עמוד 4 מתוך 8 ראשוןראשון 12345678 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 80 מתוך 146

אשכול: נבחרת ישראל לטקטיקל נ-פ-ת-ח-ה ... חובה כניסה

Brinx` Brinx` מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ואלה אחי שיהיה לך בהצלחה אין לי כוח לקרוא את הכול :סטלן:

eRsaChe/\ eRsaChe/\ מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    בהצלחה גבר

s4in3x s4in3x מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    זה מושיקו יטמבל
    וברור שאני מבין פה יותר מכולם באירופאים ובכול דבר אחר אנשים פה חיים בסרטים

תעשו קאט אחים שלי
    טופ 10
    חחחחחחחחחחח
    אפילו לא טופ 100
    סיבה אחת שבחיים לא תהיו טופ 10 אתם תמיד מחפשים סיבות תירוצים
    זה כבר מכשיל
    והתירוץ של הפינג נפתר ממזן כי תגידו לי פינג מה פינ
    לכו תראו
    et
    איך הם משחקים עם פינג?
    מה זה משחק קל?
    זה פי 8 יותר קשה מטקטקיל יותר ריסוס ויותר הכול
    חאלס לנסות לצאת טובים
    אתם לא רמה.......

Kam!KazA Kam!KazA מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    יפה רק חבל שכל השחקנים הכי טובים בארץ לא פעילים :מטה:

הסמל האישי של mikewithbike
    mikewithbike mikewithbike מנותק real ping neva get caught
    שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    Originally posted by m.S.d@12-10-2005 בשעה 00:25
    זה מושיקו יטמבל

תעשו קאט אחים שלי
    טופ 10
    חחחחחחחחחחח
    אפילו לא טופ 100
    זה כבר מכשיל
    לכו תראו
    et
    איך הם משחקים עם פינג?
    מה זה משחק קל?
    חאלס לנסות לצאת טובים
    אתם לא רמה.......
    בET הNETCODE שונה עם יש לך פינג 110 זה כמו 80 בF6 TO

בגלל זה ישראלים מגיעים להישגים (וכן גם בגלל העובדה שזה משחק שמבוסס יותר על קבוצתיות )
    TO זה שונה לגמרי.......

לפני שתגיד משהו, כן שיחקתי בET עם פיויאל והיינו מקום שני בארץ אחרי eSr.

לבחור עם הרעיון של הנבחרת...נשמע טוב אבל במקום להגיד "בדקתי, סמוך על סמוך" תוכיח?? ותגיד לי נבחרת אחת שהסכימה לשחק משחקי אימון איתנו, על הזין שלי ערוץ מירק ואתרים קודם תראה משהו אמיתי ואז תתעסק בקטנות.
    - Victory is empty, there are lessons in defeat

- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all

- Never drive faster than your guardian angel can fly

- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics

- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride

- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get

- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
    lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock

The^AnGeL The^AnGeL מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    יפה יפה אחי החלה יוזמה כל הכבוד.... בהצלחה לכולםםםםם............. :לשון:

הסמל האישי של insan1ty
    insan1ty insan1ty מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אולי אפשר לבקש להתקין UNLAG בשרתים?
    בUT2K4 יש את זה על כל שרת, זה בא כחלק מUTCOMP (כמו TOST בTO).

tiko tiko מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    Originally posted by ZuZu+10-10-2005 בשעה 22:01--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (ZuZu @ 10-10-2005 בשעה 22:01)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
    Originally posted by leha@10-10-2005 בשעה 21:52
    <!--QuoteBegin-m.S.d
    @10-10-2005 בשעה 21:31
    חחח נבחרת עם שחקנים כמו םוקי ולחה חחחחחחחחחחחחחחח
    אתם תגיעו לרמות גבוהות&#33;&#33;&#33;

לידיעתך לחה מאוד סקילד אני פשוט לא מראה את זה
    חחחחח אבל אני אומר לצרף את מושיקו כלידר [/b][/quote]
    אז הנבחרת תתפרק אחרי יום, אופס, אולי יומיים

HaZoKa` HaZoKa` מנותק נינג'ה
    קיבל לייק
    1 פעמים
    Originally posted by mikewithbike+12-10-2005 בשעה 01:06--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (mikewithbike @ 12-10-2005 בשעה 01:06)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-m.S.d@12-10-2005 בשעה 00:25
    זה מושיקו יטמבל

תעשו קאט אחים שלי
    טופ 10
    חחחחחחחחחחח
    אפילו לא טופ 100
    זה כבר מכשיל
    לכו תראו
    et
    איך הם משחקים עם פינג?
    מה זה משחק קל?
    חאלס לנסות לצאת טובים
    אתם לא רמה.......

