Satla-Zone
התחברות
עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון 12345 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 80 מתוך 88

אשכול: מטורף לגמרי: סרטון שמתעד את הכלאן WEMADE FOX (קוריאה)

Angerfist Angerfist מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אשכרה בנו להם מחbה..לא'דע זה מה זה לא בסדר מצידי זה בדיוק כמו צבא...הם באים ישנים שמה אוכלים שמה יושבים במחשב וזה...קיצור לא'דע מה איתכם מצידי זה די לא בסדר ועל הזין שלי שמחשבים זה העתיד ובלה בלה בלה וצריך ללמוד מחשבים סתם חארטות כל הדברים האלה...זין מחשבים בחיים לא יהיו העתיד...
    נערך בפעם האחרונה על ידי Angerfist : 05/11/09 ב 03:50

הסמל האישי של jojoz0r
    jojoz0r jojoz0r מנותק מנהל בכיר בויגיימס #2
    קיבל לייק
    0 פעמים
    מחשבים כן יהיו העתיד
    גיימינג לא
    זה מה שמעצבן כאן

הסמל האישי של Idan
    Idan Idan מנותק מנהל ראשי
    שם פרטי
    עידן
    קיבל לייק
    574 פעמים
    דעה שלי
    אם זה תחליף לעבודה שאתה קם בבוקר הולך ב-8 חוזר ב-5 בערב הבייתה, בסוף שבוע בבית, מקבל משכורת של 10k+ שמסדרת את המשפחה שלך, אפשר להגיד שזה סבבה... היום יש עבודות שאתה יושב ומתכנת כל היום בשביל לקבל את זה והם סתם משחקים שזה הרבה יותר מהנה והזמן עובר יותר מהר ככה מאשר לתכנת למשל.
    אבל ככה שהם כל החיים שלהם יושנים שם ויש להם מערכת שעות שהם צריכים לשחק, זה עצוב ברמות... פשוט קונים את החיים שלהם בכסף.

אנשים פה נכנסו לקטע חברתי, לדעתי זה פחות קשור למרות שיש בזה משהו נכון.
    הם עושים משהו שהוא בסה"כ וירטואלי וכל הפעולות מתבססות על גבי מסך מחשב מעפן.
    בספורט אמיתי עצם ההרגשה הפיזית עושה את כל ההבדל.
    במשחקי מחשב לא מרגישים דברים פיזיים כמו בכל ספורט אמיתי.

אין פה שחקנים פצועים, גם אם הבנאדם חולה כולו מנוזל משתעל מת עם 2 רגליים כרותות, הוא עדיין יכול לשחק באותה רמה כמו כולם.
    אין פה שחקנים שלוקחים סמי מרץ, סטרואידים וכו'... מה תגידו הם שמו צ'יטים? יחקרו אותם במשטרה על זה? חחחחח תודו שזה עלוב.
    אין פה מכות אמיתיות, סתם קוקסינלים שמקללים דרך המחשב.
    אין פה התעלות של שחקנים אחד על השני מבחינה של כושר פיזית, כל אחד שם יכול להיות בטטה שמן מגעיל כזה ועדיין לשחק טוב.

אי אפשר להשוות בין 2 הדברים ולדעתי גיימינג זה לא ספורט, זה פשוט מאוד תחביב שאצל חלק מסויים של אנשים הפך להיות משהו מקצועי יותר, לא מעבר לזה.
    זה כמו שתגידו שלשחק שחמט זה ספורט, זה ממש לא ספורט זה סתם תחביב שמתבסס על חשיבה ויש כאלה שלוקחים את זה קצת יותר במקצועיות, זה הכל.
    ספורט אמיתי פחות מתבסס על חשיבה אלא על פיזיות, כושר, יכולת אישית וטכניקה. בוודאי שצריך לדעת להפעיל את המוח במקרים מסויימים וזה גם אלמנט חשוב מאוד, אבל זה לא העיקר כמו במשחקי מחשב.

בקיצור הם סתם מגזימים, יש להם חליפות כאילו הם נהגי פרארי, הם יכולים לשחק גם עם בוקסר ונעלי בית.
    ולא הבנתי למה הם משחקים בלי אוזניות...

הסמל האישי של Almightyz
    Almightyz Almightyz מנותק תואר כבוד
    שם פרטי
    Ûž
    קיבל לייק
    30 פעמים
    stop editing my post or i'll bitchslap your ass.
    נערך בפעם האחרונה על ידי Almightyz : 05/11/09 ב 19:34

הסמל האישי של mikewithbike
    mikewithbike mikewithbike מנותק real ping neva get caught
    שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי dmmn צפה בהודעה
    דעה שלי
    אם זה תחליף לעבודה שאתה קם בבוקר הולך ב-8 חוזר ב-5 בערב הבייתה, בסוף שבוע בבית, מקבל משכורת של 10k+ שמסדרת את המשפחה שלך, אפשר להגיד שזה סבבה... היום יש עבודות שאתה יושב ומתכנת כל היום בשביל לקבל את זה והם סתם משחקים שזה הרבה יותר מהנה והזמן עובר יותר מהר ככה מאשר לתכנת למשל.
    אבל ככה שהם כל החיים שלהם יושנים שם ויש להם מערכת שעות שהם צריכים לשחק, זה עצוב ברמות... פשוט קונים את החיים שלהם בכסף. - זה נקרא ספורט, לך תסתכל על שחקני כדורגל ואיך המערכת יומית שלהם עובדת, כל היום להתאמן, לישון מוקדם, בלי לשתות אלכוהול, בלי לצאת וכו. אותו הדבר.

אנשים פה נכנסו לקטע חברתי, לדעתי זה פחות קשור למרות שיש בזה משהו נכון.
    הם עושים משהו שהוא בסה"כ וירטואלי וכל הפעולות מתבססות על גבי מסך מחשב מעפן.
    בספורט אמיתי עצם ההרגשה הפיזית עושה את כל ההבדל. - איזה ספורט יש בזה או בזה ?
    במשחקי מחשב לא מרגישים דברים פיזיים כמו בכל ספורט אמיתי. - כמו שציינתי למעלה, יש המון לחץ וריכוז גבוה, אפשר לראות שחקנים מזיעים וגם מתעלפים באמצע לאן פרטי

אין פה שחקנים פצועים, גם אם הבנאדם חולה כולו מנוזל משתעל מת עם 2 רגליים כרותות, הוא עדיין יכול לשחק באותה רמה כמו כולם. - לא הוא לא, כולם יודעים שכדי לשחק ברמה גבוה צריך להיות עירני, מרוכז ובעל כושר גופני מצויין.
    אין פה שחקנים שלוקחים סמי מרץ, סטרואידים וכו'... מה תגידו הם שמו צ'יטים? יחקרו אותם במשטרה על זה? חחחחח תודו שזה עלוב. - בוודאי שיש סמי מרץ, יש יותר מדי מקרים שאנשים דיברו על זה, לאן פרטי שנערך 3 ימים יכול להיות מאוד מעייף ומתיש במיוחד שיש לך לוח זמנים צפוף עם משחק שקובע אם תלך הביתה ברווח של שעתיים גג.
    אין פה מכות אמיתיות, סתם קוקסינלים שמקללים דרך המחשב. - לא יודע איך זה קשור, כנראה נגמרו לך הטענות, כאילו בספורט אמיתי הולכים מכות? (אלא אם כן זה ספורט שהוא בעצמו מורכב ממכות)
    אין פה התעלות של שחקנים אחד על השני מבחינה של כושר פיזית, כל אחד שם יכול להיות בטטה שמן מגעיל כזה ועדיין לשחק טוב.

