Satla-Zone
התחברות
+ הגב לנושא
עמוד 7 מתוך 10 ראשוןראשון 12345678910 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 140 מתוך 181

אשכול: OMG טימון ופומבה באמת קיימים באפריקה ??

הסמל האישי של Orixd
    Orixd עתיק
    שם פרטי
    אור
    קיבל לייק
    3 פעמים
    תאכלס בן אם אתה לא משקר תביא מספר ..

הסמל האישי של DarkLake
    DarkLake תואר כבוד
    שם פרטי
    בן
    קיבל לייק
    568 פעמים
    אור אתה שמוק משחק אותה כאילו לא מכיר אותי הייתה מדבר איתי בלילות שהייתי בבסיס באי סי קיו ומעביר לי תשעמום אז על תתערב ! ואיפה הילד הזה שכול כך חשוב לו אמונה ורוצה להיות מנהל פורום דת ואמונה ?
    שאני לא ידבר יותר מידי עלייך עם אני יפתח תפה שלי עלייך פה בהנהלה וידעו יורידו לך מייד תניהול ואתה יודע על מה אני מדבר ובקשר למה זה אז על תתערב !

נערך בפעם האחרונה על ידי DarkLake : 10/09/09 ב 03:12

הסמל האישי של DarkLake
    DarkLake תואר כבוד
    שם פרטי
    בן
    קיבל לייק
    568 פעמים
    120 הודעות 1014 צפיות ב- 9 דפים פששש יפה רק חבל ש 80 מהם מגעילות ומסריחות מעניין איך זה השתלב בגוגל חחח

אז בערך 700 אנשים שצפו בנושא ונהנו =] (מפומבה וטימון) אך נמנעו להצטרף לחגיגה

והשאר הצפיות ?? לא כדי לדבר..... .. אבל למדתי כמה דברים פה על שנאה ואהבה אז כמה מילים

קרוקר -תביא חיבוק (אני רציני) ומאחל לך הצלחה בצבא =]
    אלי - קנה לי בירה נשב לנו בכיף =]
    גל - אתה עוד ילד אבל חולה עליך אתה =]
    מאור - אני כלב הומו כמו שאמרתה ?? לא שומר לך טינה על המילים =]
    אנגר וירוס (כינוי) - אני רומני גאה אני בטוח שאתה בן אדם טוב מאחורי המסך
    Salva - אתה זה שהתחיל עם זה אבל עצה שלי אולי זה יסבך אותך בחיים אי פעם מאחל לך אחלה של חיים =]
    נתיניו - שמתי לב שאתה אדם שזורם עם הזרם נחמד ! בחור טוב אתה אמן זה יוביל אותך למקומות הנכונים =]

ומי ששונא אותי יכול לשנוא אותי אני לא שונא אותכם אני יודע דבר אחד שאני לעולם לא ישקר כי משקרים לא יוצא כלום
    ושתדעו דבר אחד אני CRYDEVIL עם לב, עיניים ,ידיים , רגליים בדיוק כמו שיש לכם ויהודי בדיוק כמוכם
    אוהב אותכם אחים שלי =]
    נערך בפעם האחרונה על ידי DarkLake : 10/09/09 ב 03:01

הסמל האישי של salva
    salva ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אז אתה מודה שאתה לא קצין ? סתם חחחחחחחחחחחחחח !@#$

תאמין לי אתה פשוט חמד של בחור סוכר רק הצלחה לך
    לקרוקר תביא נשיקה (אני רציני) שיהיה לך בהצלחה בכל מעשה ידייך
    אלי אתה גרוע בטקטיקל אבל אחלה של בחור
    גל אתה עוד ילדדדדדדד
    אין לי כוח יותר

