מי אתה בכלל שאתה מדבר על ילדים בני 6..?!?במקור פורסם על ידי DaRKDj
תאמין לי שבשרתים האלה הכי מקפידים כי דווקא המנהלים שם שונאים צ'יטרים!!!
אז אל דבר אם אתה לא יודע
מי אתה בכלל שאתה מדבר על ילדים בני 6..?!?במקור פורסם על ידי DaRKDj
תאמין לי שבשרתים האלה הכי מקפידים כי דווקא המנהלים שם שונאים צ'יטרים!!!
אז אל דבר אם אתה לא יודע
עידן, רעי, שניכם צודקים..זה כבר חרא מה שניהיה פה.
אבל מה, אנשים שבוכים כל הזמן על "קלאב קלאב", מתי שעושים להם את זה הם שמים זין ולא נכנסים, עצלנים להיכנס למירק ולקחת סיסמא.
TreaXבמקור פורסם על ידי TreaX
אם אתה זה
n.W.o]TreaX] אני במקומך לא הייתי מדבר הרבה... למה אתה גם אחד מאלה שחוגג/חגג עם הראדאר בפאבליק..
עידן אחי מסכים אתך, הפתרון היחיד שיש למעשה זה פשוט לחכות ל
ESE
ואם הוא יהיה זבל ויפרץ אחרי חודש במקרה הטוב מה שצריך לעשות זה פשוט להכניס לאנשים כאן מודעות שצ'יטים זה חרא וחייבים להפסיק להשתמש בזה , למה בגלל שיש כ"כ הרבה שרתים אז על הזין של אותו צ'יטר לקבל באן, יש לו עוד 15שרתים לשחק בהם ולהרוס גם אותם, אז ח'ברה מי שבאמת אכפת לו, תתחילו לשחק בלי צ'יטים עזבו אותכם מה אומרים מה זה ומה הוא, חאלס אתם אישית קחו את זה תפסיקו לרמות ותעבירו גם לחברים שלכם.
=):נרגילה:
ואללה אחי שהיה את הכלאב של פורשה הקודםבמקור פורסם על ידי KillerM3n
כל הזמן רציתי להיכנס לשחק ודווקא נכנסתי הרבה פעמים היו שם שחקנים מאוד מוכרים בקהילה שלנו והיה אחלה של פאבליק
אבל אז הפסיקו להיכנס משום מה
חוץ מזה אפשר לארגן
פיק אפ צ'אנל, כמו שהוצע ע"י par0t כמה נושאים קודם..
זה רעיון טוב שכל פעם שבא לך לשחק כנס לערוץ תנסה להשיג שרת עם עוד כמה חברים וכל מי שיהיה בערוץ יוכל להרים פיק אפ בכל זמן שהוא ירצה
אם אין שחקנים זה כבר משהו אחר כי קהילת TO די קטנה..
בכל זאת
GL HF עם ההגנה החדשה של ESE =\
מתי יהיה משהו שיחסום את הראדרים האלה? :O
:שוטר:
אני לא חושב שאתה צריך כל כך לקחת אישי... ולהתעצבן..
חבל.
פשוט תתחיל להשתמש בבינד של ה
Ignore all
זה משתיק את כל מה שכולם אומרים.. תשחק פאבליק בכייף... חפיף ראדר אחד יותר אחד פחות... ברור שזה מעצבן אבל לפעמים זה כייף להוריד ראדר ולצחוק עליו כמה הוא שקוף.
ככה תמיד הייתי משחק אבל פתאום אני רואה שכל הנובים עושים עליי ווטבמקור פורסם על ידי Collo
נו באמת לא שאני cheater הייתי שבוע ניגעלתי אבל תבינו זה חלק מהמשחק אין משחק רשת שאין בו cheaterim ואל תגידו לי שיש
שונאים צ'יטרים וכל מי שרק מביא להם הדשוט עם סניפר בלי ככונ תישר מטיסים אותי מהשרת לדוגמאבמקור פורסם על ידי TreaX
lucky השוטר הזה כל אחד אצלו צ'יטר
[QUOTE=ReVoLT
גאלקסי עדיף שלא תגיב אתה חילקתה לחצי מהקהילה רדאר[/QUOTE]
בואנה יא שרמוטה מזדיינתתתת
למי בכלל יש ראדאר
די בגלל זה אני שונא אותכם (sL)
לך דחוף אצבע יא נטחן אל תלכלך עליי סתם
דוגרי שלומו אתה נראה טמים שלא שם ראדאר וזה אבל אתה נחש שחי על ראדאר עם החברים שלך אבנר מונקי ואלו
lucky הזה הומו כשיחקתי פעם אחרונה נתן לי באן כמו בן זונהבמקור פורסם על ידי SwS
אם אנשים היו נותנים קצת כבוד לדברים שעושים להם היה לנו עכשיו אחלה קלאב :O
אתה פעם אחת ראית אותי משחק שאתה מדבר כל כך הרבה?! בחיים לא יצא לי לשחק איתך אז איך אתה יודע אם אני צ'יטר או לא ?!במקור פורסם על ידי ^idNz
היום כבר אי אפשר לשחק פאבליק..=\
שמעו זה נהייה מצחיק כבר... אבל הקהילה פה... ילדים בני 12 או ילדים בני 16-17 עם מוח של 12 השתלטו עליה!
Hd פשוט ילדים מסכנים שההורים שלהם מצליפים בהם עם סרגלים, וזורקים עליהם קלפי רמי בבית!
Lucky, Toxin
ועוד הרבה נובים אדמינים במיוחד שגם משתמשים בראדר.
לכל הגאונים פה, או שתפילו להם את כל השרתים, או שפשוט תפרצו להם לשם משתמש!
המזל הוא שאני כבר נרגע מזה ואני משחק לפעמים לכיף עם חברים, ככה שאני צוחק מכל באן שאני מקבל על "צ'יטים", או על זה שהרגתי אותם.
אחי אני לא שחקן חדש..במקור פורסם על ידי ^idNz
בונא יא מעפן מה אתה משחק אותה! זה שזה שקנית סרבר וכולם שונאים אותך ולא נכנסים לא אומר שאומר שאתה צריך ללכלך כל הסרברים האחרים וחוץ מי זה זה שאת בוט לא אומר שכולם ראדרים.
וטוב שלא אמרת אל תכנסו לאף סרבר חוץ מהסרבר שלי. יאללה סע מפה ודי ללכלך!
glxy שתוק אל תקלל מאחורי מסך אין לי כח לכתוב קללות כמוך
אני יודע שתה ילד כאפות