אי אפשר להשוות בין 2 הדברים ולדעתי גיימינג זה לא ספורט, זה פשוט מאוד תחביב שאצל חלק מסויים של אנשים הפך להיות משהו מקצועי יותר, לא מעבר לזה.
    זה כמו שתגידו שלשחק שחמט זה ספורט, זה ממש לא ספורט זה סתם תחביב שמתבסס על חשיבה ויש כאלה שלוקחים את זה קצת יותר במקצועיות, זה הכל.
    ספורט אמיתי פחות מתבסס על חשיבה אלא על פיזיות, כושר, יכולת אישית וטכניקה. בוודאי שצריך לדעת להפעיל את המוח במקרים מסויימים וזה גם אלמנט חשוב מאוד, אבל זה לא העיקר כמו במשחקי מחשב.

בקיצור הם סתם מגזימים, יש להם חליפות כאילו הם נהגי פרארי, הם יכולים לשחק גם עם בוקסר ונעלי בית.
    ולא הבנתי למה הם משחקים בלי אוזניות...

ספורט לא נמדד רק בתחום הפיזי אלא כל דבר שיש בו תחרות ודירוג, תבדוק קצת ויקי לפני שאתה פולט שטויות יא רגל.

שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Almightyz צפה בהודעה
    נישבע שיש לי לצטט פה אלף אנשים אבל אני פשוט חייב את זה:

לא משנה מה תגידו, זה עצוב.
    גם אם זה היה נחשב לספורט כמו כדורגל או כל דבר אחר זה עצוב...וזה לא!

והיה פה איזה מפגר שרשם שמרימי משקולות הם חנונים, איפה הקשר, על בסיס מה אתה אומר את השטויות האלו?
    אני מתאר לעצמי ששם אין להם הרבה על מה לדבר חוץ מעל המשחק או המחשב שלהם...תדבר עם מרים משקולות הוא ידבר איתך עד דברים של היום יום (חדשות, פיגועים אנערף) ולא על כמה משקל הוא מרים או כמה סטים הוא עושה ביום.
    אני מצטער אבל אתה חושב שאנחנו משווים אותך למרים משקולות, תנסה לבסס את הויכוחים שלך באופן אובייקטיבי ולא על סמך הרגשות/מחשבות אישיות שלך........ששואפות לאפס עד ריטרד טוטאלי.

igallagi23 igallagi23 מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    igal
    קיבל לייק
    0 פעמים
    חחחחחחחח אל תשווה את זה בכלל לכדורגללללללל דייייי זה עצוב להשוות כזה דבר לכדורגל מכל כך הרבה בחינות דיייייייייייייייייייייייי לא מאמין שאמרת את זה ..!!!!!
    כל מה שכתבת שם באדום כל כך תשובות לא קשורות ומטומטמות
    1.זה נכון שיש בכדורגל לוח זמנים צפוף והכל אבל עדיין להיות כדורגלן זה כל כך יותר טוב חחח נביא שלוש דוגמאות כל כך הרבה כסף וכל כך הרבה כוסיות והערצה בכל העולםם
    2.בגלל זה כל מי שמבין בספורט וכל מי שאוהב ספורט אומר שפוקר זה לא ספורט(ודי להתווכח על המשמעות המילונית של ספורט די).
    3.מלחיץ אבל לא עד כדי כך מלחיץ בכלל.
    4.נכון שאם אתה חולה אתה תשחק טיפה פחות טוב אבל לא כמו בספורט אמיתי ..
    5.עצוב שהם כאלה מושפעים והם לוקחים ממריצים.
    6.כל הזמן יש כמעט מכות בספורט אמיתי כל 3 משחקים יש איזה ריב ושם מי שיותר חלש לא מאחורי מסך .(מילאן ריאל לפני 3 שבועות , ומכות ממש יענו שנה שעברה בסביליה לא זוכר נגד מי ..)
    כל מספר זה תשובה לפי הסדר על מה שכתבת באדום

עכשיו אתה עוד פעם תבוא עם תשובה מתנשאת ובאן ותביא לי את ויקיפדיה כאילו אתה יותר חכם ממני או משהו
    בקיצור אתה חי בסרט שכולם ירצו להיות כמוהם כי אני בטוח שאם תביא לילדים בני 10-18 אפשרות להיות כמו אלה הרוב הענקק לא ירצו .

