אלן תכין לי גם כזה תעשה
F1sH!nZoN The Big Mekolam XD
n.b KaMoVaN ShElo yOTer Gadol ME ha Frik...
תודה
אלן תכין לי גם כזה תעשה
F1sH!nZoN The Big Mekolam XD
n.b KaMoVaN ShElo yOTer Gadol ME ha Frik...
תודה
לא הייתי פה יחנון, הייתי בת"א עם ידידה.. עוד לי אין חיים מה אני כמוך לוחץ כל שניה REFRESH על פורום TO?
הפרצוף שלי? תגיד הסתכלת לאחרונה במראה? אתה הוכחה שבני האדם באו מהקופים יא כיעור ארצי
* עריכה : עכשיו בטח ראית את ההודעה שלי, אבל אתה תחכה להגיב עוד איזה שעה ככה שלפחות יחשבו שאתה לא חסר חיים שלוחץ REFRESH על הפורום כל שניה, אבל הניק שלך מופיע למטה יא מאומץ... (לא כיף..)
נערך בפעם האחרונה על ידי Undertaker : 03/06/09 ב 17:53
אמא של שיקו זונה קטנה שרמוטה!
דודה של חן קבורה מחוץ לגדר
דור דיאבולו מטורףףףףףףףףףף חחחחחחחחחחחחחחחח
אני רואה שיש פה הרבה מושפעים
בריאות אושר ועושר והרבה הרבה כושר!!! ( To 4Life )
כולכםםםםםםםםםםםםם על הזייייין שליייייייי בכיף
לא חן גם אני יוצא מהבית ליפעמים
לא רוצה ליראות את הידידה שמסכימה לצאת איתך מהבית:[
ודוגרי אם נעשה סקר אם תמונה שלי ותמונה שלך אין מה להשוות בכלל תתוצאות אז בבקשה סתום תפה ושב בשקט
ושרשמתי את ההודעה הזאת גם השם שלך היה רשום למטה...(לא כיף..)
אהבתי את החרטה רע, אבל עדיין הייתי מעדיף לקרוא לבן שלי בשם "סמוחטה" מאשר רע..
ורוצה נעשה סקר אין לי בעיה, אתה נראה כמו דוגמן של דלתות מקלט אני לא מבין בכלל איך אתה מדבר כאילו אתה כוסון על
יאללה אז יש תחרות!!!
שלחו תתמונות אני פותח נושא
מה אתה ילד בן 2?
רעיון מטומטם.....
עוד אחד שרק מקלל כמו ילד מכוער, מה עצוב? שכל הקללות שאמרת לי זה מה שאומרים לך כל האנשים שאתה הילד כאפות שלהם ואז אתה מביא את זה עליי כי פה אתה יכול עוד לחוש גבר כשלא רואים את כיעורך.
אתה כ"כ מטומטם לא רק שלא עלית כיתות בבצפר כמו שאתה אומר (וגם מתגאה מזה משום מה), אלא אני גם בטוח שאין לך מושג מה זה אנמיה יא אימבסיל.
ועכשיו תלך לויקיפדיה ותרשום פה את ההסבר ותראה לכולם שאתה "יודע" מה זה אנמיה , אבל זה לא יהפוך אותך ליותר חכם. אתה תמיד תשאר אידיוט כסיל חסר תכלית. ^^
הא כן, ואבא שלך בתול יבנזונה
חן תביא תמונה לגנז.. אתה רוצה של הפנים או של כל הגוף?
(ניראלי של כל הגוף שלא יראו רק את האף)
*ואני לא מאמין שהנושא הזה עדיין פתוח:O*
nu yalla?
yesh askama shel 2 azdadim!
give me pics and go!@#$
אני אצלם היום תמונה שלי כל הגוף בלי חולצה שתראה מי השחיף מבינינו, יא פרצוף דכאוני
אז אני גם יצטלם בלי חולצה חחח מה אתה מאיים?
יאללה נו!
אני כבר רוצה לפתוח תחרות!