חחחחחחחח בואנה הם שתי חנונים לפנים
חחחחחחחח אבל אהבתי תסרטון
חחחחחחחח בואנה הם שתי חנונים לפנים
חחחחחחחח אבל אהבתי תסרטון
עוד אנחנו מדברים מאחוריי מחשבDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
אההה נכון הגינגי הזה... זה שתמיד מקבל כאפות שטות מישראל...במקור פורסם על ידי HaZoKa`
איזה הומוים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בואנה יילד הומו כולך בן 10 בוא לפה ותדבר ילד הומו אתה כולך זיין קטןבמקור פורסם על ידי MusT4nG`
חחחח סרטון יפה אבל ההוא יודע שמצלמים אותו לא יכל לפחות להסתרק ;[
OMG@#$@$@#%
דייייייייייייייייייייי הם ענקייםםםםםםםםםםםם
כולי בן 10 כולי בן 10 אחי אני בן 15 וזה לא משנה עם אתה בן 17 או 100 ילדים כמוך אפשר להכיל בכיף אתה רוצה להיפגש סבבבבבבבבבה אש ותביא את כל החברים שלך אחי אין בעיה אני מת לרגע הזה כדאי להיפגש איתך יאוווווווווווווו למה אתה מדבר ככה מאחורי מחשב אתה מתריףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף כוסעמעמעמקמק תהיה פה פעם בסביבה בראשון או תל אביב משהו צלצל : 0545266210
עם אני יהיה בסביבה שלך אני יצלצל ונראה עם אתה בחור טוב כמו שאתה חושב יבחור לבן..
נערך בפעם האחרונה על ידי MusT4nG` : 19/05/06 ב 19:42
פייי איזה עריכה לפנים, אהבתי
עידן מה אתה מתעצבן הוא סתם צוחק איתך הוא עושה את זה לכולם... הוא אמר גם שהוא יבוא אלי ולטכנו בפסחבמקור פורסם על ידי MusT4nG`
תכלס מה שכן, העריכה באיכות :ס
חחח אבנר ימושפעעעעעעעעעעעעעעעעע
הלוואי ויבוא אליי...
אבל אני לא מתעצבן מזה אני מתעצבן מאיך שהוא נראה ואיך שהוא מדבר
הגענו לשלב של הקללות אז עכשיו אני נועל
-עריכה-
צ'אנס אחרון ותזכור.
איזה ילד כאפוותתת
מה איזה ילד כפות?במקור פורסם על ידי Happy Little Boozer
למה מי אתה בכלל?
לפחות אבנר לא מתבייש ולא שם זין פה על מישהו
אתה כולה מאחורי מחשב אני מניאק אם אתה הולך אליו והוא לא מזיין אותך
שיהיה לו בהצלחה תאמין לי שהוא לא יצליחבמקור פורסם על ידי ProJecT^X
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יוווווווווווווווווווווו השוטגן והכלב שם אותי בריצפההההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחח