אז יש לך עד יום שלישי ואני רוצה לדעת שהמשחק מותקן אצלך
אז יש לך עד יום שלישי ואני רוצה לדעת שהמשחק מותקן אצלך
יוו איזה לא נעים עכשיו עם אתה פורש על המצפון שלי :\
ואם לא אני פורש ביום שלישי ה 30/5/2006 בשעה 11:30 בלילה
עכשיו אני באמת יתקין....
באמת תתקין אבל תשחק שעה ביום לא 8 שעות ותשקיע בלימודים ובעוד דברים...
זמן שנותר
נערך בפעם האחרונה על ידי DeVil$ GoD : 26/05/06 ב 02:32
קיצר זמן מדויק לפרישה בתמונה שאני מעלה בפינה הימינית למטה
עידן אח קטן אני אוהב אותך הכי בעולם
אני משוגע:דפוק: :דפוק: :דפוק: :דפוק: :דפוק: :דפוק: :דפוק: :דפוק: :דפוק: :דפוק: :דפוק: :דפוק: :דפוק: :דפוק: על כל הראש
:משתחווה:...................................... :משתחווה: ....................:משתחווה: .....................
:משתחווה:................................ :משתחווה: .... :משתחווה: ............. :משתחווה: .....................
:משתחווה:............................. :משתחווה: ......... :משתחווה:........... :משתחווה: .....................
:משתחווה:................................ :משתחווה: ..... :משתחווה: ............. :משתחווה: .....................
:משתחווה: :משתחווה: :משתחווה: :משתחווה: ...................:משתחווה: ....................:משתחווה: :משתחווה: :משתחווה: :משתחווה:...
נערך בפעם האחרונה על ידי DeVil$ GoD : 26/05/06 ב 01:57
ניב חבל מאוד שאתה פורש , כי כולם יודעים שאתה יודע לשחק לא רע גם בלי צ'יטים אז יכול להיות שפעלת קצת בלי לחשוב לא קרה כלום גם אני כשהתחלתי לשחק שיחקתי איזה תקופה של שנה עם צ'יטים וכולם פה יודעים את זה אבל אחרי זה ראיתי שזה לא אותה ההרגשה להרוג ולנצח כשאתה מרמה אז מחקתי את זה ולמדתי לשחק גם בלי... אני מאמין גם שכולם יסלחו לך על זה כי אתה באמת אחד האנשים היותר הוגנים פה למרות שעשית טעות עם הציטים ואם אתה בכל זאת תחליט לפרוש אז שיהיה לך בהצלחה ושמור על עצמך, היה מאוד כיף לשחק איתך , ביי!
א. אני לא מאמין שלא כתבת אותי יא בן זונה מפקיר
ב. מה אתה פורש לי יא חתיכת חרא מפקיר יאללה כולה משחק מחשב תפתח דף חדש ושים זין על כולם.. ואני רואה שכולם מפקירים אותי פה גם בסכינים לא כתבו אותי.. :{{{{{{{{
קיצר לך תעשה מה בראשך
יונה שנים לא ראיתי אותךךךךבמקור פורסם על ידי Bumpy
הי :מגניב:במקור פורסם על ידי Ga[L]aXy
ניב ניב :\
חבלל אלוהים היית סוס ....
זוהי התשובה למה חזי היום נווב..בלי ציטים לא שווה שום דברבמקור פורסם על ידי hezi`
חחח מסתלבט עוד על הקלאן וור ההוא אה , יא תולעת משיבמקור פורסם על ידי tiko
![]()
:כן:ניב לא אכפת לי מה אמרו עלייך עזוב שים זין על מה שאמרו אתה רוצה תשחק במשחק ובאמת תשקיע בלימודים למה זה באמת חשובבמקור פורסם על ידי Hat-Hatol
ותשחק מדיי פעם פה ושם![]()
ניב אל דבר איתי.
מאניק..!!!
אתה לא מתבייש בגלל זה אתה פורש? locoooo
תמחק את הצ'יטים אל תשחק עם זה.
תתקין את המשחק...
מה אתה מסטול?
תחזור תחזוררר...
ניב נשאר לך עוד 4 ימיים 9 שעות ו53 דקות להתקין אל תשכח התוכנה מראה לי עוד כמה זמן
אבי יחתיכת תחת כל פעם שאני משחק נגדך קלאן וור אתה מתחיל לקלל אותי ולהגיד שאני ציטר יתחת מסריח![]()
מה הקשר עכשיו יציטר מסריח אההההההההה?
חחחחחחחחחחחחחחחח ישדיים קופצים
וואי באמת איך שחכתי אחי זה היה הכול מהראשבמקור פורסם על ידי Bumpy