חתול דווקא חייה טיפשהההה
מחפשת איפה להידרסס
חתול דווקא חייה טיפשהההה
מחפשת איפה להידרסס
nahon.. hi gam lo memushmaat kmo kelev..
aval ze lo omer she hatul ze lo ha haya ahi hamuda ba olammm![]()
אבל עדיין
לא הייתי זורק אותה מקומה רביעית חח
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
כוס אימה שלך יא הומו מטומטם תמות אמן כוס אמא שלך יא בן זונה מטומטם הלוואי תמות אידיוט
יבן זונה מה עשה לך הכלב
בואנה תרגע הוא היה בן 7! ככה לקלל סתם !? תרגע קצת! חוץ מזה מי שצחק פה מה זה מפגרר! וחוץ מזה עכשיו אני הייתי קורא לכל החברים שלי (שיש לי בכמויות! ) ואומר להם להביא שפיצים ואז לתחיל להשפריץ! אני לא צוחק! בני זונות האלה שגרמו לך לעשות את זה!Originally posted by niv@Aug 24 2005, 04:27 PM
יבן זונה מה עשה לך הכלב
אללה כוס ראבאק מה כולם קופצים פה כמו משמר הכלבים יאללה סתמו היה בן 7 לא קלט מה הוא עושה..אני בכיתה א' כמעט שרפתי את כל הבצפר שלי בגילה כי כמה ילדים אמרו לי ליזרוק גפרור בחצר שהייתה מלאה בעשבים...זה היה די מצחיק :C
בואנה תרגע הוא היה בן 7! ככה לקלל סתם !? תרגע קצת! חוץ מזה מי שצחק פה מה זה מפגרר! וחוץ מזה עכשיו אני הייתי קורא לכל החברים שלי (שיש לי בכמויות! ) ואומר להם להביא שפיצים ואז לתחיל להשפריץ! אני לא צוחק! בני זונות האלה שגרמו לך לעשות את זה! [/b][/quote]Originally posted by Enoc7+Aug 24 2005, 11:23 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Enoc7 @ Aug 24 2005, 11:23 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-niv@Aug 24 2005, 04:27 PM
יבן זונה מה עשה לך הכלב
lama hashuv leha lehazkir she yesh leha arbe haverim ?
ahshav ani lo ba lariv aval ze nire li muzar she ata mazayen et ze.
בואנה תרגע מה לקחת כל כך קשה סאמק היה ילד קטן לא הבין מה אתה מקללOriginally posted by NewBlood@Aug 24 2005, 11:39 AM
כוס אימה שלך יא הומו מטומטם תמות אמן כוס אמא שלך יא בן זונה מטומטם הלוואי תמות אידיוט
מה אתם משחקים אותה עכשיו, הייתי קטן, טיפש, חמישים ידלים אמרו לילזרוק. כאילו הבנתי
"כל כלב בא יומו"
=)
evilllllllllllllOriginally posted by myth@Aug 26 2005, 02:49 AM
"כל כלב בא יומו"
=)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחOriginally posted by myth@Aug 26 2005, 02:49 AM
"כל כלב בא יומו"
=)
חחחחחחחחחחחחח
מאיפה בא עם היציאות האלו?חח
יא בן זונה אמא שלך פותחת לערבים מהמשק יא בן שרמוטה אינשאללה תידרס
לזרוק כלב מקומה רבעיית הייתי יודע מי אתה הייתי קושר אותך לכסא תוקע לך לאט לאט קיסמים באישונים של העיניים ומענה אותך כמו בחיים לא הרגשת ובסוף שורף אותך ורושם עליך בגדול "אני היטלר"!!!!
בן זונה הומו מתחנגל!!!!!!
טוב נו יעלה חדשניקים לא להקפיץ ולקלל זה לא עושה רושם טוב.
היה ילד קטן רדו מזה
מה אתה דפוק מה אתה זורק כלב מבניין 4 קומות מה? יא אללה איזה מסכןן בטח איך הוא סבל.. מה אתה ילד אוטיסט יווווווו אני אומר לך הייתי זורק אותך ואת הילדים המזדיינים האלה מהתאומים וואי הייתי מזיין שם את כל הילדים מכות.
גם אני הייתי עושה את זה!!! + מה שרשמתי בהודעה הקודמת :כן:Originally posted by NapsteR@Sep 10 2005, 09:18 PM
מה אתה דפוק מה אתה זורק כלב מבניין 4 קומות מה? יא אללה איזה מסכןן בטח איך הוא סבל.. מה אתה ילד אוטיסט יווווווו אני אומר לך הייתי זורק אותך ואת הילדים המזדיינים האלה מהתאומים וואי הייתי מזיין שם את כל הילדים מכות.