הסמל האישי של Almightyz
    שם פרטי
    Ûž
    קיבל לייק
    30 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי mikewithbike צפה בהודעה
    אני מצטער אבל אתה חושב שאנחנו משווים אותך למרים משקולות, תנסה לבסס את הויכוחים שלך באופן אובייקטיבי ולא על סמך הרגשות/מחשבות אישיות שלך........ששואפות לאפס עד ריטרד טוטאלי.
    מה המשפט האידיוטי הזה?
    דוגרי שאתה יכול להודות שסתם בא לך לצאת עליי ואתה מנסה לשחק פה עם המילים כדי שאנשים יחשבו שאשכרה יש משהו בהודעה שלך.

אתה רוצה שאני אבסס את מה שאמרתי?
    לדעתי כשאנשים מגיעים למצב שכל מה שיש להם לדבר עליו או כל מה שהם עושים בחיים זה משחק מחשב, אני רואה את זה בתור משהו עצוב.
    תדבר עם בנאדם שמתעסק בספורט פיזי ולא יושב כל היום במחשב וקורא לזה ספורט ותיראה איזה הבדל בשיחה יהייה לך מאשר עם מישהו שכן יושב כל היום במחשב ומחשיב את זה כספורט.
    תדבר לדוגמא עם אצן אולימפי או משהו ואחד מה"WEMADE FOX" (שדרך אגב זה שם חלשששששששששששששששש) וניראה עם מי תהנה יותר...בעצם במקרה שלך אני חושב שאני יודע עם מי תהנה יותר, צריך לנסות את זה על אאוטסיידר.

אני חושב שכל מי שחושב שפוקר, ביליארד ומשחקי רשת זה ספורט מגיע לו וואחד כאפה לראש לסדר לו את המוח.....כן, זה דורש מיומנות אבל זה לא פאקינג ספורט.
    נערך בפעם האחרונה על ידי Almightyz : 05/11/09 ב 19:42

kimi kimi מנותק The good fella :)
    קיבל לייק
    0 פעמים

אני חושב שכל מי שחושב שפוקר, ביליארד ומשחקי רשת זה ספורט מגיע לו וואחד כאפה לראש לסדר לו את המוח.....כן, זה דורש מיומנות אבל זה לא פאקינג ספורט.
    בהתייחסות רק למשפט הזה (לא קראתי את כול הדיון)

אז באותה מידה
    קריקט, קרלינג, באולינג, גולף, בייסבול, טניס שולחן וכד' - זה גם לא ספורט?

למה, כי זה לא כמו כדורגל, כדורסל, הוקי, פוטבול, ראגבי וכד'?

אתה לא רציני.

*danidin *danidin מנותק סמנכ"ל שרת סאבוטאג'
    קיבל לייק
    0 פעמים
    כן, יוצא מהנושא הזה שאפילו נהגי מירוץ מטורפים לא עושים ספורט,
    הם כולה לוחצים על כמה דוושות וג'וייסטיק,
    הרי הם לא עושים פעילות פיזית בפועל,
    מעניין,

Bugy Bugy מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי *danidin צפה בהודעה
    מעניין,