בגלל זה ישראלים מגיעים להישגים (וכן גם בגלל העובדה שזה משחק שמבוסס יותר על קבוצתיות )
    TO זה שונה לגמרי.......

לבחור עם הרעיון של הנבחרת...נשמע טוב אבל במקום להגיד "בדקתי, סמוך על סמוך" תוכיח?? ותגיד לי נבחרת אחת שהסכימה לשחק משחקי אימון איתנו, על הזין שלי ערוץ מירק ואתרים קודם תראה משהו אמיתי ואז תתעסק בקטנות. [/b][/quote]
    ראסמי הוא צודק..חחחחחחח נו תוכיח שאתה יכול לסדר בלי פינגים נו אתה לא יכול לעשות כלום תבין...
    בדקתי את זה וזה בסדר..איזה ילד מטומטם אתה חניבל למה נירא לך שאתה יכול לעשות משהו נבחרת אתה אולי משחק רק שנה כבר אתה רוצה נבחרת חחחח מצחיק..

f4k3 f4k3 מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    Originally posted by WaR&#045;LorD+12-10-2005 בשעה 07:46--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (WaR-LorD @ 12-10-2005 בשעה 07:46)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
    Originally posted by mikewithbike@12-10-2005 בשעה 01:06
    <!--QuoteBegin-m.S.d
    @12-10-2005 בשעה 00:25
    זה מושיקו יטמבל

תעשו קאט אחים שלי
    טופ 10
    חחחחחחחחחחח
    אפילו לא טופ 100
    זה כבר מכשיל
    לכו תראו
    et
    איך הם משחקים עם פינג?
    מה זה משחק קל?
    חאלס לנסות לצאת טובים
    אתם לא רמה.......

TO זה שונה לגמרי.......

לבחור עם הרעיון של הנבחרת...נשמע טוב אבל במקום להגיד "בדקתי, סמוך על סמוך" תוכיח?? ותגיד לי נבחרת אחת שהסכימה לשחק משחקי אימון איתנו, על הזין שלי ערוץ מירק ואתרים קודם תראה משהו אמיתי ואז תתעסק בקטנות.
    ראסמי הוא צודק..חחחחחחח נו תוכיח שאתה יכול לסדר בלי פינגים נו אתה לא יכול לעשות כלום תבין...
    בדקתי את זה וזה בסדר..איזה ילד מטומטם אתה חניבל למה נירא לך שאתה יכול לעשות משהו נבחרת אתה אולי משחק רק שנה כבר אתה רוצה נבחרת חחחח מצחיק.. [/b][/quote]
    למה תבא ישר עם קללות? למה הרבה מכם באים ישר עם קללות?
    סה"כ רצה לעשות משהו למען הקהילה
    ולדעתי אם הוא יבחר תשחקנים הנכונים שלא יבכו באמצע משחק לאנשים, אז הוא יהיה פסדר...

עוד פעם - בהצלחה אחי, יש לך תעזרה שלי בכל מה שתצטרך...

ohanaz ohanaz מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ניסינו את העניין הזה כבר יותר מפעם אחת וזה לא עובד ולא יעבוד, עם HLS ניסינו לשחק והיינו בהרכב חזק מאוד ועדיין לא הצלחנו לעשות משהו, אולי נגד קלאנים קטנים, לא נבחרות&#33; אלא קלאנים קטנים בקלאן בייס, חוץ מזה משהו מעניין לא יצא לנו מזה, זה לא יעבוד בגלל שהפינג יותר מדי מעצבן וזה לא עניין של הרגל תמיד הוא רואה אותך לפניך ואתה לא ממש יודע ישר לאיפה לכוון ואיך ומתי הכל באיחור מעצבן ואל תשכח שהם התאמנו הרבה יותר ממך והם משחקים ביחד הרבה יותר זמן ממך .
    כשחקנים יחידים אולי אפשר לעשות משהו כמו שאני ופיגו בזמנו(אם יש פה בכלל מישהו שזוכר אותו כי זה היה אולי לפני שנתיים או יותר) עשינו ב2 על 2 שניצחנו קלאנים די מכובדים באירופה אבל זה התבסס על יכולת אישית של שנינו ושהם מדי פעם הסכימו לעשות מפה אצלנו ומפה אצלהם , שתדע לא תמיד הם מסכימים לזה והם גם לא חייבים להסכים, זה לא הוגן בשבילהם שרק בישראל יש לנו פינג נמוך זה לא בעייה שלהם והם לא חייבים להיות ספורטיביים ולזכור שזה רק משחק ולהסכים לזה. קיצר אחי זה בזבוז של זמן ויכולת אז חבל, תתעסק בדברים יותר טובים מזה, זאת ההצעה שלי בשבילך כשחקן ותיק

HaniBal HaniBal מנותק גורו
    קיבל לייק
    24 פעמים
    טוב אז לכל השליליים -- נחייה ונראה חננות.
    לכל החיוביים -- תודה על התמיכה אוהב אותכם..