הסמל האישי של Orixd
    Orixd עתיק
    שם פרטי
    אור
    קיבל לייק
    3 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי CryDEviL צפה בהודעה
    אור אתה שמוק משחק אותה כאילו לא מכיר אותי הייתה מדבר איתי בלילות שהייתי בבסיס באי סי קיו ומעביר לי תשעמום אז על תתערב ! ואיפה הילד הזה שכול כך חשוב לו אמונה ורוצה להיות מנהל פורום דת ואמונה ?
    שאני לא ידבר יותר מידי עלייך עם אני יפתח תפה שלי עלייך פה בהנהלה וידעו יורידו לך מייד תניהול ואתה יודע על מה אני מדבר ובקשר למה זה אז על תתערב !
    חחחחחחחחחחח מה אתה מזיין תמוח מה אתה היית בבית עם חברה שלך (ככה אתה אמרת לי) ודיברתי איתך כי לי היה משעמם, ואני כבר לא רוצה להיות מנהל בפורום דת ואמונה כי אתה חושב שאתה עושה לי טובות..
    וחוץ מיזה שאף אחד לא נכנס לשם אז למה לי להשקיע לחינם?! בפורום שאני עכשיוו מנהל לפחות נכנסים..
    ותביא הוחכה שאתה בצבא, הרי אם אתה באמת בצבא אתה לא אמור לפחד נכון ?

Cr0cker גורו
    שם פרטי
    gil
    קיבל לייק
    17 פעמים
    [/QUOTE]

120 הודעות 1014 צפיות ב- 9 דפים פששש יפה רק חבל ש 80 מהם מגעילות ומסריחות מעניין איך זה השתלב בגוגל חחח

אז בערך 700 אנשים שצפו בנושא ונהנו =] (מפומבה וטימון) אך נמנעו להצטרף לחגיגה

והשאר הצפיות ?? לא כדי לדבר..... .. אבל למדתי כמה דברים פה על שנאה ואהבה אז כמה מילים

קרוקר -תביא חיבוק (אני רציני) ומאחל לך הצלחה בצבא =]
    אלי - קנה לי בירה נשב לנו בכיף =]
    גל - אתה עוד ילד אבל חולה עליך אתה =]
    מאור - אני כלב הומו כמו שאמרתה ?? לא שומר לך טינה על המילים =]
    אנגר וירוס (כינוי) - אני רומני גאה אני בטוח שאתה בן אדם טוב מאחורי המסך
    Salva - אתה זה שהתחיל עם זה אבל עצה שלי אולי זה יסבך אותך בחיים אי פעם מאחל לך אחלה של חיים =]
    נתיניו - שמתי לב שאתה אדם שזורם עם הזרם נחמד ! בחור טוב אתה אמן זה יוביל אותך למקומות הנכונים =]

ומי ששונא אותי יכול לשנוא אותי אני לא שונא אותכם אני יודע דבר אחד שאני לעולם לא ישקר כי משקרים לא יוצא כלום
    ושתדעו דבר אחד אני CRYDEVIL עם לב, עיניים ,ידיים , רגליים בדיוק כמו שיש לכם ויהודי בדיוק כמוכם
    אוהב אותכם אחים שלי =]
    יאללה נסגור את הסכסוך ביפה ושיהיה גם לך בהצלחה..

וסלבה.. דבר איתי בקשר לנשיקה לקחתי את זה בתור הבטחה!

הסמל האישי של DarkLake
    DarkLake תואר כבוד
    שם פרטי
    בן
    קיבל לייק
    568 פעמים
    salva אמרתי לך אין לי אינטרסים לשקר ואני אומר תאמת לגבי מה שאמרתי , ואור ימנייק מה אתה מזיין תשכל רק פעם אחת היא באה אלי ואז שעשיתה אוכל בלילה שדיברנו

נראה לי אור אתה בכלל לא מאמין באלוהים , להשקיע לחינם ?? בפורום "דת ואמונה" !?!?
    ודבר שני אזהרתי אותך לא להתערב פה ואתה ממשיך "תביא הוכחה"

אוקי תכירו את אור שגונב מפורום סטלה זון תכנים ובעקבות הצלחתו כאילו להביא דברים חדשים מפה לפורום ההוא שלא נזכיר את שמו
    קיבל הבחור פקח גלובלי בפורום שבוא היה בחור למופת לא ?? עכשיו אתם יודעים מי זה שגנב את כול התכנים ועל החשבון של הפורום קיבל
    מפקח גלובלי בפורום ההוא

