חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
רגע ג'קי לא אמרת שאתה חוזר עוד חודש...?
![]()
![]()
מה אתה קשור עכשיו יאלה סתוםOriginally posted by ZuZu@Sep 4 2005, 07:44 PM
![]()
![]()
חולה עליך אחי!
פותחים תפה יא שרמוטות
שם על כולכם זין
הומוים עם פה גדול
פעם הבא תעשו פחות טעיות
ותגידו תודה שלא לקחנו טכני יא הומואים
טפו על כולכם
כוס אמא שלך זונה יהומו אוכל בתחת בן שרמוטה יבן זונה ניתחן הומו חרבנה מפסיד ועוד ילו תענות לך יבן זונה
יא ראבק ילד בן 12Originally posted by WaR-LorD@Sep 4 2005, 08:01 PM
כוס אמא שלך זונה יהומו אוכל בתחת בן שרמוטה יבן זונה ניתחן הומו חרבנה מפסיד ועוד ילו תענות לך יבן זונה
אני יחתוך אותך יא הומו קטן
פלצפן מסריח
חכה אתה נופל לידיים שלי
יא קוקס עוד מעט תקבל איזה כפה לפנים מה הבעיה שלך יא פריק ?????Originally posted by YoTaMzz@Sep 4 2005, 02:35 PM
אורן שתוק
zr aka trw
clan mageil
ani mamliz lo lesahek negdam ein li koah lefaret
זוזו אני עדיין פה אבל בקרוב אני נעלם לחודש בערך![]()
חשבתי TAT רמה חחחחחחח סתם NOOBS תאשרו יא זונות .. :עצבני:
חשבתי חטפו אותך אשכנזים...Originally posted by Jinx@Sep 4 2005, 08:19 PM
זוזו אני עדיין פה אבל בקרוב אני נעלם לחודש בערך![]()
מה אתה כבר הולך לעשות במחנה הזה חודש ?
:|
יא קוקס עוד מעט תקבל איזה כפה לפנים מה הבעיה שלך יא פריק ????? [/b][/quote]Originally posted by Spit Fire+Sep 4 2005, 08:16 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Spit Fire @ Sep 4 2005, 08:16 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-YoTaMzz@Sep 4 2005, 02:35 PM
אורן שתוק
zr aka trw
clan mageil
בו תן כפה יהומו ....מי אתה חושב שאתה..??!!
ימסכן אחד אני אומר מה שאני חושב אז שב ימסכן :עצבני:
וואי אין לך מושג איך עצבנת אותי עכשיו בה לי לזיין אותך...כמעט שברתי תמחשב..עם אני יראה אותך במציאות וואי מה יקרה לך אתה לא רוצה לדעת
בונאה אורן סתום תפה יא אילג אני יזיין אותך דיברתי ל-Yotamzz יא חתיכת ילד מפגר !!
מי דיבר עליך !
מה bots?
אול גוד!? הלו חברים מה אתם משחקים עם קלאנים כאלו?, עזבו אותכם נבוא נשחק בכיף שנלו צחוקים וזה מי צריך שאנשים בלי חיים, בפורום הזה ינסו לקטול אותנו ולמצוא אותנו אשמים בנוביות??
אבי יניב ג'קי, בועז מה אתם עונים להם פה בכלל? אם לא אכפת לנו נשאיר להם נושא ריק ללא תגובות בלי להגיב בכלל!
הפעם אני לא הייתי הפייקר![]()
אביגדור לא שיחק, לא משחק.
נו זה לקיים משחק בלי שחקן מרכז טבלה...זה לא רציני...
:|
GG אחלה משחק@!@!
יותם יהומו נשבע לך אתה הילד הכי מעצן מה הבעיה שלך בעיברית מה?! [/b][/quote]Originally posted by Str1ker+Sep 4 2005, 04:49 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Str1ker @ Sep 4 2005, 04:49 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-YoTaMzz@Sep 4 2005, 12:35 PM
אורן שתוק
zr aka trw
clan mageil
הוא רוסי.
הוא רוסי. [/b][/quote]Originally posted by The^Goblin+Sep 4 2005, 06:03 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (The^Goblin @ Sep 4 2005, 06:03 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by Str1ker@Sep 4 2005, 04:49 PM
<!--QuoteBegin-YoTaMzz@Sep 4 2005, 12:35 PM
אורן שתוק
zr aka trw
clan mageil
יותם יהומו נשבע לך אתה הילד הכי מעצן מה הבעיה שלך בעיברית מה?!
נשבע לך אחד הרוסים החזקים
http://www.clanbase.com/humaninfo.php?hid=2759213
לפי החוקים, לא מקושר לS4in3x = פייק.
וזה לא משנה אם הוספתם אותו אחרי המשחק.
זה היה קלאן וורק אני היתי בטימספיק של TAT כשהם קבעו את המשחקOriginally posted by hezi`@Sep 4 2005, 12:59 PM
אם זה היה קלאן וור TAT הקלאן הכי אפס בארץ , נקודה .![]()