יש לוגים יא ילד מסכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
יש לוגים יא ילד מסכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
למה אתם עושים לו פאק!!!!במקור פורסם על ידי pşycho
ESE BAN
בואנה אתם כאלה מעפניםם ביקרר לייי...מתנהגים כמו הנובים שמשחקים רק שבועים ראדר הימבוט עוד משהו ?! יא אפסיםם גועל נפש אנ מתפלה על הפורום פשוט גועל נפש יא מסכנים!!!
יתיר אתה רואה שיש הוכחות אחי ... מה יהיה ?
נירן: בדקו לוגים על מי אתה בא לחרטט? אתה לא מתבייש
זה לא יתיר זה פייקר!!!!!!
מה אתה אוטיסט או שאתה משחק אותה אוטיסט? יש לך דמו מול הפנים
בואנה יתיר יש לוגים שזה מהמחשב שלך חלאס לחרטטבמקור פורסם על ידי YaTiR`
חחח עזוב אפילו אל תגיב אתה רק דופק את עצמך עוד יותרבמקור פורסם על ידי YaTiR`
שמעו יגאל אני יודע כמו פעם שעברה ניסיתם להפליל אותי עם ראדר בCW ששחתי אותכם יא אפסים מסריחים אתם יכולים רק למצוץ לי ולהמשיך לפרסבם שאני ראדר כי אני סם עליכם זין כזה גדולל שיכול להיכנס לכוס ש\ל אמא שלך וסבתא שלך ביחד יא זיןןן
מה להפליל יש דמו ויש הוכחה שזה מהמחשב שלךבמקור פורסם על ידי YaTiR`
מה אתה כבר יכול להגיד!?
no cry plz its from l0veבמקור פורסם על ידי YaTiR`
נירן: יתיר תגיד לי מה אתה עושה מעצמך צחוק תודה באשמה אומרים לך זה אתה
בדקו לוגים ויש בלוגים וזה השם של המחשב שלך הבינדים שלך ident שלך קיצר עלו עליך
ואתה לא מתבייש לבוא בחארטות שזה לא אני שיחקת נגדנו בצ'יטים כדי לעשות רושם על הקלאן שלך ולקבל כמה נקודות בקלאן בייס
וואלק יצאת ילד מניאק ואני הייתי איתך אחלה גבר לפחות תבקש סליחה במקום להפתח על כל העולם בגלל הטעויות שלך!
שמעו כל החברה מsT אתם יכולים רק להמשיך לחרטט אני זוכר על אותו CW מה עשיתם לי ששחתתי אותכםם אומרים לוגו באלגאנים אני וידע שאתם מחפשים אותי וזה על ריק תמישכו כי כל אחד מוזמן ל 1על1 לראות עם אני לוקח אותו או לא וכולם יודעים שהחברה מsT מחפשים אותי אז חאלס ותמשיכו אולי תצליחו לעבוד על אנשים כמו הפטיים שמגיבים פה...
יתיר להמשיך ולקלל לא יעזור, אתה סתם תוציא לעצמך שם רע יותר ממה שהוא כבר...
אם השתמשת בצ'יטים פשוט תודה ותצטער ותקווה להזדמנות שניה כמו שעשו עם עומר(טהרמו).
ואם אתה טוען שאתה לא ראדר - תעלה את הדמואים שמבקשים ממך מהCW ותיצא נקי מהפרשה במידה והדמואים שתשלח ללא צ'יטים.
בנתיים יש רק הוחכות שאתה כן צ'יטר, אז במקום לקלל פה תגן על עצמך ותראה הוחכה אחת שאתה לא צ'יטר.
ניסנו להפליל אותך? מה לנסות להפליל בזה שביקשתי ממך דמו? ואת מנסה לערבב אותי ולספר לי חארטות, בקיצר תכף אתה לא תשחק יותר טקטיקל ^^
נ.ב
עוד פעם אתה מקלל אותי ככה גם פה אתה לא תהיה
יודע מה !! שאל את חזי ואת נאורר אחרי מה שקרה עם יגאל עם הCW הזה המחשב שלי היה 5 ימים בתיקון ואז שחזרתי חזי אומר לי איפה נעלמת וזה ואתה מוזמן גם לשאול את BuLLy ..זה שלא שלחתי לךאת הדמו זה כי באמת היתה בעייה ה קורה אתם יכולים להמשיך לחיות בסרט שאני ראדר עד מחר זה לא מעניי אותי ביכלל אבל עם זה היה נכון אני לא ילד בן 12 שיגיד מה אני מה פתאום אתה יודע מה עזוב אתה לא גדבר ביכלל שאני ידבר ככה תחשוב מה שאתה רוצה עם אתה לא יודע לכבד מה שאורמים ואתה לא מאמין אז שאל את חזי ואת BuLLy אחרי אותו CW לא היה לי מחשב 5 ימים המחשב לא זזזז לא יודע מה נסגר ניסיתי לפרמט לא עזר לקחתיאותו לתיקון !
בלהבלהבלה יאללה תפסו אותך תודה, תבקש סליחה וגמרנו לא צריך לחפור על זה ולקלל זה לא יעזור לך בכלום..
פשוט תודה,בקש סליחה והזדמנות שנייה ואולי יסלחו לך על זה פעם.. קיצר יצאת הומו
תגידו לי מה אתם עירוורים כל הפורוםםםם !!
אתם לא רואים שכמה חברה מsT עושים עלי אמבוש הם חמים עלי כבר הרבה אחרי אותו CW שהם חושבים שיצאתי ראדר ..בקיצור sT תמשיכו שיחשבו עלי עוד אנשים ככה א) זה לא מזיז לי תביצה ב)זה מראה עד כמה שאין לכם חיים ...ג) תמשיכו אולי זה יעבוד על עוד כמה אנשים..
אני יודע שיש לכם איתי בעיה כבר הרבה זמן..ועם כל כך זה מציק למישהו שהוא יושב בבית עם חברי בTS וחושב עלי הרבה ועושה פאקוסם ראדר אז טאולי שיהיה גבר ויבוא לבאר שבע ונראה מה הוא מסוגל ?..אני התחלתי איתכם ברגל ימין הסברתי לכם יפה שיש לי בעיה במחשב ויש לי 3 עדים חזי נאור וBuLLy שהמחש שלי היה בתיקון עכשיו אתם רוצים להמשיך עם זה בכייף תמשיכו כי לי זה לא מזיז אתם אתם מתנהגים כמו ילדים בלי חיים בקיצווור sT שיהיה לם אחלה יום שבעולם סאלמת.
אבל אנחנו לא מדברים על אותו המיקרה חמוד...
פה זה דבר חדש לגמרי... כרגע לא מעניין אותי הדמו ההוא שאז ניסית לחרטט עליי...
כרגע מעניין אותי הדמו שמצאנו פה, שמוכיח בברור שהיית עם ראדר, גם בדקנו לוגים...
גם הלוגים חמים עלייך ומחפשים אותך?
קיצר יתיר תודה, סגור עניין סלמאת.
סיכום? אתה זה שלא תשחק יותר TO ולא אנחנו... תתחיל לחפש לך משחק אחר :wink: