^^
שמשעמם לי אני הולך ל-FXP ליעוץ מיני..
חח זה ענק זה יותר טוב מהפרום בדיחות
נסו
אתם תצחקו רק אם אתם נורמאלים לא כמו אלה ^^
לכולם שלום אני בן 12.7 ואני מאונן שעה לפחות פעם בשבוע ואחרי שאני מאונן אני מרגיש כאילו אני צריך להשטין ואני לא יודע אם זה שפיך.... איך מזהים שפיך? תודה מראש לכל העוזרים
תקשיבו אני מאונן לפי המדריך שיש בפורום (באמבטיה) ולא יוצא כלום.... אולי משו אני לא עושה נכון? איך גורמים לגמירה? תודה לעוזרים(בן 12.5)
היי, כפי שהבנתם אני רוסי ואני לא מקובל אני לומד בחדרה. יש לי חברים מרוקאים קווקזים וחבר ערבי 1 כפי שהבנתם אני לא גזען. אבל יש הרבה ילדים מרוקאים וקווקזים ערסים ורוב הרוסים לא מקובלים יש 5 או 6 שכן מקובלים. אז עם אני לא מקובל יהיו לי בעיות עם בנות בכללי לא ידידות כאילו תהיה לי בעיה להתחיל איתן?(בן 13.7)
שלום קיצר אני מאונן כבר איזה שנה ואני כל פעם שאני גומר יוצא לי שפיך עכשיו היום אני אוננתי והגעתי כבר לסוף ואיך שהרגשתי שאני גומר לא יצא לי שום שפיך אפשר לדעת מה קרה או שזה בעיה כלשהי(בן 12.8)
טוב ככה לפני כמה שנים בערך בכיתה א התחלתי לשלוח למישהי מכתבי האהבה עד כיתה ב ואז אני וחבר שלי ניסינו להתחיל איתה אבל בסוף לא עבד ועכשיו כבר אני לא אוהב אותה וכולםם בביצפר שלי פרחות כאלה ואני רוצה למצוא לי חברה ואני לא יודע מאיפה ואני ממש רוצה את זה בבקשה תעזרו לי איפה אני יכול למצוא חברה(בן 10.7)
שלום חברה לא ממזמן גילתי שאני נמשך לגברים אני לא מתבייש בזה או משהו אבל אני עוד מעט בן 12 אבל איך אני יגיד את זה להורים שלי תודה לעוזרים
אני בן 14 וחצי ויש לי בעיה... אני לא יודע למה אבל יש לי מן קילופים קטנים כאלה באיבר המין... בבקשה זה לא ספאם!!!
WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?