אני בזמן שלא שיחקתי קוד ,אני מאוד עקבתי והתעדכנתי אחרי הנבחרת שלנו בכל המשחקים בין עם זה (CS1.6 ,CS:S ,ET וכ'ו)
לדעתי כל החלטה ש-pliss עשה היא נכונה ,נבחרת טובה וקבוצה טובה תלויה אך ורק בטים פליי וזה בדוק!!
מי שעוקב אחרי CS1.6 יכול להבין עד כמה עבודת צוות מוכיחה את עצמה מחדש ,שלא צריך סקיל אישי מטורף .
הנבחרת שלנו מורכבת ברובה מ-viio שיודעים מזה teamplay והוכיחו טוב מאוד ב-CB נגד ארגוני גיימינג מהטופ בעולם.
לגבי w0nderboy :
דוגמא טובה מאוד - ישנו שחקן ב-CS ,הכינוי שלו Jior או Febonatic והוא במשחקים בארץ ברמה של שחקן מתחיל ,למה שמו אותו בנבחרת ?
טים פליי ,פוטנציאל של שחקן שאין לו סקיל של ממש ,וזה פשוט מדהים בכמה מצבים של 1VS3 הוא "הציל" אותנו בשני משחקים האחרונים. (צ'כיה,טורקיה)
בסיכום של דבר אני מאמין שבמידה וטום יישחק לא תהיה שום בעיה ,ואפילו זה יביא רק טוב לנבחרת שלנו.
אני לא מזלזל בטום כן... 3>
לסיכום ,אני נמצא לרוב בערוץ של הנבחרת #Team.Israel ואני ממליץ גם לכם להתחיל ולהתעדכן במשחקים שיבואו ,תוצאות ,וכ'ו ...
אני יכול כבר להגיד שב-CS ניצחנו את טורקיה וצ'כיה שתי נבחרות חזקות מאוד ועלינו לשלב הבתים ,ב-ET ניצחנו את נורבגיה וב-CS:S הפסד
יחידי רציני נגד נורבגיה 16:14 - ככה שיש תקווה והנבחרת טוב מתמיד.
אני מאחל בהצלחה לנבחרת והעיקר תייצגו אותנו בכבוד.
סליחה על החפירה ,אני אוהב את המדינה שלנו.
kapcheR