בקיצור כולם פה מזיינים תשכל וראינו שMG יודעים לשחק בעוד מפות חוץ מרפיד אז GG
בקיצור כולם פה מזיינים תשכל וראינו שMG יודעים לשחק בעוד מפות חוץ מרפיד אז GG
חזי די להשתחצן!@#?@!#
כאילו אף פעם לא הפסדת ב 2x2
מה אתה שמח שנצחת פעם אחת את evo 2x2
בחופש xgs חוזרים ו evo + mg + tkn יקבלו בראש
:X
נערך בפעם האחרונה על ידי swat : 02/06/07 ב 16:31
וואלה סבבה אחי ותאמין לי שהסדר יום שלך לא מעניין אותי אתה פשוט ילד עלוב ויודע לבנתיים 2 דברים שהם צבא וטקטיקל וכשתסיים מהצבא אתה תמשיך לדעת דבר אחד שזה הטקטיקלבמקור פורסם על ידי hezi`
לך תמצא לך חיים ימסכן לך תעבוד תעשה עם עצמך משהו ימעפן כל החיים שלך אתה חיי בסרטים אבלה מי אתה כוס אמאק לך תמצא איזה חדק של פיל ודחוף אותו לתחת ראיתי מלא תמונות שלך וואלה תיארתי אותך בראש אמרתי אתה בטח נראה מוזנח וכשראיתי את התמונה הראשונה ראיתי יותר ממוזנח ראיתי אותך שהולך ומשחק טקטיקל כל פעם שעובר לך משהו בראש קיצור אני יכול להמשיך וליפול עליך אבל אין לי זין לזה יש לי מה לעשות בחיים לא כמוך
עכשיו אתה בטח נכנס באיזה פאייק שלא ידעו שזה אתה וכמובן במשחק טקטיקל
קיצור תפוצץ את הבועה שאתה חיי בה ותסתכל על החיים שלך מהצד ותראה מה אנשים רואים בה אני נראה לי שכבר אמרתי לך מה שאני רואה בך
קיצור שיהיה לך שבת שלום ולכולם למי שיש מה להוסיף שיוסיף חופשי
ואם אתה מדבר על ילד מסכן כמו שכתבתי מקודם תסתכל קודם על עצמך לפני שאתה מסתכל על אחרים וזה מה שאני עושה וזה מה שמקנה לי את הזכות להגיד לך את זה
חמוד ,אומנם אני ג'ובניק אבל זה לא כזה קל לעבוד בזמן הצבא תאמין לי שאם הייתי יכול הייתי עושה את זה. צריך אישורים וצריך לעבור כל מיני תהליכים בשביל לקבל אישור עבודה.
בקיצור אתה עוד ילד קטן , שתגדל תבין.
*יאללה חפרנו מיצינו את הנושא , אני מקווה שעוד קלאנים ימשיכו לנסות ולהציע ל evo משחקים ולא להסס.
נערך בפעם האחרונה על ידי hezi` : 02/06/07 ב 16:54
אלה החיים כשאתה ג'ובניק.
כשאתם מכורים למשחק מחשב \ מחשב - תחשבו פעמיים לפני שאתם מעדיפים ג'ובניק על קרבי!
מה הקשר בין מחט לתחת מה זה קשור למשחק מחשב , אם לא היה לי מחשב אז הייתי מתגייס קרבי?במקור פורסם על ידי -=Techno=-
אתה טועה..
GG
mafia guns
מייק יש עוד שרתים ביוטי כי אני לא מאצתי עם יש 1על1 או רוקט ארנה תרשום את האייפי של השרתים נשחק איתך קצת.. [:
פששש סוף סוף נאור אלפרון עושה משהו
ואליעד גם ב 4 על 4 אני לא כזה בטוח שאתם תנצחו אתם
ותפסיקו לשחק אותה 6 על 6
אם חלק מהשחקנים לא היו פורשמים מהמשחק אני לא בטוח שהייתם מקום ראשון בלאדר הגדול
וואי איזה חפירה הבאתם על משחק 2על2....
תעזבו את חזי ובכלל מי שלא התגייס עדיין לצבא אין לו זכות לדבר על זה בכלל ואני לא אומר את זה בגלל שאני חבר שלו אלא בגלל שאותם אנשים שלא התגייסו עדיין לא יודעים איזה חרא זה ויהיה עוד יותר טוב אם הנושא זה ינעל.
מה הקשר מי שלא התגייס אין לו זכות דיבורבמקור פורסם על ידי Dr:Evil
יש לי תמניעים שלי למה לא התגייסתי \ גוייסתי
הצבא זה לא הכל בחיים
ולעשות צבא בשביל לגרבץ בביצים כל היום ולחזור לבית זה לא נקרא צבא
לא יודע מה חזי עושה בצבא זה גם לא מעניין אותי
בכללי אני אומר ש 50% מהג'ובניקים בצבא הם אוכלי חינם
אם תרוצה תתווכח על זה אבל זאת דעתי
אני לא אומר תפקיד ספציפי, זה יכול להיות גובניק זה יכול להיות לוחם גבעתי....
אין בצה"ל תפקיד פיקניק ובטח שלא אוכלי חינם ושתדע שכל הגובניקים עושים אבטשים ושמירות וזה לא כזה כיף....
