במקור פורסם על ידי
Kasata
קודם כל אני אציג את עצמי, אני Kasata, זה ה"""""""ריל"""""" שלי, פעם שיחקתי בשם Deadnight ומי שלא מאמין יכול להכנס לקלאן בייס ולחפש קלאן JwS אם יש פה בכלל מישהו בגיל לדעת בכלל מה זה.
באתי להגיד שנשבר הזין מהקהילה הזאת, מהילדים הקטנים והמעפנים שהרסו את המשחק הזה, לא עובר משחק בלי שאיזה ילד בן 15 מחליט שאתה רדאר ואז כל השחקנים באותו רגע כמו קופים מצביעים ואתה מוצא את עצמך עם באן בגלל איזה צוציק מסכן.
לפני שאתם מצביעים כמו טמבלים כששחקן הולך לאנשהו כי הוא יודע שהולך לצוץ משם מישהו, תחשבו רגע (מה שקשה להרבה מכם לעשות) אולי הוא לא רדאר, אולי הוא ראה מאיזושהי זוית ששחקן מהקבוצה השניה הולך בכיוון מסויים וסביר להניח שיצוץ במקום ברור מאליו.
זה ככה כדי להכניס לכם טיפה מושג בראיית משחק.
עוד משהו זה סאונד במשחק, מה שרוב הזאטוטים בקהילה הזאת לא מכירים, יש צלילים וקולות מסויימים שכששומעים אותם אפשר לפעמים להבין ששחקן נמצא במקום מסויים, אני לא אתן דוגמאות כי אם אין לכם את החשיבה הזאת אז תזדיינו עם החשיבה שלכם ותשארו נובזורים לנצח.
ומה הקטע עם זה שאנשים לא יודעים לעשות vote על afk/tkillers?? יכול להיות שזה בגלל שרוב הילדים פה לא יודעים אנגלית, אז שיעור קטן לכל הנובים פה:
afk - away from keyboard משמע שחקן שלא נמצא מול המשחק בכלל
tkiller - team killer - מישהו שזורק רימונים בכוונה על הקבוצה שלו
כשאומרים לכם לעשות vote על מישהו בגלל שהוא אחד משני אלה, תעשו טובה שניה אחת וצאו מהשוק שלכם ותעשו vote.
ועוד משהו, תתחילו לשחק במפות אחרות מהסייקל המשעמם שלכם. מפות כמו Forge, Monastery, Trainstation, Verdon, ועוד הרבה מפות טובות אחרות, אולי זה ישפר לכם טיפה את המשחק, מה שקשה לי להאמין.
לא יודע אם זה בכלל יעזור במשהו כי הקהילה הזאת שורצת בטמבלים אבל למי שיש לו קצת שכל בראש שיפנים.
יום טוב לכם.