אני לא יודע עכשיו אבל אז הוא שם ראדאר בדוק, אני יכול לחפש תדמו, זה איפשהו בכלאן בייס, באחד הריפורטים רשמתי את זה אפילו. לא אכפת לי כל כך גם ככה הוא לא יגיע רחוק עם זה
אני לא יודע עכשיו אבל אז הוא שם ראדאר בדוק, אני יכול לחפש תדמו, זה איפשהו בכלאן בייס, באחד הריפורטים רשמתי את זה אפילו. לא אכפת לי כל כך גם ככה הוא לא יגיע רחוק עם זה
בדקת שזה לא פייקר??במקור פורסם על ידי mikeVANdike
:o_O:
זה היה פייקר, אח שלך....... לול
נערך בפעם האחרונה על ידי mikewithbike : 23/05/07 ב 00:39
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :hissyfit:במקור פורסם על ידי GaLaXy
אה כאילו הוא שיחק על פייק?
:o_O:
משחק טוב
גלקסי,ביקשו מאח שלך דמו.
זה לא משנה שאתה אומר שאין לו רדאר,שפשוט יעלה את הדמו.
ראית את שלי?שאני לא ראדר?ראית את של סאם שגם הוא לא ראדר.אתה תראה את של יהודה ואתה תראה שהוא לא ראדר.
חחח יש לי כמה דברים טובים יותר מאשר לראות דמויים ממשחקים שאני לא שיחקתי בהם,בכול מקרה בנתיים אין לי זמן לראות אותם,אני יצפה בהם מחר מחרתיים.במקור פורסם על ידי avi avni
זה שאתה ראיתה את הדמו של סאם זה לא אומר כלום.חכה עוד מעט תהיה הגנה חדשה,אז נראה איך אתם משחקים.
ואי כמה כאב ראש,קובי עשה קונפליקט שיעלו דמואים לקלאן בייס את הדמואים של RW.
:בסד:במקור פורסם על ידי LazyBoy
גילוששש שמע חזרתי הרגע לבית הייתי איזה יומיים ככה עם חברים מחוץ לטבריה קיצר שמעע שיצא ההגנה החדשה נעשה אני ואתה נגדם נראה להם מזהדבר איתי נעשה ככמה CW
טוב למי שלא יודע זה ה"דגול" הסוס יותר נכון Yo0oSi כן כן יוסי ולא אחרבמקור פורסם על ידי Sp1DeRMaN
למה אתה חושב שאתה שחקן אתה יצאת בקלאן וור האחרון 10\1 יאפס אתה לא יודע לשחק
וסאם ואבי אני מזמין אחד אחד לאחד על אחד חח
demo shel nokia AKA BANANA in rw&scope:
http://rapidshare.com/files/32996522..._vs_gShock.rar
enjoy...
dereh agav sniki ia omo ba haim lo sihakti eim radar be cw
tare demo+log'ssss.. phh alek
ve meaz se ah sheli galaxy raa se yesh li po radar (only 4 public shel paam)
hu mahak oto ve evi li makot ;/
יאאלה קובי הנה הדמואים תאשר!
מזה עוזר לי הדמואים,אני צריך שיבדקו אותם,תעלו אותם לCB לקונפליקט,K טנקס.
תודה...במקור פורסם על ידי ShmuL!k-74
אתה בן אדם צבוע פו אתה רושם שעשית קונפילקט לדמוים ובקלאן ביס אתה רושם ששיקחנו עם פיקר העלתי דמוים בקונפילקט עכשיו תשאל את רז ששיחק באותו קלאן וור הוא יודע שיהודה שיחק איתנו ....במקור פורסם על ידי Rom4nz`
מייק אמר שמספיק גם לינקים לרפיד שייר..במקור פורסם על ידי Rom4nz`
יאללה קובי תאשר כמו גבר.
תאשר כבר קובי.!
תקשיב אני לא הייתי במשחק,וזאת הסיבה שאני לא מאשר,מי ששיחק חושב שהם צ'ייטרים,אז ככה שהם לא רוצים לאשר,עשינו קונפילקט על פייקר ועל צ'יטים (שאותם הוספתי אחר"כ כי שחכתי D;)במקור פורסם על ידי GaLaXy
היה גם פייק? אי אי אי מה יהיה...
יאללה תעלו לCB יש קונפליקט מייק ואן דיק תבדוק מה הולך בבקשה.