"צחוקים" של כמה סתומים
אבל בכל זאת
אני רואה ת'מפגרים עושים את זה אני צוחק מה לעשות זה לפעמים מצחיק..אתה רואה כזה את הדלת של האוטובוס נפתחת נסגרת נפתחת נסגרת חחחחחח
"צחוקים" של כמה סתומים
אבל בכל זאת
אני רואה ת'מפגרים עושים את זה אני צוחק מה לעשות זה לפעמים מצחיק..אתה רואה כזה את הדלת של האוטובוס נפתחת נסגרת נפתחת נסגרת חחחחחח
כל אחד מזיין פה ת' מוח מסכן 6 על 1
כוס אמאמק בא להם להרביץ לו כוס אמק מה ת'ם מתערבים אל תגיבו וזהו או שתרשמו פשוט "חח" וזהווו
יאללה כוס דודה שלכם טוב יא מסכנים אם מישהו מתעסק עם חבר שלכם תתנו לו ללכת איתו מכות לבד? אז מי צריך חברים כמוכם טוב!?<
מישהו מתעסק עם חבר כולם קופצים עליו מה זה החרטא הזה
אשכרה !!! יא זונות ילד 1 דיבר לא יפה לFireWall ועוד הוא כיתה ח שמן כזה באתי אליו התסטי אותו הוא אמר שאני יחכה מחר הוא יתקע לי "חנג'ר (סכין) לגרון חחחחחחחחחח"Originally posted by FireWall@8-11-2005 בשעה 14:07
יאללה כוס דודה שלכם טוב יא מסכנים אם מישהו מתעסק עם חבר שלכם תתנו לו ללכת איתו מכות לבד? אז מי צריך חברים כמוכם טוב!?<
מישהו מתעסק עם חבר כולם קופצים עליו מה זה החרטא הזהוזה היה שילשום יילד פוזות
חחחחחח איזה גמורים![]()
![]()
אשכרה !!! יא זונות ילד 1 דיבר לא יפה לFireWall ועוד הוא כיתה ח שמן כזה באתי אליו התסטי אותו הוא אמר שאני יחכה מחר הוא יתקע לי "חנג'ר (סכין) לגרון חחחחחחחחחח"Originally posted by Hat-Hatol+8-11-2005 בשעה 14:43--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Hat-Hatol @ 8-11-2005 בשעה 14:43)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-FireWall@8-11-2005 בשעה 14:07
מישהו מתעסק עם חבר כולם קופצים עליו מה זה החרטא הזהוזה היה שילשום יילד פוזות [/b][/quote]
פחחח איזה שמן פוזה אמרתי לך הוא לא יבוא
פחחח איזה שמן פוזה אמרתי לך הוא לא יבוא [/b][/quote]Originally posted by FireWall+10-11-2005 בשעה 11:37--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (FireWall @ 10-11-2005 בשעה 11:37)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by Hat-Hatol@8-11-2005 בשעה 14:43
<!--QuoteBegin-FireWall@8-11-2005 בשעה 14:07
מישהו מתעסק עם חבר כולם קופצים עליו מה זה החרטא הזה
אשכרה !!! יא זונות ילד 1 דיבר לא יפה לFireWall ועוד הוא כיתה ח שמן כזה באתי אליו התסטי אותו הוא אמר שאני יחכה מחר הוא יתקע לי "חנג'ר (סכין) לגרון חחחחחחחחחח"וזה היה שילשום יילד פוזות
ידעתי שהוא לא יבוא את מי הוא יביא ילדים בגיל שלו ?! פחחחח אני מפרק 10 כמהו מה לא ככה אביאל ?
ראסמי :|
אתם פאגות :|
אביאל ניב הגזמתם הפעם זאת אלימות לשמה פשוט מגיל דנכם לאכול בטוסיק
חחחחחח מצחיקOriginally posted by ShiTy'z@6-11-2005 בשעה 16:08
גב שמה שב
פעם הפרענו לאיזה תחנת אוטובוס קרוב לבצפר
כל יום אנחנו יוצאים בריצה לתחנה מחכים שתי דקות פתאום אנחנו רואים ת'אוטובוס שם
ואנחנו כל השכבה מלאאאאא ילדים
וגם חלק שצריכים לעלות על האוטובוס
דוםקים לאוטובוס מכות יורקים וזה..(זה לא אני עושה זה משוגעים אחרים)
פתאום איזה אחד תופס את חבר שלי אומר לו חלאס וחנק אותו
ליד הבנאדם הזה שחנק אותו עמדו שתי חברים קווקזים של אח שלו(זה החברים הקווקזים שלו כל אחד דופק לך מכות אתה מת וגם הוא קווקזי החבר שלי)
קיצור הם קולטים אותו חונק אותו דופקים קאאובנגה מעל המעקה זיינו לאבא שלו ת'תחת השכיבו אותו על הרצפה
5 דקות בעיטות רצופות..
עכשיו הוא לומד לא להסתכל בעינייים בלאט
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!?#@!@#!Originally posted by myth@1-11-2005 בשעה 21:17
חחחח לא עדיף להשפריץ עליו מים רותחים מקומקום בתוך רובה מים?
ס:
איזה רעיונות יש לו דיייי אני נקרע מאיפה אתה מביא אותם אני לא יודע כל הודעה שלו שאני קורא אני נקרע
מצחוק חחחחחחחחחחחחח
נישבע שאתה ילד הומו רצח, בכלל כל הערסים שיש היום שחשים תעצמם גברים שיש להם "גב". אם אתה באמת גבר תילך 1 על 1 למה 6 ילדים על 1 זה לקוקסינלים שלא יכולים ללכת מכות לבד.
אין לך כבוד בשיט.
יהומו זה מה שאתה עושה לו?
זה עוד יחזור לך בהפתעה
אם הייתי רואה אותך הייתי שובר לך תצורה
מתי הסרטון D :
חחח איזה הקפצות הבאתם פה זה מלפני 5 שנים האשכול חח
מה יש לך בעיות עם קווקזים אני קווקזי למה מה קרה גם אם אתה מביא גב אפילו ילד 1 יש לו עד ולהם עוד וכו.... תביא ילד אחד יש לך משפחת גב יש לזה דורות חח
מה עם הסרטון נו רציני
מה שמתחיל עם קווקזי באותו זמן הוא נדקר ימושפעים, לכו לאור עקיבא תתחילו שם עם מישהו עם יש לכם ביצים אני לא תיצאו מישם חיים (גם אני קווקזי).
יפה אחי עוד אחד שמביו שלא צריך להתעסק עם קווקזים
כל אחד פה "אגרופנים" , "גב" "סכינים " אל תגיעו למצב הזה פשוט תגיעו למצב שוואלה אפחד לא אומר לכם מילה ילדים משתינים לידכם זה מצב שאתם צריכים להגיע עליו עם כבר קופצים עליכם 6 תביאו 7 חברים יום אחרי ובאותו זמן אתם מרימים בלוק שמים לאחד בראש בכל הכח ותאמינו לי שכולם יתפזרו מנסיון אף אחד לא ידבר כולם ישבו כמו חיילים טובים עם פה פתוח זה הכל