איככככ דיייי כולם פה לוסרים ויותם צודק איזה תגובה גאונית וממצאת
בכללי אני אומר ש 50% מהג'ובניקים בצבא הם אוכלי חינםיותר מ 50%.. וזה בכללי .
משחק 2על2 זה משחק של כיוון נטו, אין פה שום טימפליי שום טקטיקות נורמליות - בכל מצב במלחמה תיצטרף AIM של תותח (במיוחד מול eVo, ששם הרוב עם AIM מצויין), אז MG ניצלו תחלק הקטן הזה שזה מה שהם יכולים לקחת ולקחו אותו יפה כי לשני האחים האלה יש AIM מצויין++.
אבל החוכמה היא גם לנצח עוד משחקים ולא משחק בודד אחד, שלך תדע אם התירוץ של Z נכון ובאמת נדפק לו העכבר.. תעשו רימאצ' ותנצחו שוב אם אתה באמת יותר טובים.![]()
GL HF
מה אתה מבלבל את המוח זה יותם ספיד מדבר קיצר 2 על 2 החוכמה היא לדעת למצוא את המצבים של 2 על 1 ולא 1על 1... כל הקטע היא לדעת לחפש את המצבים שיש לך יתרון של 2 על 1
קיצר אני הכי טוב פה וזהו מה הוויכוח..
יואוווו כמה חפירותתת GG MG שיחקתם יפה מאוד והיתמודדתם מול איבו בגבורה ובאומץ לב
EVO פעם באה אלי תבוא עם עכבר טוב כמו שאתה אומר ותהיו יותר מאורגנים ..
תעשו רימטצ' וסגרו תעיניין הזה
יום טוב שיהיה לכם .
איזה עכבר ואיזה נעליים סתם דופק עליכם חרטות אם זה היה באמת מפריע לו הוא היה נותן ל the-g או לאליעד לשחק..
שלוםםםםם שלוםםםםםם וותיקים עצבניים שלי
מה נינים מה נישמע
קודם כל דעתי על הנושא המפגר הזה
כולכםםםםם אבל כולכםםםםםם מושפעים טיליםםם אבל אין מה לעשות המשחק הוא הגורם לזה
והדבר השני שגורם לזה הוא הרצון להיות הכי טוב ושכולם יראו את זה
תמיד יהיו ויכוחים פה תמיד יהיו מריבות פה ותמיד ירצו למצוץ לי פה כי ככה זה כככה הם החיים
קיצר בוא תשמעו כל הילדים פה שחושבים שהם יודעים מזה צבא וגם אלה שכבר בצבא וגם חושבים שהם יודעים
אני הייתי בצנחנים שנה שלמה ולפני חודש עזבתי
בוא תישמעו מזה קרבי שאתם חושבים אם לקרבי אם לא זה ולא זה
קודם כל אתה 18 יום בבסיס 3 בבית ואין לך חיים אתה טוחן כמו מוטציה מסריחה 8 8 במחסום כמו זין וכל העולם שם עליך זין המפקדם מתייחסים אליך כמו זיןןןןןן וכל היום רק מחפשים איך לדפוק אותך ביציאה כי מקנאים בך שאתה יוצא הבית סוף סוף
קיצר כל הכבוד באמת כל הכבוד למי שקרבי באמת שלא היה לנו מדינה בלי כל ההקרבה שלהם אבל שמעו יש אנשים שמוכנים לסבול את זה בשביל הכבוד בלהיות קרבי ויש אנשים שנשבר להם הזין
קיצררר מה שאני רוצה להגיד לכם שגובניקקקקק זה אנשים שרוצים לעשות צבא כי זה החובה שלנו וגם בנתיים ב3 השנים האלה שהולכות לכולם לעשות עוד דברים
זה שחזי בוחר לשחק טקטיקל אחרי הצבא שלו זה בחירה שלו ואתם לא יכולים להגיד לו כלום זה האבה שלו זה מה שהוא אוהב לעשות ושם עליכם זין וימשיך לעשות את זה (הוא גם חרשן בראסמי)
אני למשל יצאתי להיות גובניק אני משחק פעם בשבוע ככה שבועיים אפילו
ואני גם עובד ברמן באומן17 למי שמכיר בתל אביב (מי שרוצה יבוא אני יכנס אותו)
אבל זה הבחירה שליייי
קיצרררר חפרתייייייי טיליםםםםם שבוע טוב תהנו מהחיים אוהב אותכם
מי רוצה קלאן וור?![]()
הנה עוד אחד שחושב שהוא יודע הכל בחיים או על הצבא אני אולי עוד לא התגייסתי ואני מתגייס עוד חודשבמקור פורסם על ידי Dr:Evil
ואני יודע מזה צבא יותר טוב ממך זה בטוח כי אני לומד בבי"ס תבאי ותאמין לי ששם זה פי 10 יותר קשה מלהיות ג'בניק בצבא
אז כפרה עליך לא יודע מה אתה עברת או בן כמה אתה שאתה יכול לעבוד דברים אבל מה שכן אני בטוח שעוד לא עברת הרבה בחיים כי לפי הדיבור שלך אולי אתה יכול להיות בן 20+ ועוד עם ראש של ילד בן שנה אז באמת כפרה בלי לדבר הרבה