בטח לחברה שלך קוראים: "ערסית פשע מגיל תשע"
המבין יבין...
המבין יבין...
ROFLOriginally posted by -Gamli@13-10-2005 בשעה 19:22
המבין יבין...
וינון תרגע.
אני לא אגיד מי עשה את זה לא נעים לו![]()
חחח
עידן הרגת אותי מצחוק
אלק שאלתיאל קואק
חחחחחחחחחחח
איזה ישראל זה בחור לענייןOriginally posted by Dr.HoFFmAn@11-10-2005 בשעה 16:15
ראסמי פאדיחה לך חבל שמת תמונה אחי...
יווו אתה אחד המצחיקים תסביר לי איך אתה מאיים על אנשים שאתה נראה ככה ?!
היחיד שאתה יכול איים עליה זאת המראה...
שתוק שתוק אעלק תוריד פוזהה אעלק.. לא כדי לך לדעת מי היה בבר מצווה הזאת..את כל המשפחה שלך הם פתוחים ימכוער אתה רואה את הילד הקטן?? יש לו גב שמגיע עד ירושלים ימכוער..וגם לי תאמין לי גם ליי..Originally posted by חת*ך עם כבל מאר*ך+11-10-2005 בשעה 16:20--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (חת*ך עם כבל מאר*ך @ 11-10-2005 בשעה 16:20)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Dr.HoFFmAn@11-10-2005 בשעה 16:17
לא לא ראסמי אחי מצטער גם עוד מאט כיפור סתם נפתחתי פה חחח..
וואלה אחי רק תוריד פוזה במיוחד שאתה בגיל כזה..
שיהיה לכולם צום קללללללל
ותמיר מה לחמניה הרזתיי זה היה לפני חודשיים עכשיו אני יותר רזההההה ואני לא לחמניה יזונות. פםםע ראשונה עומריעם לי את זההה [/b][/quote]
אוהו איך אני שונא תפלצנים אהלה שב מי אתה בכלל יאללה סע מיפה יתאמבאל
למה בן כמה אתה שאתה מדבר? כולה בן 13 וחציOriginally posted by Do13v@11-10-2005 בשעה 15:39
ינון בן כמה אתה שאתה פותח עליי תפה ?
אוהו איך אני שונא תפלצנים אהלה שב מי אתה בכלל יאללה סע מיפה יתאמבאל [/b][/quote]Originally posted by Hat-Hatol+13-10-2005 בשעה 19:01--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Hat-Hatol @ 13-10-2005 בשעה 19:01)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by חת*ך עם כבל מאר*ך@11-10-2005 בשעה 16:20
<!--QuoteBegin-Dr.HoFFmAn@11-10-2005 בשעה 16:17
שיהיה לכולם צום קללללללל
שתוק שתוק אעלק תוריד פוזהה אעלק.. לא כדי לך לדעת מי היה בבר מצווה הזאת..את כל המשפחה שלך הם פתוחים ימכוער אתה רואה את הילד הקטן?? יש לו גב שמגיע עד ירושלים ימכוער..וגם לי תאמין לי גם ליי..
ותמיר מה לחמניה הרזתיי זה היה לפני חודשיים עכשיו אני יותר רזההההה ואני לא לחמניה יזונות. פםםע ראשונה עומריעם לי את זההה
חחחחחחחח ראסמי
עידן יש לך רגל מעץ?
חחחnnחחחחחחחחחnnnחחחnnחחחחחחחחחnnnחחחnnחחחחחOriginally posted by The^Goblin+12-10-2005 בשעה 11:06--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (The^Goblin @ 12-10-2005 בשעה 11:06)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by חת*ך עם כבל מאר*ך@11-10-2005 בשעה 16:20
<!--QuoteBegin-Dr.HoFFmAn@11-10-2005 בשעה 16:17
שיהיה לכולם צום קללללללל
שתוק שתוק אעלק תוריד פוזהה אעלק.. לא כדי לך לדעת מי היה בבר מצווה הזאת..את כל המשפחה שלך הם פתוחים ימכוער אתה רואה את הילד הקטן?? יש לו גב שמגיע עד ירושלים ימכוער..וגם לי תאמין לי גם ליי..
ותמיר מה לחמניה הרזתיי זה היה לפני חודשיים עכשיו אני יותר רזההההה ואני לא לחמניה יזונות. פםםע ראשונה עומריעם לי את זההה
חחחחnnnחחחnnחחחחחחחחחnnnחחחnnחחחחחחחחחnnnחחחnnחחחחחח
חחחnnnחחחnnחחחחחחחחחnnnחחחnnחחחחחחחחחnnnחחחnnחחחחחחחחחnnnחחחnnחחחחחחחחחnnnחחחnnחחחחחחחחחnnnחחחnnחחחח חחחחחnnnחחחnnחחחחחחחחחnnn
חחחnnחחחחחחחחחnnnחחחnnחחחחחחחחחnnnחחחnnחחחחחחחחחnnnחחחnnחחחחחחחחח
חחחnnחחחחחחחחחnnnחחחnnחחחחחחחחחnnnnnnחחחnnחחחחחחחחחnnn
חחחnnחחחחחחחחחnnnחחחnnחחחחחחחחחnnnחחחnnחחחחחחחחחnnnחחחnnחחחחחחחחחnnn [/b][/quote]
:מתגלגל:
עידן ברצינות יש לך רגל מעץ ?
חמוד...Originally posted by The^Goblin@13-10-2005 בשעה 19:48
חחחחחחחחחח מה שהרג אותי זה האבא שבא לסגור חשבון חחחחחחחחח![]()
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עידן הרגת אותי.
חחחחחחחח איזה ילד קטן ודביל הינון הזה...
(אני רואה איך שהוא פותח את הפה תכף)
חחח עידן הרגת אותי :מתגלגל:
גם אני שמעתי שמועות פה ושם..Originally posted by Hat-Hatol@13-10-2005 בשעה 19:26
עידן ברצינות יש לך רגל מעץ ?
עידן מה הולך שמה?!?!
חחח עידן על ינון הייהת צריך להשים פו הדוב חחOriginally posted by The^Goblin@13-10-2005 בשעה 17:48
איזה טיפש הינון הזה גם לשים חינה על היד הוא לא יודע מרח את זה על כל היד גם על האצבעות......אחי עושים עיגול חמוד כזה באמצע וזהו זה לא ממרח שוקולד :\
איזה ראש אבטיח
דיברתי אליךOriginally posted by AKNF@12-10-2005 בשעה 10:03
סליחה יש בעיה עם לבנים?
גזען מטומטם
אל ינון