בזה יש כשרון מולד והכושר גופני גם גורם ממש חשוב פה

ולעיניין שalmightyz אמר שאין לחץ זה רק בגלל שכמות הצופים שרואים אותך בלאנים הכי גדולים בארץ, זה כמו כמות צופים שיש במשחק
    קבוצת נערים ממוצעת בכדרוגל\כדורסל.
    שחקן כדורגל יש מסביבו 30 אלף איש במגרש ועוד אלפים שרואים בבית והתקשורת וכל העיתונים זה דברים שגורמים ללחץ.
    גם כל הקטע של הכוסיות והכסף זה אותו דבר, בעקרון ברגע שמשחקי מחשב יגיע לרמה גבוהה אז אין שום סיבה שלא יהיה כוסיות וכסף

ואחת הסיבות שלפי דעתי זה הכי מטומטם כל העניין של המקצועיות במשחקי מחשב, זה שחוץ מקוריאה ושחקני מחשב אחרים זה לא מעניין אף אחד..
    אפילו שעוד 60 שנה כל העולם ידע מה זה משחקי מחשב, זה עדיין לא יהיה משהו כלכך מיוחד..
    כי אפילו שאני שיחקתי בזה, אני לא רואה את עצמי יושב מול הטלויזיה ומסתכל במשחק מחשב.. גם אני לא רואה את עצמי הולך ללאנים וצופה בהם..
    ועוד סיבה שלפי דעתי הכי מפריכה את זה שבחיים זה לא יצליח, זה בגלל שמשחקי מחשב כל הזמן מתחדשים ומשתנים..

אז מה קורה ברגע שיש לך את ביתר ירושליים בקוד4 עם הכוכבים ושיש לה את כל המעריצים והכל, אז מה קורה שיוצא משחק שהוא בהרבה יותר טוב?? ולא הכוונה פתאום לעבור לקוד6 שעוד יש הגיון ששחקן סוס בקוד4 יהיה גם טוב בקוד6.. הכוונה למשחק כמו הbattefield שיוצא, שנגיד עכשיו יעברו לזה גם השחקנים של קוד4 וגם השחקנים של סיאס למשל..
    ומי שחושב שפשוט ימשיכו לשחק בקוד4 אז הוא טועה.. כי נגיד ברגע שמשחקי מחשב יגיעו לרמה כזאת גבוהה, המפתחות משחקים פשוט יעבדו בטירוף להוציא משחקים כי הם יעשו מזה פול כסף.
    כמו שרואים משחקים כמו דום שהם ממש מעפנים יחסית להיום והם לא יכולים להביא תחרות, ככה יקרה גם בעתיד..
    כמו שכדורגל וכל משחק אחר הוא בנוי להיות זמני, וכדורגל מקצועי קיים יותר מ100 שנה, איך משחקי מחשב מקצועי ישרדו מאה שנה??

זה מה שאני חושב, אם למישהו יש תשובה הייתי שמח לשמוע
    נערך בפעם האחרונה על ידי Bugy : 05/11/09 ב 20:31

הסמל האישי של Almightyz
    שם פרטי
    Ûž
    קיבל לייק
    30 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי kimi צפה בהודעה
    בהתייחסות רק למשפט הזה (לא קראתי את כול הדיון)

אז באותה מידה
    קריקט, קרלינג, באולינג, גולף, בייסבול, טניס שולחן וכד' - זה גם לא ספורט?

למה, כי זה לא כמו כדורגל, כדורסל, הוקי, פוטבול, ראגבי וכד'?

אתה לא רציני.
    קריקט לא נחשב ספורט בעייני, באולינג לא נחשב ספורט בעייני, טניס זה כן ספורט, טניס שולחן זה משהו בין ספורט לתחביב להעביר את הזמן, זה נחמד אבל לדעתי יש לזה יותר מידי חשיבות במקומות מסויימים, בייסבול זה כן ספורט, גולף זה הדבר הכי רחוק מספורט שאני יכול לדמיין לעצמי, אם לעשות רשימה של דברים שהם לא ספורט זה גולף ואז משחקי מחשב.

ציטוט במקור פורסם על ידי *danidin צפה בהודעה
    מעניין,
    אתה משווה נהיגה במהירות מטורפת ללשבת בביטחון שבחדר מול מחשב? מה יקרה לך כבר, תקבל RAGE ותלך לחתוך וורידים? נו באמת...
    אתה בטח לא זוכר את התקופה שעשית את הרישיון נהיגה שלך והגעת לאיזה שישים~שיבעים קמ"ש וכולך עוד שניה היית צריך החייאה מכל האדרנלין...
    למי שיותר צעיר פה ונגיד בפעם הראשונה שהם דופקים מהירות באוטו, לחשוב שזה לא חימום אפילו לנהגי מרוץ.
    לא מבין איך אפשר להשוות מירוצי מכוניות למשחק מחשב :\

הסמל האישי של jojoz0r
    jojoz0r jojoz0r מנותק מנהל בכיר בויגיימס #2
    קיבל לייק
    0 פעמים
    CREDIT GOES TO RAGEKID HILAZoR

קיבל לייק
    0 פעמים
    קריקט לא נחשב ספורט בעייני, באולינג לא נחשב ספורט בעייני, טניס זה כן ספורט, טניס שולחן זה משהו בין ספורט לתחביב להעביר את הזמן, זה נחמד אבל לדעתי יש לזה יותר מידי חשיבות במקומות מסויימים, בייסבול זה כן ספורט, גולף זה הדבר הכי רחוק מספורט שאני יכול לדמיין לעצמי, אם לעשות רשימה של דברים שהם לא ספורט זה גולף ואז משחקי מחשב.

אתה משווה נהיגה במהירות מטורפת ללשבת בביטחון שבחדר מול מחשב? מה יקרה לך כבר, תקבל RAGE ותלך לחתוך וורידים? נו באמת...
    אתה בטח לא זוכר את התקופה שעשית את הרישיון נהיגה שלך והגעת לאיזה שישים~שיבעים קמ"ש וכולך עוד שניה היית צריך החייאה מכל האדרנלין...
    למי שיותר צעיר פה ונגיד בפעם הראשונה שהם דופקים מהירות באוטו, לחשוב שזה לא חימום אפילו לנהגי מרוץ.

אף אחד לא השווה בין מירוצי מכוניות למשחק מחשב.

אתה החלטת שכול מה שלא כראות עינך הוא לא ספורט.

"גולף זה הדבר הכי רחוק מספורט"

אולי מבחינה פיזית (על אף שכן צריך כושר מסוים) הוא לא, אבל הוא בין המשחקים היותר קשים לביצוע.

זה לא רק להכניס כדור לחור.

קיבל לייק
    0 פעמים
    לא היה לי כוח להגיב ולפרט, אבל הכרחת אותי

תראה, ברור שהרמת אקטיביות בנהיגה גבוהה יותר מלשבת מול המחשב ולשחק,
    לא ניסיתי להשוות, אני פשוט אומר: תסכים איתי שלשחק כדורגל או בייסבול וכו' פי מאה אקטיבי מנהיגה,
    (יש לי חברים פחדנים מוות, מפחדים ללכת מכות וכאלה, אבל בנהיגה הם משחקים אותה גברים, נהיגה במהירות גבוהה, במקומות לא אפשריים וכו,
    מאיפה בא להם האומץ? התשובה ברורה כשאתה יושב מאחורי ההגה אתה לא בדיוק חושב על הסכנות שאתה יכול להכנס אליהם,
    אתה בסך הכול מפעיל את המכונית, זה כאילו נותן לך תחושה של ביטחון מדומה, כאילו בתוך הרכב לא יכול לקרות לך כלום)
    אני מנסה לומר: שכמעט כל ספורט יש לו רמת אקטיביות מסויימת,
    טניס שולחן זה לא שווה להרמת משקולות, שחיה לא שווה להיאבקות וכו'
    ונהיגה, גם באיזשהו מקום זה לא אקטיבי בכלל,
    קח את משחקי המחשב, קוד 4 לדוגמא זה ספורט לכל דבר, (רק לא ספורט כמו התמונה שעולה לך בראש:נעלי ספורט, גופית אדידס, והרבה זיעה)
    אלא ספורט תחרותי שלא מצריך מאמץ גופני אלא מחשבתי ואינסטינקטיבי,
    בקיצור, מי שלא רואה אתה זה באור הזה, זה לא שהוא מטומטם, הוא פשוט קצת מצומצם,

אגב: קלוט ציטוט מ-(לא נעים לומר) ויקיפידיה: ספורט הוא פעילות שמטרתה השתתפות בתחרות, בבידור עצמי או בהנאה ודרכים אחרות. בדרך כלל הספורט יכלול פעילות גופנית מאומצת, אך יש ענפי ספורט דוגמת שחמט שאין בהם פעילות גופנית רבה.
    עד עצם היום הזה מתנהל ויכוח בין מומחי ספורט, חוקריו והמעורבים בו בצורה זו או אחרת, באשר להכללתם של פעילויות מסוימות כספורט. בהקשר זה עולה השאלה לגבי הכללתם של ענפי ספורט עממיים, מיתולוגיים, אתניים ואחרים.

תקרא טוב, תבלע תרוק, תרגע, ואז תקרא שוב.
    נערך בפעם האחרונה על ידי *danidin : 05/11/09 ב 22:03

שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    האמת שאני יכול לנהל את הדיון הזה איתכם עד שתקלטו כמה הראיה שלכם מצומצמת, כל דבר שאתם אומרים נוגע רק להתנסות אישית שלכם (מה שאתם מכירים מקוד4, למרות שמדובר במשחק אחר, שלא משתנה כבר יותר מ 10 שנים). אני אסיים את הויכוח הזה, פעם הבאה תנסו לחקור ולהשוות דברים במקום להגיד מה יותר טוב לדעתכם ולחשוב שזה מה שקובע לכולם.

אבל אם היחידים שלא מסכימים איתי זה ילדי בוקקה (שזכו לתואר לא סתם) ואנשים כמו אולמייטי (תקראו פה) אז המצב עוד בסדר.

אני שמח שדני ומיכאל ניסו עוד איכשהו לעזור בדיון, ואני די בטוח שהם לא היו בוחרים חיים כאלה, אבל עדיין יכולים להיות אובייקטיבים כלפי הנושא, מה שכולם מפספסים כל כך חזק. לא נורא, עוד כמה שנים ואותם האנשים ינסו לאתגר את עצמם מול ילדים אחרים בויכוח הזה.

----------------

SlayerS_`BoxeR` (usually shortened to Boxer), is one of the most successful players of the starcraft to date
    Dubbed The Emperor by his legions of admirers, he is the most popular Starcraft player with a fan club of more than 1,000,000 members and a DVD compilation of his greatest games released in south korea

אני בטוח שמתוך מיליון מעריצים, יש כמה כוסיות אם זה מה שמפחיד את הזין הקטן שלך מלחשוב על זה כמקצוע בלי תהילה. אם אתה חסר אמונה, תצפה, תחקור קצת ותגלה לבד.

הסמל האישי של נתיניו
    נתיניו נתיניו מנותק xGs Clan Leader במיל'
    שם פרטי
    Natinho
    קיבל לייק
    25 פעמים
    שי ואוראל הגיעו למקומות שצריך לחזור מהם אל הנושא חח

אבל בתגובה לעידן: אני דווקא כן חושב שזה ספורט כי יש תחרותיות.. אתה צריך טכניקה וחשיבה, ויותר מזה, בשחמט אתה שחקן יחיד ולעומת זאת פה זה קבוצה ככה שאתה גם צריך שיתוף פעולה.
    ברור שבגלל שזה לא פיזי אז חסר משהו אבל דברים אחרים מחפים על זה,בסופו של דבר: אף אחד מהם לא מצטמק, מתנמק ומתנוון מזה שהוא יושב ומשחק, ויש אנשים עצלנים שאוהבים יותר לשבת ולשחק מאשר לרוץ ולהרגיש את הפיזיות (ואם הפיזיות שלהם מונעת מהם את זה??).

