לא
אני 16
לא
אני 16
אחם אחם................
אני חושב
שאני הבן אדם הראשון בהקהילה שאמר את זה....
וכול השאר לא הם שחקנים של
pvl
אוייייי
איזה סוסים דיייייייי
אני מסמיק פיויאל
תמשיכו לא להקישב למה שאני אומר לכם אני יודע מי ציטר ומי לא כי אני השתמשתי בזה בעבר מכול הבחינות
בקיצור אמרתי את זה מהתחלה.
מקווה שבפעם הבאה תנסו להאמין בבהצלחה ו ל
Pantum
שמע זה ממש לא בעיה לשחק עם דמואים בקלאן עם ציטים וחכם אבל זה הפואנטוה שתפסו אותך בפאבליקק
שאתה לא שם זין
אין לי שום דבר נגדכם אבל אתם אנשים נובים ותמיד תישארו
בהצלחה לכם בעוד חצי שניה שיסכימו להחזיר אותכם לקהילה בלי לנדע אותכם שתהיו בלי ציטים
וואי זוזו אתה כ"כ טיפש.
מה הוכחת כאן בדיוק שעשית דמו שהשחקן Jordan מתחבא כמו שצריך שלא יראו אותו
MasTer T התחבא לא כמו שצריך והיה צמוד לקיר ככה שגם ראו חלק מהגוף שלו בין הקיר הרווח של הקיר לקופסא.
אני אפילו לא יודע על מה אתה בא להתווכח אחרי שאתה מקבל תמונה כ"כ ברורה, אפילו אפשר להסתכל על הדמו של MasTer T ולראות איך הוא ישב ואם הוא היה צמוד לקיר או לא.
אז דיי באמת תעשה לי טובה אל תבלבל במוח אתה פשוט רואה שהוכחנו לך כ"כ בבירור שאין לך כבר מה להגיד ואתה מתחיל לדבר שטויות, אז תעשה טובה תשב בשקט.
tksivo mybe u see him there baval ma aim kol hshar shel hpublic
לא חבוב, אתה בכלל ראית את הדמואים שאתה מדבר?Originally posted by S4in3x@Aug 3 2005, 06:03 PM
אחם אחם................
אני חושב
pvl
אוייייי
איזה סוסים דיייייייי
אני מסמיק פיויאל
תמשיכו לא להקישב למה שאני אומר לכם אני יודע מי ציטר ומי לא כי אני השתמשתי בזה בעבר מכול הבחינות
Pantum
שמע זה ממש לא בעיה לשחק עם דמואים בקלאן עם ציטים וחכם אבל זה הפואנטוה שתפסו אותך בפאבליקק
שאתה לא שם זין
בהצלחה לכם בעוד חצי שניה שיסכימו להחזיר אותכם לקהילה בלי לנדע אותכם שתהיו בלי ציטים
שום צ'יטים ושום נעליים, לא תפסו אותנו כאן על כלום, זה פשוט האנשים כאן בפורום נגררים לחברים שלהם
במקום לבדוק לפניכן טוב טוב ואחר כך לדבר.
אתה חושב שאני לא יודע שהם הולכים להם באיציק ואומרים להם שירשמו הודעה תרשום ככה וככה נדפוק אותם?
אני לא נולדתי אתמול אז תעשה לי טובה.
מה עם כל השאר? אין פה שום דבר שנראה לא הגיוני, אתם פשוט כל הזמן מחפשיםOriginally posted by PoKi`@Aug 3 2005, 06:09 PM
אותנו במקום לשבת בצד בשקט ולחשוב בהיגיון.
they say 2 in sf base and u look to base </p>
and when he move hkvenet move to</p>
מה עם כל השאר? אין פה שום דבר שנראה לא הגיוני, אתם פשוט כל הזמן מחפשיםOriginally posted by Phantom+Aug 3 2005, 06:11 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Phantom @ Aug 3 2005, 06:11 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-PoKi`@Aug 3 2005, 06:09 PM
אותנו במקום לשבת בצד בשקט ולחשוב בהיגיון. [/b][/quote]
חח מאור אני לא מבין איך הבנת מה שהוא רשם שם חח .
what so funny in that?
למי יש כוח ליקרוא את זה!!
