חח אהבתי גיא..=]
אני בדרך כלל 7 :| 8..ו10
חח אהבתי גיא..=]
אני בדרך כלל 7 :| 8..ו10
חח אהבתי
וואלה ניב שכחתי לגמרי - הזכרת לי קטגוריה מאד חשובה ששכחתי -
"לאגרים"![]()
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
1 היפיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם םםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
YESHHHHHHHHHH
SOF SOF
mazati taaut ezel DM
#10 omrim Elder !!!!!!!!!!!
yey
btw i think im elder and maschil
i allways know where to go ;x and i allways got my own play style dont care about no body else
אני מתערב שאתה הולך להעתיק את זה עכשיו לפורום של CSOriginally posted by S4in3x@Jul 21 2005, 05:59 PM
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
1 היפיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם םםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
שאהידדדדדדדדדדד בנשמהההההההההההההההההההההההההה
מואהאהאהאהאהאהאהאאאאאא
חחחחחחחחחחחחחחח
gam aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiOriginally posted by MiKoZ@Jul 21 2005, 11:02 AM
אני לרוב מספר 6
אני מתערב שאתה הולך להעתיק את זה עכשיו לפורום של CS [/b][/quote]Originally posted by The^Goblin+Jul 21 2005, 06:36 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (The^Goblin @ Jul 21 2005, 06:36 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-S4in3x@Jul 21 2005, 05:59 PM
כבר העתקתי.
nice
חחחחחחחחחחחחחחח חזק ביותר
אהבתייייי :איד:
חחחחחחח יפה
אהבתי![]()
טוב שמע אתה אחד האנשים הכי משועממים שראיתי בחיים שלי יאוווווווו :קיר: :קיר: :קיר:
אני כל כךךך אוהב אותך :<
המדריך ממשיך ומציג: 6 תתי קטגוריות חדשות ומטריפות :
11. הבדוי - the Faker
השחקן הזה ראה יותר מדי פעמים את הסרטים "זהות בדויה" ו"המלאך". הוא ישתמש בכל כינוי קיים רק לא בשלו. הפייקריזם זו מחלת נפש מסובכת שאין לה תרופה ויכולה לנבוע מכמה סיבות, מדובר בשחקן מוכר שבא לעשות בעיות ולא רוצה שידעו מיהו, מדובר בשחקן מוכר שנמצאת בתקופה "הבוטית" שלו ולא רוצה להתפדח ועוד כמה וכמה סיבות.
12. המתעלל - the Abuser
זהו האדמין/סמי חולה השליטה והכוח. הוא כבר יראה לכם מה זה. מי שלא מוצא חן בעיניו, וזה יכול להיות כל דבר, החל מהשם של שחקן מסויים ועד לדרך בה הוא משחק, הוא מעניק לו באן נחמד, המפה לא הולכת לו -ריסט, או יותר גרוע, מחליף מפה. האביוזרים הם בדר"כ בחיים ילדים מחוצ'קנים שחוטפים מכות בבית ספר בהפסקה ועדיין מרטיבים בלילה.
13. המלגלג - the Lagger
כמה פעמים קרה לכם ששחקתם בשרת, הכל טוב הכל חלק ויפה ופתאום מתחילים לכם לאגים משוגעים, וזאת למה ? כי הלאגר הבלתי נלאה נכנס וכן כן יש לו פינג 300000. הוא מחרבש לכולם את המשחק אבל לו זה לא אכפת, כי הוא חייב במקביל להוריד באי מיול, לשלוח מייל לסבתא ברומניה ולשחק שש בש אונליין, בקיצר חרא של טיפוס כאשר הוא עושה זאת במודע. יש את המלגלג הבלתי מודע או הסובל מהבעיה שלא באשמתו ולו נסלח כמובן.
14. הנואש - el Desperado
מכירים את הילד שאיך שהוא נכנס לשרת מתחיל ani roza klan - ולא סותם את הפה עד לסוף המפה ? כן, זהו הנואש חברים, הוא חייב, מה זה חייב, דורש שיכניסו אותו לקלאן ורצוי ל- eVo או לפחות ל- Tat. בדר"כ מדובר בשחקן חדש ובוט למדיי שמחשיב את עצמו סוס עולם שחייב קלאן כדי להיות ממש ממש טוב. שחקנים אלה בדר"כ לא רק שלא מתקבלים לשום קלאן אלא פותחים קלאן עצמאי פרילנס שמתפרק אחרי יומיים וגם שחקנים אלה נעלמים אחרי 3 ימים מקס.
15. הבוגדני - the Team Killer
ההנאה הכי גדולה של השחקן הזה היא לעשות 500 DMG בסיבוב, אבל לקבוצה שלו. אתם מכירים בוודאי את ההרגשה המחורבנת שאיך שהסיבוב מתחיל הוא משליך רימון בבסיס שלכם, או פלאש, או שהוא עושה בלוקינג מטורף. נחשב לזן השחקנים המסוכן ביותר אחרי הצ'יטר והאביוזר ובדר"כ הוא יכול לגרום לשחקנים נורמליים לעזוב את השרת, אם אין אדמין בסביבה שייתן לו באן קודם.
16. המבאס - the Downer
קרה לכם שהתגנבו אלייכם כשאתם עם 100 חיים והכניסו לכם סכין בגב ? קרה לכם שאיך שהתחיל הסיבוב ויצאתם מהבסיס קבלתם סנייפר בראש ומתתם אחרי 2 שניות ? קרה לכם שקבלתם רימון מדוייק שפגע לכם בוף הוריד 1 HP ואח"כ הרג אתכם לגמרי ? לכך אחראי כמובן המבאס, הוא בדר"כ שייך לזן שחקני הסוס, אבל יש לו רצון גם לבאס אותך ולהראות לך כמה כמה כמה הוא טוב בקלות שבא הוא לוקח את חייך - זהירות !!!
המשך יבוא...
אני דקרתי את ישראל ונירן באותו קלאן וור זה אומר שאני השחקן המבאס?![]()
ביום ראשון יש לי סרבר
אני ניראה לי 12 אין בנאדם ניראה לי שלא קיבל ממני באן :o
ואז לא יהיה אף אחד בסרבר חכם![]()
ani mevaes ;p