זה לא אני בלחץ אתם צריכים יש זמן נתינת דמו לפי החוקים.
אל תדאג שניהם ישלחו לכם תדמואים ואתם תיראו שהם לא ציטרים..Originally posted by ReVoLT@Aug 11 2005, 06:37 PM
אתה תראה שטיטניום הזה ידפוק אותכם הוא לא ישלח לנו את הדמאוים כמו שהוא לא שלח לגי אמ
אתה חושב שאיכפת לו מהקלאן רועי הוא דפק אותכם ועכשיו הוא עזב את הקלאן יום אחרי אין לו בושה
זה רק מראה לכם שהוא לא שם עליכם זיין אתם הייתם קלאן זמני בשבילו
ואתה עוד מגן עליו
אין פה מה להגן עליו ביגלל שהוא לא ציט'ר זה אתם אלה שחושבים
שהוא ציט'ר יופי נביא לכם את הדמוים איך אתה מישתגעים וחוץ מזה אני רוצה גם את שלכם
הוא עזב תקלאן כי הוא אמר שאסור לו להיות בשני קלאנים וזה לא ניראה לי הגיוניOriginally posted by viper-ch1x@Aug 11 2005, 06:40 PM
אתה תראה שטיטניום הזה ידפוק אותכם הוא לא ישלח לנו את הדמאוים כמו שהוא לא שלח לגי אמ
אתה חושב שאיכפת לו מהקלאן רועי הוא דפק אותכם ועכשיו הוא עזב את הקלאן יום אחרי אין לו בושה
זה רק מראה לכם שהוא לא שם עליכם זיין אתם הייתם קלאן זמני בשבילו
ואתה עוד מגן עליו
כי דיסל גם בארטידי וגם באאוט לאו
אבל אני מאמין שהוא לא ציטר... הוא יעלה תדמואים אל תדאג
ראשית , טיטניום לא היה רשום 24 שעות לפני המשחק , זה טכני ראשון. וזה לא משנה אם כתבתם ב NOTICE , כי יש חוקים , וגם שאתם ממלאים ת'NOTICE כתוב NOT RULES , זתומרת שאסור לכם לשים שם חוקים. טכני ראשון.
שנית , אם הוא לא שולח דמו אין בכלל מה לדבר , זה עוד טכני. יש לכם עכשיו 2 דברים להיחלץ מהם , נדפקתם קיצר.
יאללה שתוק מה אתה מתערב כתבנו בנוטיס שהוא לא רשום 24 שעות :קיר: :קיר: :קיר:Originally posted by BubbaJ@Aug 11 2005, 06:44 PM
ראשית , טיטניום לא היה רשום 24 שעות לפני המשחק , זה טכני ראשון. וזה לא משנה אם כתבתם ב NOTICE , כי יש חוקים , וגם שאתם ממלאים ת'NOTICE כתוב NOT RULES , זתומרת שאסור לכם לשים שם חוקים. טכני ראשון.
שנית , אם הוא לא שולח דמו אין בכלל מה לדבר , זה עוד טכני. יש לכם עכשיו 2 דברים להיחלץ מהם , נדפקתם קיצר.
והוא ישלח תדמואים :קיר: :קיר:
טוב שמעו סליחה שאני מתערב..
אני נטרלי...
אני אומר שsL
צריכים לקחת טכני כל עוד הם לא קיבלו את הדמו שהם רוצים
חובה אבל חובה לתת דמו לא משנה מי מבקש
כל עוד הוא ביקש אתם חייבים לתת דמו(חוקים)
ואני לא מאמין שטיטניום ימחוק את הדמו שלו..
מי נכנס אחרי המשחק לתיקיה למחוק דמו??מי שרוצה שלא יראו את הדמו שלו בגלל שהוא _ _ _ _.....
אל תלכו לקונפליקט
רועי תיהיה ילד בוגר..
אתה יודע טוב מאוד שSL צריכים לקחת את הניצחון בגלל שהם לא קיבלו את הדמו..
או..
שבכלל טיטניום לא מחק את הדמו והוא סתם לא רוצה לתת..
אז או שהוא נותן או טכני.
מה זה פעם ראשונה בשבילך הוא מה כל קלאן כותב את זה על שחקן שלא רשום 24 שעות אז בלי להוסיף דברים טוב..Originally posted by BubbaJ@Aug 11 2005, 04:44 PM
טיטניום ייתן לכם דמואים...
וגם ברינקס ייתן לכם תדמו שלו...
אתה טועה כפרהOriginally posted by BubbaJ@Aug 11 2005, 04:44 PM
אם הם רושמים בnote
שהוא לא 24 שעות ואתם מאשרים זה בעיה שלכם.