אם זה לא מעניין אותך, אל תקרא.Originally posted by almog the king@Aug 3 2005, 06:13 PM
למי יש כוח ליקרוא את זה!!
לא חבוב, אתה בכלל ראית את הדמואים שאתה מדבר?Originally posted by Phantom+Aug 3 2005, 08:09 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Phantom @ Aug 3 2005, 08:09 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-S4in3x@Aug 3 2005, 06:03 PM
אחם אחם................
אני חושב
pvl
אוייייי
איזה סוסים דיייייייי
אני מסמיק פיויאל
Pantum
שאתה לא שם זין
שום צ'יטים ושום נעליים, לא תפסו אותנו כאן על כלום, זה פשוט האנשים כאן בפורום נגררים לחברים שלהם
אתה חושב שאני לא יודע שהם הולכים להם באיציק ואומרים להם שירשמו הודעה תרשום ככה וככה נדפוק אותם?
אני לא נולדתי אתמול אז תעשה לי טובה. [/b][/quote]
שמע אני לא צריך לראות דמואים
ונכון שלא ראיתי
אבל אני שיחקתי איתכם פעם אחת אני מכיר ציטים מכול בחינה בקשר לקטע עם הבהירות למקרה שאתה לא יודע אני מכיר כל דבר משחק הז מהסאונד ועד הוידיאו כל דבר קטן בדקתי מה הוא עושה קופסאות בחושך הכוללל
כלום לא היה ככה שאפשר לראות בן אדם מאחורי קוספא פשוט שטויות ולפי מה שהבנתי בתמונה ששמתם יש בן אדם עומד או משהו לא נכנסתי לכול התמונות לחא אנכנסתי לאף אחת אבל פלג.
לא אומר סתם דברים וזה שאתם ציטרים אני יודע אבל עם תהיה הוכחה שלו אז סליחה ובהצלחה
אבל כרגע אין אולי אתם אנשים חכמים שעושים כמה דברים במשחק עורכים וכול מיני ואפשר לערותץ תמונה כמו שאמרתם שרואים אותו. אבל ציטרים אני סגור על זה
וד''א לא מעניין אותי מתי נולדת......
כמו שאמרתי אין לי שום דבר נגדכם כול אחד משחק עם ציטים בהתחלה אבל חאלס נגמר מה כיף בלהרוד עם ציטים זה עושה אותכם דברים
ואני רוצה להזמין אחד ממכם ל 1על1 או שנעשה 3ע3 אני ישיג 2 שחקנים ושם אני ישפוט אותכם..
i wanna be spector
שמע אני לא צריך לראות דמואיםOriginally posted by S4in3x+Aug 3 2005, 06:15 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (S4in3x @ Aug 3 2005, 06:15 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by Phantom@Aug 3 2005, 08:09 PM
<!--QuoteBegin-S4in3x@Aug 3 2005, 06:03 PM
אחם אחם................
אני חושב
pvl
אוייייי
איזה סוסים דיייייייי
אני מסמיק פיויאל
Pantum
שאתה לא שם זין
לא חבוב, אתה בכלל ראית את הדמואים שאתה מדבר?
ונכון שלא ראיתי
אבל אני שיחקתי איתכם פעם אחת אני מכיר ציטים מכול בחינה בקשר לקטע עם הבהירות למקרה שאתה לא יודע אני מכיר כל דבר משחק הז מהסאונד ועד הוידיאו כל דבר קטן בדקתי מה הוא עושה קופסאות בחושך הכוללל
כלום לא היה ככה שאפשר לראות בן אדם מאחורי קוספא פשוט שטויות ולפי מה שהבנתי בתמונה ששמתם יש בן אדם עומד או משהו לא נכנסתי לכול התמונות לחא אנכנסתי לאף אחת אבל פלג.
לא אומר סתם דברים וזה שאתם ציטרים אני יודע אבל עם תהיה הוכחה שלו אז סליחה ובהצלחה
אבל כרגע אין אולי אתם אנשים חכמים שעושים כמה דברים במשחק עורכים וכול מיני ואפשר לערותץ תמונה כמו שאמרתם שרואים אותו. אבל ציטרים אני סגור על זה
כמו שאמרתי אין לי שום דבר נגדכם כול אחד משחק עם ציטים בהתחלה אבל חאלס נגמר מה כיף בלהרוד עם ציטים זה עושה אותכם דברים
ואני רוצה להזמין אחד ממכם ל 1על1 או שנעשה 3ע3 אני ישיג 2 שחקנים ושם אני ישפוט אותכם.. [/b][/quote]
בקיצור, בדיוק כמו שאמרתי,
לא בדקת כלום.