משחקי מחשב גורמים לי הרבה פעמים לתחושה אמיתית של ספורט, אתה תחרותי אתה רוצה לנצח, אתה רוצה להגיע לרמת שיתוף פעולה הכי טובה עם החברים שלך, אתה צועק במשחקים ואני בתור שחקן TO היו משחקים שבאמת האדרנלין זרם לי בגוף כמובן לרוב משחקים שהם מכריעים משהו במשחק ולא סתם משחקים ובגלל זה אם אנשים לוקחים את זה למקומות כאלה אני בטוח שיש להם ליגות וטורנירים במדינה שלהם והם מקבלים מזה משהו אז אם אני בגלל מקום ראשון CB או כבוד מסויים שאני רוכש בזכות זה שאני מנצח, והם מקבלים גביעים וכסף.. אז למה לא?

בסרטון הקבוצה הזאת לקחה את זה יותר מידי רחוק מבחינת הלוגיסטיקה של הקבוצה והמערכת שעות הזאת והשינה...
    אבל בתאכלס זה דבר יפה, אנשים יצירתיים עם כוח יוכלו לעשות הרבה דברים יפים בתחום הגיימינג (ולא מתוך קבוצה אלא מתוך התחום הכללי) וממש לעשות אותו ספורט, אני לא יופתע אם זה אשכרה יהיה ספורט ואולי יהיה יותר מודעות בארץ עד כדי תוכניות טלויזיה שמסקרות, ואתרי אינטרנט ענקיים, בדרך צריך להוריד להרבה אנשים אינטרסים מסוימים ($$$) כי אם מישהו לא יוותר קצת הצמיחה תיעצר איפשהו או שפשוט תצמח לאט.

נושא מעניין

קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי igallagi23 צפה בהודעה
    גם אם יהיה לך זין יותר גדול משל אתיופי אתה עדיין לא תשיג בת אחת ואני בטוח שעדיין לא השגת מישהי שהייתה בלי תשלום , אני יש לי זין קטן אבל לפחות השתמשתי בו קצת יותר מרק עם יד ימין ועם מישהי בכסף
    בוקקה בוי עלק חחחחחחחח
    oh well

שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    האפשרות היחידה שלי הייתה לקחת אותו על המילה הזאת ולזרוק אותו לויכוח על בחורות, ופה לא הייתה שום תחרות, מה ילד יודע על העמסות.

הוא העיר את הילד שבי, ולא רציתי ללכת לשם, אז עדיף להגיד לו שלום יפה בפורום מאשר להמשיך להשפיל. לך לויגיימס, שמה תרגיש בבית.

קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי mikewithbike צפה בהודעה
    האפשרות היחידה שלי הייתה לקחת אותו על המילה הזאת ולזרוק אותו לויכוח על בחורות, ופה לא הייתה שום תחרות, מה ילד יודע על העמסות.

הוא העיר את הילד שבי, ולא רציתי ללכת לשם, אז עדיף להגיד לו שלום יפה בפורום מאשר להמשיך להשפיל. לך לויגיימס, שמה תרגיש בבית.
    GJ
    ואני מתכוון לזה.
    מהרגע שהוא הפך את זה לויכוח קטנוני עם ניסיון להשפיל.
    שילך לחפש ת'חברים שלו,

נושאים דומים

1. סרטון/סגרו את הפייסבוק
    על ידי Ha[M]us בפורום בדיחות, הומור וצחוקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24/08/09, 11:15
  2. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 10/03/09, 21:03
  3. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 13/02/09, 20:02
eXTReMe Tracker