ואז מה תעשה? תקלל גם אותי? תצא עלי גם? לא עושה עלי רושם.
ואם מישהו נון אז אתה מקלל אותו IC? חח אתה חייב ללמוד RP בדחיפות :X
עוד אני חייב =.=
משחק לי אותה איזה משהו..
שחק שחק בRP עד שיצא לך מהחור של התחת.
ואז תחזור לDM כמו נמושה, ותאמת?
לא תדבר לעניין אני יצא גם עלייך חומד.
כוסעמק איזה ספאם נהיה פהההה!!
סקורי אל תתערב בכל דבר!!
תמיר פשוט אל תתייחס!!
זהו!
נפתר הבעיה?תנעלו תחרא הזה כבר
יונתן רוצה גם להכנס לתמונה?
בוא תסביר לי ולכולם פה..
איך זה קשור אלייך?
למה אתה חייב להגיב ולא לסתום תפה?
ומי אתה בכלל שתעביר חוות דעת ותבקש שינעלו אה?
מה עובר עליך סקורי אה?
לא לקחת ריטלין?
לא הלכת לפסיכולוג השבוע?
לא הרבצת למומו הבובה שעלייה אתה מוציא את העצבים?
אתה סתם לב שאתה רב עם כל מי שאתה רואה?!
זה כאילו בא בנאדם ומחלק לך כסף על כל קללה זה נראה שאתה מחפש לריב אתה מהחארות האלה שמחפשים ומחפשים רע ורע ועוד רע כאילו שזה נותן לך סיפוק.
זה כאילו רבת , קיללת עכשיו אתה רגוע פינה שחורה נסתמה לך בלב וואי איזה כיף זה לריב.. זה עושה לי טוב על הנשמה..
יאללה מי אתה חושב שאתה? אתה רואה שכולם פה רבים איתך קח צעד אחורה בשקט תתרחק מהרולפליי יום יומיים שבוע קח הפסקה ותחזור?
הרי אתה לא מכור לזה (אני לא בטוח לפי מה שנראה אתה כן) זה לא כאילו אתה צריך מנת רולפליי יום-יומית אחרת תשתגע אז יאללה מה קרה? אתה מנסה לצאת גבר ובמקום זה אתה יוצא נמושה , גלמוד , קטן ומסכן.
עכשיו אם אתה באמת בוגר אני רוצה לראות שלא תגיב , אבל אין סיכוי שזה יקרה כי זה האופי שלך אז חבל שאני בכלל מדבר איתך
תומר מספיק עם המילים הגבוהות האלה וההרמת אף. אל תשחק אותה אללה סעעעע
תומר
מי אתה בכלל?
עוד טמבל עם נמשים תופס תחת ומרים תאף?
הרי ככה זה חברים של פיתוח, שמעתי מאלון אפשר להבין (:
אבל כן מי שישחק אותה פה גבר ויחשוב שהוא משהו...
כמו פיתוח, יונתן, או משה..
ועכשיו נמשים כמוך נכנס לתמונה אני יצא עליו בלי למצמץ בכלל.
ותאמת כפרה, לא היינו במחשב?מזמן היית מקבל מכות נודר וזה בגלל שאני לוקח רטלין =.=
מבין חמוד שלנו?ותגיד כמה זמן לקח לך לרשום את כל הזיין הזה רווחים וזה.
טוב שלא עיצבת לנו חתימה אדון "כאפות".
שום מילים גבוהות זה אתם שמדברים כמו ילדים ערבים אנאלפביתים בלי השכלה בשיט וכל מי שכותב בעברית נכונה / "רהוטה" (שבטח את המילה הזאת לא שמעתם במשך שנים אתה ואלון) נראה לכם ילד כאפות מתרומם
עכשיו בוא נעבור לפיתוח , נתחיל מזה שהוא אחלה גבר ואתם, חבורה של מפגרים קוראים לו פיתוח כי הוא גר בהרצליה , לא כל בנאדם שגר בהרצליה נחשב פיתוח, יש לך בעייה עם נמשים? מצוץ לי
מכות? אתה חושב שאני מפחד ממך? ילד מסכן שמשקיע שעות ברולפליי, הלב שלו עומד לצאת מהתרגשות כל פיידיי והמונה הודעות בפורום מחרמן אותו.
מעניין לי את התחת שאתה לוקח ריטלין בגלל זה שאתה עומד לתת מכות לכל מי שאתה רואה *גאנגסטר רצח * אהמ אהמ*
לקח לי 30 שניות כי אני לא צריך לחשוב לפני כל אות שאני מקליד בניגוד אליך.
מצוץ לי?
תראו תמגודל הזה..
שאני לא יחרבן לך על הפנים
תרוצה אני יראה לך איך אתה נראה יוסיף תמונה ויראה לכולם פה מי מדבר עכשיו שחושב שהוא משהו...
מה קרה פיתוח בא לישון אצלך?נתן לך בלילה?כי רוצה אני יוסיף גם קישורים לתלונות שלך נגדו?
תומר בוא לא נפתח דברים מאמי אני לא אוהב להיות רשע /:
חחחח אינעל העולם איזה הרמתתתת אףףףףף
בא ממשפחה טובההה אנשים טובים בטח לאאא?
ואנחנו המזרחיים לא מספיק טובים? אנחנו לא מחונכים????
וואלה חכה לנקמת המזרחיים חכה יאשכנזי קוקסינל אתה מאמין בכלל בבורא עולם נראה אותך אחרי מלחמת גוג ומגוג
תומר הלייק הזה הגיע לך אחושרמוטה חח
עכשיו לך לישון כבר יג'ינג'י עם נמשים! מחר אתה קם ב8
תמיר אני מעריך אותך אש, ויודע למה עשיתי לייק? כי גיליתי שאתה צבוע. אתה מצחיק אותי.
להזכיר לך מה אתה כל הזמן אומר לי על תומר? כמה שהוא חנון? לובש חולצות של פינוקיו? ילד קוקסינל? ועכשיו שהוא לצידך פתאום אתה חבר שלו? צבוע. גיליתי אותך. אולי כדאי שנחשוף אותך.
עזוב אותך אלון זה הילדים היום..
חברים שלך - ומזיינים אותך מאחורי הגב.
אין חברים היום.
הוא יודע שאני צוחק איתו כל הזמן וגם לידו אני קורא לו חנון גי'נג'י נמשים וזה חח אבל אל תשחקו לי אותה פתאום מאפיה טוב?
וואלה אתה שקרן גדול אני זוכר שנפגשנו אמרת לי תראה איך תומר הולך איך הוא משחק אותה
וואלאק אתה
מאפיה?
אני ואלון איכשהו תמיד חושבים אותו דבר, מעניין לא?
תיודע מה ההבדל ביני לבינך תמיר?
שאני לא ריכלתי על מישהו ואחר כך שיחקתי אותה חבר שלו, לא הסוג שלי.
כנ"ל
טוב מה הולך הפכנו להיות פורום TO חח?
לא אנחנו פשוט מראים לכמה אפסים מה הם שווים..
אף אחד לא ירים תאף מי שירים נדאג להוריד לו אותו וביחד גם תראש.
מה קורה נירוש, שבת שלום חיים