חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חאאאזאקקקקקקקקקקקקקק חחחחחחחח אני נחנק פה וואיוהדבר הכי רחוק שהוא הגיע אליו עם בחורה זה חיבוק עם אמא. (למרות שבמקרה שלך נראה לי שגם זה אתה לא מקבל בבית
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חאאאזאקקקקקקקקקקקקקק חחחחחחחח אני נחנק פה וואיוהדבר הכי רחוק שהוא הגיע אליו עם בחורה זה חיבוק עם אמא. (למרות שבמקרה שלך נראה לי שגם זה אתה לא מקבל בבית
כה היה לו קטע אחד חזקק n1
ואללה יוסי חבל שהעלת תמונה מלפני שנתיים ... הנה סתכל את האחרונה ששמתי לפני פחות מחודש.
תמות ולא יהיה לך כזה גוף יא שמן השם השני שלך זה מופלטה יא מגעיל
ועוד משהו אם אתה צריך פרטים או משהו אתה יכול לקבל אצלי אל תלך לחלשים ממך יא זיבי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נושא אחד המצחיקיםם....
יוסיי הרגת אותיי חחחחחחחחחחח
לנושא:אחלה תמונות מותק רק חבל שזה לא כל כך ברור....
כבר לנושא הזה יש 3 דפים והוא נפתח אתמול מוזר...
http://eliad.org/viewer.php?id=1237925969.jpg
עוד אומרים שלרדיק יש ראש גדול....
אני מתתתתתתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחהשם השני שלך זה מופלטה יא מגעיל
ראש גדול גדול אבל ראסיה אחת הוא שובר אותך בורה חחחחחחחח
חן אל תוריד את זה לקטלות חחח תן לצחוק קצת
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
קרעתי הכול אני ניקרע חחחחחחחחחח
אתה מוכן לבא ליבדוק אם אני מופלטה יא מכוער זה פסים על הראש מה שיש לך?
ניראה בכיון של פסי רכבת ימכוער
בגלל אנדרטייקר המציאו את התפקיד הזה של רופא אף אוזן גרון![]()
חחחחחח^
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוווו אלי חחחחחחחחחחחחחחח זה היה חריף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח
ווואייי אחת הפעמים הראשונות שבאמת צחקתי ממך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יוסי וחן בלי בוטונים בקשה
ואללה אתה ויוסי כאלה חלשים מזה הירידות האלה ... "עוד אומרים שלראדיק יש ראש גדול" ..."זה יותר בכיוון של פסי רכבת" ... בואנה אתם כאלה חלשים ... אתה קודם כל תפרסם תמונה יא מגעיל יש לך שם של ראש של נרגילה ... ויוסי יא קציץ בשר מגעיל מה זה הדבר הזה אתה צוחק לי על הפסים ? מה זה הציצים האלה אתה יכול להגיד לי ?
יוסי אגדה !
חחחחחחחחח עלק אגדה!!
מזה הציצים האלה ממזה זה אז בוא ניראה אותך ישרמוטה קטנה חחח יראש מלון יא מכוער לישקול 79 זה שמן ומטר 83 פששי אחי אתה לא ברמה
וכן אביתר אני אגדה
בונא בנות די לריב.. חחח אתם מצחיקים אותי.. חח נתי אתה גדול אחי.. חח מהתגובות שלך בכיתי מצחוק.. חחח אני ממש לא מרוצה מזה שאתה רב עם אנשים חן.. אתה יודע שאף אחד פה לא לרמה שלך.. נכון קוקי? P:
חח בכל מקרה יוסי- אחי אני כבר רואה שהנושא מתדרדר- ואל תשכחו למה מתו 24000 התלמידים של רבי עקיבא..
וחוץ מזה שאתה מתחיל להשמע כמו ילד חנון.. אז יאללה חברה..
תעשו סולחה.. :] חח אוהבתכם! D:
^^חחח נטע ימסריח אנחנו סבבה לא כזה בריב חחח סתם בישביל הצחוק אם צוחקים אז צוחקים על מה שיש ובקשר לחן כן אני פסיכיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ייייייייייייייייי