מה לא פועל יא נגר \:Originally posted by ^ToMpsoN~h3n@Aug 27 2005, 07:46 PM
לא פועל:\
מה לא פועל יא נגר \:Originally posted by ^ToMpsoN~h3n@Aug 27 2005, 07:46 PM
לא פועל:\
fire wall
יהומו קוקס אל תשחק אותה יאשכנטוז הומו
וlivsteker
יהומו מה ת'ה משחק אותה גבר מכות יזין וחר כך תראה מה זה קווקזי יהומו משחק לי אותה עבריין מזדיין בתחת
בוא מכות הומו קלאק הסברתי לך בטים ספיק בוא ותחטוף כוס אמק
ואני לא פריק יהומו כולה שמתי כובע לצד ויש לי עגיל ילד הומו והשרשרת מבר-מיצווה
אחי עזוב אותו חצי הילדים פה הומואים !! אל תתרגז כולם משחקים אותה !! :blablabla: הכל דיבוריםOriginally posted by eRsaChe/\@Aug 27 2005, 05:55 PM
fire wall
יהומו קוקס אל תשחק אותה יאשכנטוז הומו
וlivsteker
יהומו מה ת'ה משחק אותה גבר מכות יזין וחר כך תראה מה זה קווקזי יהומו משחק לי אותה עבריין מזדיין בתחת
קובי אחי אתה אמרת קוף קווקזי אז אני סתם אמרת גורילה קיצר.. עזוב שטיות רק ליבטייקר הזה הומו
וויקי כולך שחום קטנצ'יק...אתה ידוע שברגע שהוא יכנס לTS אתה תביא לו באן...
כי זה הדבר היחדי שאתה יכול לעשות (ואז אתה תרגיש כזה - גברררררררררר)
קיצר כולך ילד בן ארבע חבל שאין לי ת'קטע איך ירדתי עלייך עם אחיך הקטן אלמוגגגגגגגגגג...
מי שהיה ב-TS יכול להגיד איך עוד דקה בכית יא מיסכן...וההוקצור תפסיק לעשות
Dabel Post יא מעפן...והיינה שמתי תמונה שלי..תרד עליי (אבל לא יותר מידי שאני לא יבכה,kk? ) תודה גבר אני מעריך אתזה...
סאלמאת'ק שבת שולם P:
עריכה:
3 פוסט omFg
וספיט פייר...זה אתה זה שעושה חיסולים לרוזנשטיין? :בוכה:
אחי בלי להעליב אתה נראה כאילו הרגע גמרת באנג
פשוט אתה נראה עצבני כזה עם עניים משוגעות
וככה בעיקרון נראה מישהו אחרי באנג
דרך אגב תרגיע את הירידות על בלרוסים כי אני בלרוסי
תראו תזינים האלו פחח ילד קטן אני בן 14 וכולה אח שלי שיגע אותי אז על תזיין תשכל לכו זדיינו
כוס אמק
עידן אני רואה יש לך נטיוווותתתת lol
אחי תירגע מה אתה עצבני ודרך אגב אינון הוא גבר כנראה הוא עזב את TO אז השפיע עליו ROFL ..................................................... :מתגלגל:Originally posted by eRsaChe/\@Aug 27 2005, 06:02 PM
תראו תזינים האלו פחח ילד קטן אני בן 14 וכולה אח שלי שיגע אותי אז על תזיין תשכל לכו זדיינו
כוס אמק
חח תמיר אתה אחד המצחייקים מת עליך
vercache
יא בן זווווונהה כוסלהדודשך יא בן זונה אני יפתחחתדודה בןזונה מתחנגל מניאק חופר בשכל יאללה שב ואל תקום זיין מת
לוקח ויאגרות פריק מסריח לך לשמוע system of down בןזונה מסריח אימשך הזאתתת ואואו שתלמד לנשק שתקרא אגב ת29 שקל אני יחזיר לה מחררררר באותו מקום תגיד לה לקחת כדורים למה אני לא רוצה ילדים ממנהההה בן זונההה ואבשך ההומו הזה אשכנזי מג'נון
לך תאכל סופגניות בן שרלילה תלא מגיע לקרסוליים שליייייי יא זיין מתת אני יפתחך תתחת כוסאימאימאימאימאימשך עוד קללה אחת אני נוסע עד אלית
מה טים ספיק שך אני ירגיע אותך
אי אינון אינון אינון !! חחחחחחחחח :מתגלגל:
מה הסברת'ה לי בטים ספיק??Originally posted by LivesTaker@Aug 27 2005, 05:13 PM
בואנה ורס'שה ימדרובה אל תביא לי תפיוזים עכשיו יפריק מניאק רק פוקס תלובש
ו prject x
דוחף אף עוד שנייה אני ידחוף לך מכות בןןזונה
לא מספיק כבר הסברתי לך ? ב טים ספיק ואתה מפחד ומביא תחברים שך ואת כולם השתקתי.
אז אתה אל תרעסק איתי
כי אני אף פעם לא דיברתי איתך ולא שמעתי אותך אף פעם
ואיך אני שונא את הילדים האלה פי שחושבים שהם עבריינים כמוך יזין משחק אותה פה
כל אשכול פותח "אני פותח דף חדש"
כולם רבים איתך יהומו הלוואי פעם אחת תוכל מכות ואז תתחיל לישתוק... בקיצר אתה הומו
VeRsaChe אצלי הוא כותב את זה:Originally posted by LivesTaker@Aug 27 2005, 06:19 PM
חח תמיר אתה אחד המצחייקים מת עליך
vercache
יא בן זווווונהה כוסלהדודשך יא בן זונה אני יפתחחתדודה בןזונה מתחנגל מניאק חופר בשכל יאללה שב ואל תקום זיין מת
לוקח ויאגרות פריק מסריח לך לשמוע system of down בןזונה מסריח אימשך הזאתתת ואואו שתלמד לנשק שתקרא אגב ת29 שקל אני יחזיר לה מחררררר באותו מקום תגיד לה לקחת כדורים למה אני לא רוצה ילדים ממנהההה בן זונההה ואבשך ההומו הזה אשכנזי מג'נון
לך תאכל סופגניות בן שרלילה תלא מגיע לקרסוליים שליייייי יא זיין מתת אני יפתחך תתחת כוסאימאימאימאימאימשך עוד קללה אחת אני נוסע עד אלית
מה טים ספיק שך אני ירגיע אותך
יא ילד הומו אני לא פריק אני לא שומע רוק כמוך ואני אפילו לא מכיר את השיר אתה זה שמכיר אותו אז מה אתה מדבר עליי יא פריק מיזדיין
קוקסינל
אהה והנה קח ת'טים ספיק שלי 84.95.240.242:8767
בוא לשם אני לא מביא לך לא באן לא כלום תבוא תדבר איתי בטים ספיק...
Mc GrillMan
יצאת סבבה ויקי
בונא פיירואל אל תרגיז אותי עכשיו מה אתה משחק אותה אתה אומר מילה אחת על קוקזי והוא משתיל אותך באדמה אז אל תעשה יותר מדי רעש
יאללה שתקו כוס אעמק
כל אחד משחק לי אותה עבריין
סתמו ת'פה כבר
כל אחד מאיים ומאיים
תפגשו דקרו אחד ת'שני ותראו מי יותר גבר ומי יודע רק לקלל בפורום
נמאס כוס אמק
btw קובי יכוסון
:הפוך:
חח יא הומו אני הייתי KarLiTo אם תלא זוכר זה היה באמצע הלילהההה ולא ההזתה לדבר.
בבוקר אני יבוא לטים ספיק אין לי כח לצעוק עכשיו.