עוד פעם אין לי שמץ איך VIIO הגיעו לדיון הזה אבל אם כבר נכנסו...
זה מראה כמה אתה טיפש , אתה משווה משחק שידענו שכבר נצחנו לפני שהוא התחיל,אז הפסדנו 5 סיבובים או 4 אין לי מושג כמה וזה לא מעניין אתה חושב שבאמת הייתה את אותה הרצינות במשחק הזה כמו במשחק חשוב אחר??? איך אתה בכלל יכול להרשות לעמצך לשפוט אותנו , מי אתה ואיפה אתה בטורניר הזה ??? אם אתה אומר שהם קבוצה שמורכבת משחקנים ממוצעים ומטה שבסך הכל זה כמעט כמו כל קבוצה ב IGL הזה (בלי להעליב אנשים/וקבוצות אחרים/ות) בקיצור אם הייתי במקומך לא הייתי מדבר באמת כמו שקוסטה ידידיאמר למעלה.
ועכשיו נעבור לנורמן,אתה חיי בסרט אם אתה חושב שהיה לכם סיכוי מההתחלה , אם לא שמת לב במשחקים האחרונים יש לכם (ESRAEL קלאן שאמורים לשחק בא ישראלים"ראו שם") עושה משחק ושמו DIABLO שחקן לאנים לא רע ,אבל מה לעשות שבקוד4 אתה צריך קבוצה טובה ולא שחקן טוב וגם TREX שלא רע בכלל במשחקים והיה לא רע נגדנו וגם ב IGL במשחקים ששיחק לפחות,ולנושא...אתה שחקן בריצפה אתה בושה ל ESR יש לך התנהגות זבל אתה שחקן דיי זבל בקיצור איך אתה אומר? "ניצחנו בעבר ננצח בעתיד" אני רואה שכבר שחכת את המשחק CB שהיה לנו , אה בטח עכשיו תרשום שדיאבלו שיחק עם פינג גבוה נכון? אבל לא תירשום שהוא עשה לכם את המשחק ב CROSSFIRE לקח לפחות 3-4 קלאצ'ים בכל מקרה אני מקווה שתשיג את קוטה שישחק בשבילכם במשחק נגדנו כי אתה תצטרך תירוץ על ההפסד שלא תגיד שאני לא חבר ולא אמרתי..
אה ולגבי CB תיהיו קצת אקטיבים אנחנו צריכים יצוג בארץפפחחחחחחחחח עלק ESR .
no jeremie no funבטח עכשיו מישהו יקום ויגיד לי שהוא עדיין ב ESR ,אולי הוא עדיין ב ESR אבל בתור מחלק מגבות.
ESR של פעם זה לא ESR של היום.
יום טובבבבבבבבב ושבת שלום חברים סליחה על החפירה![]()

אמר למעלה.

בטח עכשיו מישהו יקום ויגיד לי שהוא עדיין ב ESR ,אולי הוא עדיין ב ESR אבל בתור מחלק מגבות.
הירשם כדי להגיב לנושא

namu is gonna eat shit)