בראש בקלאן בייס
DN לקחו טכני על פארש אבל אני לא מודאג כי יש עוד match שאני הולך לקחת נגדם וזה עוד יקרה תאמין לי.במקור פורסם על ידי Linoy/Shay
בקשר לפייקים תפנימו אחת ולתמיד שאין פהה פייקים.
במקור פורסם על ידי Kill3rBoy`
איך אתה משקר בלי בושה..
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
חלאס אלעד אני נשבע לך עוד מילה אתה עף מפה אני גם ככה חם עליך הרבה זמן ....
נמאס ממך סליחה שאני מתערב ב TO..
אבל אתה ילד חפרן,קטן,אפס,ועוד תופס פוזה על אחרים
יותם גם אתה חלאס עם הקללות וההמריבות שלכם....
תפתרו את זה באיסיקיו
אלעד אתה על הכוונת שלי תזכור את זה...
עזוב ת'י דן אני סתם מיתחמם מהנוב הזה אשכנזי טמבל
הוא חיי על הנקודות שלו בקלאן בייס - זה החיים שלו באמא ...
עזבו דיי נימאס ממנו
אתה מצחיק
ניקיטה (PM 08:43) :
אלעד אתה אוהב אותי
אלעד]:-> (PM 08:43) :
לא
תאמת תצודק די נמאס ממנו
אבל אין מה לעשות
הוא פה..
אז שימו לו באן תעיפו אותו מפה מה אתם מחכים
נו חאלס כבר כל אחד שאתם שונאים לקרוא לו רוסי או אשכנזי...במקור פורסם על ידי WickedSick
זה כבר מציק
יווווווווווווווווו איך ידעתי שזה מה שיקרה שתבוא בתור סיפור ויזור לקלאן בייס קיצר בגללך אכלתי אכני מהאפסים האלה על סתם אבל אין בעיה פעם הבאה שאני אנצח זה יהיה ניצחון רגיל ואז תראו.במקור פורסם על ידי mikeVANdike