זה לא חוקים....
בזה אתה טועה.
אבל בקטע של הדמו בכלל אין על מה לדבר..
ניר הם לא היו ציטרים עזוב לא צריך להגיד סתם
אבל מה זה משנה ניצחנו אותם וזהו
יאללה שתוק מה אתה מתערב כתבנו בנוטיס שהוא לא רשום 24 שעות :קיר: :קיר: :קיר:Originally posted by OutStanDing+Aug 11 2005, 06:48 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (OutStanDing @ Aug 11 2005, 06:48 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-BubbaJ@Aug 11 2005, 06:44 PM
והוא ישלח תדמואים :קיר: :קיר: [/b][/quote]
דבר ראשון , דבר יפה טמבל , אני יתערב איפה שבזין שלי , ואף ילד מחשב עלוב ובלי חיים שמשחק כל היום לא יגיד לי מה לעשות.
דבר שני , פעם ראשונה? חמוד שלי , עם כל הכבוד , ישלי קצת יותר ניסיון ממך , וכל מי שעשה את זה עד עכשיו , זה אסור. אם לא לקחתם על זה טכני , נדפקתם (Project X).
מת עליך אוהדOriginally posted by BubbaJ@Aug 11 2005, 06:44 PM
אתה טועה כפרהOriginally posted by BaJo/ShortY+Aug 11 2005, 06:53 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (BaJo/ShortY @ Aug 11 2005, 06:53 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-BubbaJ@Aug 11 2005, 04:44 PM
אם הם רושמים בnote
שהוא לא 24 שעות ואתם מאשרים זה בעיה שלכם.
זה לא חוקים....
בזה אתה טועה. [/b][/quote]
תמצא לי מקום אחד בחוקים שכתוב שזה מותר , ואני לעולם לא מתווכח איתך יותר. דבר שני , מה קשור אליי , אני בכלל באבו :\
אם היית קורא קצת חוקים , היית רואה שהנוטיס הוא לא בשביל לעבור על חוקים , אלא בשביל להוסיף הערות.
תקרא חוקים ותחזור אליי.
כתבתנו בנוטיס שהוא לא רשום 24 שעות מה אתה לא מבין @$%
ועכשיו דיברתי עם מאור(טיטניום)...
הוא אמר שהוא יעלה תדמואים אחרי הקלאן וור שיש לו עכשיו...
אני מבין , ואני מסביר לך שזה אסור , קשה לך להבין?Originally posted by OutStanDing@Aug 11 2005, 06:56 PM
הנוטיס הוא לא בשביל לעבור על החוקים שקלאנבייס קבעו.........
אני מבין , ואני מסביר לך שזה אסור , קשה לך להבין?Originally posted by BubbaJ+Aug 11 2005, 06:57 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (BubbaJ @ Aug 11 2005, 06:57 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-OutStanDing@Aug 11 2005, 06:56 PM
הנוטיס הוא לא בשביל לעבור על החוקים שקלאנבייס קבעו......... [/b][/quote]
אז אני מצטער להגיד לך שאתה טועה..
כי כולם כותבים את זה בנוטיס שיש להם שחקן חדש והוא לא 24 שעות אז אין פה מה לדבר :|
אז אני מצעטר להגיד לך שאתה טועה..Originally posted by OutStanDing+Aug 11 2005, 06:58 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (OutStanDing @ Aug 11 2005, 06:58 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by BubbaJ@Aug 11 2005, 06:57 PM
<!--QuoteBegin-OutStanDing@Aug 11 2005, 06:56 PM
אני מבין , ואני מסביר לך שזה אסור , קשה לך להבין?
כי כולם כותבים את זה בנוטיס שיש להם שחקן חדש אז אין פה מה לדבר :| [/b][/quote]
אז כולם עוברים על החוקים.....
ובמקום להגיד לי שאני טועה , לך לקלאנבייס ותקרא ת'חוקים... :\
אז כולם עוברים על החוקים.....Originally posted by BubbaJ+Aug 11 2005, 06:59 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (BubbaJ @ Aug 11 2005, 06:59 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by OutStanDing@Aug 11 2005, 06:58 PM
Originally posted by BubbaJ@Aug 11 2005, 06:57 PM
<!--QuoteBegin-OutStanDing@Aug 11 2005, 06:56 PM
אני מבין , ואני מסביר לך שזה אסור , קשה לך להבין?
אז אני מצעטר להגיד לך שאתה טועה..
כי כולם כותבים את זה בנוטיס שיש להם שחקן חדש אז אין פה מה לדבר :|
ובמקום להגיד לי שאני טועה , לך לקלאנבייס ותקרא ת'חוקים... :\ [/b][/quote]
איזה תגובה מהירה :O