- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
שיוציאו ת'משחק לעזאזל..
cod6 לא נראה משחק שמפתח סקיל גם, הכל נראה כבד ובטח יהיו שם פול נובים ..
עוד משחק מופצץ בגראפיקה.
COD4 שליטעע
חחח הרגתה אותי אם הזין הזה
ואין מצב שזה נכון אם כן הם הרסו את המשחק
הם שמים זין על הגרסאת מחשב בדיוק כמו הרבה חברות אחרות... (למרות שאני בטוח שיהיו שרתים פרטיים למשחק)
הם יודעים יופי שהעולם התקדם כבר לעולם הקונסולות (360 וסוני 3)..
וחבל שזה כך (ויש לי 360)..
אבל מה לעשות הקונסולות כנראה יותר ריווחיות להם.. זה המצב.. EA ככה כבר כמה שנים עם המשחקים שלהם..
מה לעשות שקונסולות נהיה דבר יותר רווחי עם כל הפיראטיות,אני לא אומר שבקונסולות אין,פשוט יש הרבהההה פחות
וScotch לא הבנתי מזה משחק מפתח סקיל מה הקשר בכלל...
למה אנשים לא בונים מפות חדשות לקוד4???
כי אפחד לא יודע לעשות מפה באמת טובה,סתכל תמפות הרגילות זה לא סתם לקחו A,B ושמו בניינים,זה יותר מורכב מזה....
כל חברה צריכה כסף כדי לפרנס את העובדים שלה...
IW אמרה שחלק מהעובדים שלה הפסידו את הבית שלהם בגלל הפיראטיות (אני דווקא לא מאמין),
בכל מקרה זה נראה לי צעד היגיוני....מה לעשות... כל אחד חייב לפרנס את המשפחה בסוף היום
^^^^^^
יהי זכרו ברוך
יאללה שהחברה תוציא מפות חדשות לקוד4 שיהיה מעניין
יגאללאגי23 מסבירן