לא הסתכלת על הדמואים.
לא צפית בתמונות שאתה בתוך המשחק ועושה minimize.
פשוט אתה נגרר אחרי החברים שלך בפורום אז אין מה לעשות אני לא שם על התגובות שלך.
קודם תסתכל, אח"כ תדבר.
בקיצור, בדיוק כמו שאמרתי,Originally posted by Phantom+Aug 3 2005, 08:18 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Phantom @ Aug 3 2005, 08:18 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by S4in3x@Aug 3 2005, 06:15 PM
Originally posted by Phantom@Aug 3 2005, 08:09 PM
<!--QuoteBegin-S4in3x@Aug 3 2005, 06:03 PM
אחם אחם................
אני חושב
pvl
אוייייי
איזה סוסים דיייייייי
אני מסמיק פיויאל
Pantum
שאתה לא שם זין
לא חבוב, אתה בכלל ראית את הדמואים שאתה מדבר?
שמע אני לא צריך לראות דמואים
ונכון שלא ראיתי
ואני רוצה להזמין אחד ממכם ל 1על1 או שנעשה 3ע3 אני ישיג 2 שחקנים ושם אני ישפוט אותכם..
לא בדקת כלום.
לא הסתכלת על הדמואים.
לא צפית בתמונות שאתה בתוך המשחק ועושה minimize.
פשוט אתה נגרר אחרי החברים שלך בפורום אז אין מה לעשות אני לא שם על התגובות שלך.
קודם תסתכל, אח"כ תדבר. [/b][/quote]
נגרר ממש לא אני לא בקשר כמעט עם אף אחד מטקטיקל לפעמים פעם בשבוע אני נכנס לטיאס בלילה
אף אחד לא אמר לי כלום אני פשוט רושם מה שאני יודע ומה שאני חושב
ותפסתי לפחות 10 ציטרים שכבר לא היה להם מה להגיד והם הודו לי בפנים ועם היה לי כוח הייתי נלחם נגדכם פשוט אני לא משחק טקטיקל יש לי בקאונטאר ציטרים משלי שצריך לטפל בהם אני רק מכניס תאנשים לעניין
תתן לי שמות של 10 צ'יטרים שתפסת, טוב?
אם אתה משחק קאונטר סטרייק ולא מתעסק כבר ממש בטקטיקל, אתה בכלל לא בעניינים אני מבין.
אז תלך לקאונטר סטרייק במקום להשמיץ אותנו על דברים שאתה לא בדקת.
ותאמין לי אנשים הרבה יותר חכמים ממך, והרבה יותר מנוסים ממך בדקו את הדמואים שלנו במשחקים שהיה לנו איתם קונפליקט, כדוגמא Gm.
המשחק אושר אחרי בדיקה של הACC והם קבעו שלא היו לנו צ'יטים.
אז תעשה לי טובה, תפסיק לדבר שטויות.
hu tpas oti aval ani lo mode
the game vs Jes u was cheatrs
ACC say.....
חחח אתה כזה עלוב.Originally posted by PoKi`@Aug 3 2005, 06:26 PM
ACC say.....
אני חייב לומר שאתה אחד הבני אדם הכי נואשים , מסכנים , עלובים שאי פעם ראיתי רושמים בפורום .
1. אתה רושם כמו ילד קטן שכל מילה שניה עם שגיאה .
2. ACC לא אמרו כלום חמוד , נהפוך הוא.. עכשיו הם בודקים ואחרי זה יגידו לך מה התוצאות שלהם.
3. תתחיל לרשום בעברית האנגלית לא ממש עובדת אצלך.. אצלי שגיאות זה ממהירות אצלך זה מחוסר ידע .
אם הACC אמרו שאנחנו צ'יטרים, למה לא קיבלנו שום באן מclanbase?Originally posted by PoKi`@Aug 3 2005, 06:26 PM
ACC say.....