ו war lord יא מסכן דבר יפה יא שארמוטה אתה עוד מדבר?&#33; אני ילד מתומטם?&#33; החנון הזה כל שנייה בא אליי לאיסיקיו אומר לי נו בקשה בוא כבק לקלאן שלי נוו או תעשה לי טסט כבר בקשה ומציף ומציק ואני לא היחיד לכל אחד הוא עושה את זה ילד מסכן שקרן אז תקשיב טוב war shilshul דבר יפה אתה כולך סרדין ילד קטן ומעפן אז תן כבוד חתיכת חמר

הסמל האישי של Ma1n`
    Ma1n` Ma1n` מנותק עתיק
    קיבל לייק
    0 פעמים
    Originally posted by HaniBal@13-10-2005 בשעה 20:20

ו war lord יא מסכן דבר יפה יא שארמוטה אתה עוד מדבר?&#33; אני ילד מתומטם?&#33; החנון הזה כל שנייה בא אליי לאיסיקיו אומר לי נו בקשה בוא כבק לקלאן שלי נוו או תעשה לי טסט כבר בקשה ומציף ומציק ואני לא היחיד לכל אחד הוא עושה את זה ילד מסכן שקרן אז תקשיב טוב war shilshul דבר יפה אתה כולך סרדין ילד קטן ומעפן אז תן כבוד חתיכת חמר
    חחחחחחחח אדלר חולה עליך =)

הסמל האישי של ONmyOWN
    ONmyOWN ONmyOWN מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    בהצלחה..

myth אורח
    Originally posted by ohanaz@12-10-2005 בשעה 11:50
    ניסינו את העניין הזה כבר יותר מפעם אחת וזה לא עובד ולא יעבוד, עם HLS ניסינו לשחק והיינו בהרכב חזק מאוד ועדיין לא הצלחנו לעשות משהו, אולי נגד קלאנים קטנים, לא נבחרות&#33; אלא קלאנים קטנים בקלאן בייס, חוץ מזה משהו מעניין לא יצא לנו מזה, זה לא יעבוד בגלל שהפינג יותר מדי מעצבן וזה לא עניין של הרגל תמיד הוא רואה אותך לפניך ואתה לא ממש יודע ישר לאיפה לכוון ואיך ומתי הכל באיחור מעצבן ואל תשכח שהם התאמנו הרבה יותר ממך והם משחקים ביחד הרבה יותר זמן ממך .
    כשחקנים יחידים אולי אפשר לעשות משהו כמו שאני ופיגו בזמנו(אם יש פה בכלל מישהו שזוכר אותו כי זה היה אולי לפני שנתיים או יותר) עשינו ב2 על 2 שניצחנו קלאנים די מכובדים באירופה אבל זה התבסס על יכולת אישית של שנינו ושהם מדי פעם הסכימו לעשות מפה אצלנו ומפה אצלהם , שתדע לא תמיד הם מסכימים לזה והם גם לא חייבים להסכים, זה לא הוגן בשבילהם שרק בישראל יש לנו פינג נמוך זה לא בעייה שלהם והם לא חייבים להיות ספורטיביים ולזכור שזה רק משחק ולהסכים לזה. קיצר אחי זה בזבוז של זמן ויכולת אז חבל, תתעסק בדברים יותר טובים מזה, זאת ההצעה שלי בשבילך כשחקן ותיק
    אוחנה&#33; אוחנה&#33; אוחנה&#33;

HaZoKa` HaZoKa` מנותק נינג'ה
    קיבל לייק
    1 פעמים
    Originally posted by HaniBal@13-10-2005 בשעה 20:20

חחחחחחחחחחחחח יהומו למה מי אתה ביכלל יקוסקסינל אלאק חנון מה אני כמוך יבן שרמוטה אני יזיין אותך כוס אמא שלך זונה
    ואחי יש לך פיצול אישיות בחיים לא דיברתי איתך באיסיקיו חחחחחחחחח איזה ילד הומו פחח אין לי את האיסיקיו שלך ביכלל חחחחחחחחחחחחחחחחחח קוקסינל בן זונה

sHkaBuBuLu אורח
    כל הכבוד על ההשקעה אבל

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

HaniBal HaniBal מנותק גורו
    קיבל לייק
    24 פעמים
    בונה יא שקרן מזדיין בתחת war lord אין לך אותי באיסיקיו?&#33;&#33; כל שנייה משגע אותי יא ילד מסכן מי אתה בכלל שתדבר ככה יא שארמוטה עבריין מקלדת יודע לדבר רק מאוחרי המחשב אני רוצה לראות שתגיד לי את זה בפנים אם אני לא גומר עלייך אני מניאק סעמקק ילד קטןן שונא תעברייני מקלדת האלה יודע רק לדבר הקטין יאללה לך דחוף אצבעות יא מכוער

הסמל האישי של Ma1n`
    Ma1n` Ma1n` מנותק עתיק
    קיבל לייק
    0 פעמים
    Originally posted by WaR&#045;LorD+14-10-2005 בשעה 02:58--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (WaR-LorD @ 14-10-2005 בשעה 02:58)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-HaniBal@13-10-2005 בשעה 20:20

חחחחחחחחחחחחח יהומו למה מי אתה ביכלל יקוסקסינל אלאק חנון מה אני כמוך יבן שרמוטה אני יזיין אותך כוס אמא שלך זונה
    ואחי יש לך פיצול אישיות בחיים לא דיברתי איתך באיסיקיו חחחחחחחחח איזה ילד הומו פחח אין לי את האיסיקיו שלך ביכלל חחחחחחחחחחחחחחחחחח קוקסינל בן זונה [/b][/quote]
    מוני למה אתה משקר HaniBal חבר טוב שלי והייתי אצלו שילשום ואתה כן שולח הודועת אז על תזזין בשקרים שך יטמבל ודבר יפה לחברים שלי &#33; :עצבני:

elvis elvis מנותק נינג'ה
    קיבל לייק
    14 פעמים
    תישמע חניבל אני לא רוצה לפוצץ לך תחלום אבל אתה כולה משחק שנה
    אתה ילד בן 16 והדבר הכי מפגר ששמעתי ממך זה הפינג רגע מה אתה מנכ"ל אינטרנט זהב
    תארגן לכל שחקן מהנבחרת חיבור לאירופה? לפי דעתי עשית מעצמך צחוק שחשבת על דבר כזה &#092;:
    תבין אתה לא איזה מנכ"ל של חברה ואפחד פה לא ירצה להיבחן לניבחרת כי עם אתה רוצה ניבחרת
    יש כבר שחקנים שקבועים מראש שהם ה6 הפותחים בארץ
    שכל אחד רשם בנושא שלך שהם השחקנים שצריכים לייצג תניבחרת אז בימקום ללכת עם הראש בתחת
    ולנסות ליבחון אותם לך תתחנן אליהם שיסכימו לשחק בניבחרת כי הם לא נריאה לי ירצו שאיזה ילד
    שרוצה שיחשבו שהוא מישהו בקהילה הזאתי ומנסה לארגן ולהריץ פה חארטות כמו ה"פינגים"
    והקטע ש"אירגנת כבר משחקים נגד קבוצות מאירופה"
    תשמע בימקום לשחק אותה תסמוך עליי ופה ושם ולזיין הרבה תמוח היית בא ונותן עובדות
    אתה רק מריץ שקרים בקשר שסידרת תקטע עם הפינג וקבעת כבר עם קבוצות ודיברת
    ותאמין לי שהכל רק כדי שאנשים פה יחשבו שאתה מישהו בקהילה הזאתי
    כי בעיקרון אתה רוצה ששחקנים גדולים ישימומ עליך וירשמו לך hi במירק תשמע זה לא פועל ככה
    הקיצר יצאת מטומתם וחבל על המאמץ שלך כי מה שאנשים ראו פה שאתה סתם עוד נוב מטקטיקל עם רעיונות מטומתמים..
    אז אחי כל הכבוד על הניסיון זה לא ילך גם גיימסי לא יכול לארגן דבר כזה אז אתה רוצה

נושאים דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 11/10/06, 19:20
  2. ***נבחרת-ישראל הדיון הרישמי***
    על ידי ^Lny בפורום כדורסל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04/08/06, 12:13
  3. תגובות: 58
    הודעה אחרונה: 04/11/05, 18:41
  4. נבחרת ישראל לטקטיקל.
    על ידי HaniBal בפורום Tactical Ops
    תגובות: 100