RendoM גורו
    שם פרטי
    ניר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    XDDDD
    Jחח אהבתי תודה

הסמל האישי של Orixd
    Orixd עתיק
    שם פרטי
    אור
    קיבל לייק
    3 פעמים
    salva אמרתי לך אין לי אינטרסים לשקר ואני אומר תאמת לגבי מה שאמרתי , ואור ימנייק מה אתה מזיין תשכל רק פעם אחת היא באה אלי ואז שעשיתה אוכל בלילה שדיברנו

נראה לי אור אתה בכלל לא מאמין באלוהים , להשקיע לחינם ?? בפורום "דת ואמונה" !?!?
    ודבר שני אזהרתי אותך לא להתערב פה ואתה ממשיך "תביא הוכחה"

אוקי תכירו את אור שגונב מפורום סטלה זון תכנים ובעקבות הצלחתו כאילו להביא דברים חדשים מפה לפורום ההוא שלא נזכיר את שמו
    קיבל הבחור פקח גלובלי בפורום שבוא היה בחור למופת לא ?? עכשיו אתם יודעים מי זה שגנב את כול התכנים ועל החשבון של הפורום קיבל
    מפקח גלובלי בפורום ההוא
    נו קיבלתי שם פקח גלובאלי ו ?!
    אתה חושב שאני משקיע שם בכלל, אני משקיע בסטלה זון יותר מאשר אני משקיע שם, ידפוק אני נכנס לשם פעם בשבוע ואתה יכול ללכת לראות.
    ואני לא גונב שום דבר מסטלה זון ושם שם, חוץ מהפורום שם של TO שרשמתי למטה "קרדיט להכל ל - idNz מפורום אחר (www.tactical-ops.co.il) "
    ואני לא מאמין באלוהים ? ימטומטם כן להשקיע לחינם כי אני מביא שם ים דברים ואפילו תודה לא אומרים אז כן זה נקרא להשקיע לחינם אידיוט.

אז תסתום את הפה שלך בן.

הסמל האישי של DarkLake
    DarkLake תואר כבוד
    שם פרטי
    בן
    קיבל לייק
    568 פעמים
    מפקח בפורום אחר ומנהל בפורום הזה ומפקח קיבלתה על חשבון התכנים שלנו כול מה ששמתה שם זה מפה
    ומי יגיד לך תודה בכלל זה לא שלך ושלא נדבר ששלחתה בעבר לאנשים פה שיצטרפו לפורום הזה שאתה בו
    ומה אתה כבר משקיע רק עושה עתק הדבק ונותן קישורים כמה השקעה עשיתה פשש..
    נערך בפעם האחרונה על ידי DarkLake : 10/09/09 ב 12:45

הסמל האישי של Orixd
    Orixd עתיק
    שם פרטי
    אור
    קיבל לייק
    3 פעמים
    חתיכת הומו אני השקעתי שם דברים גם לבד שזה לא עניינך, ומה אתה כאילו גבר שסיפרת לכולם?
    חתיכת מלשין מסריח, ועוד אתה שונא שוטרים טחחחחחחחחחחחחחח אתה מלשין בדיוק כמוהם, יאללה לך לך.

תקשיב אתה ביצה שלי, יאללה תנעלו את הנושא.

הסמל האישי של DarkLake
    DarkLake תואר כבוד
    שם פרטי
    בן
    קיבל לייק
    568 פעמים
    חחחח ידעתי שתגיב ככה חחחחחחח אבל על תשקח שאזהרתי אותך לא להתערב ואמרתי לך עם תמשיך עם זה אני ידבר ועשיתה את זה אז דיברתה אז על תבכה עכשיו למה נעול חחח אני מלשין בזה שאני מגן על הפורום?? בזה שאתה גונב תכנים ?? בזה שאתה מנהל בשני פורומים במקביל ?? אמרתה שאתה לא משקיע שם ישמוק אחד, יש לפורום הזה שאתה מפקח בוא מצטיין החודש או השבוע ומי יש תהודעות והשקיע הכי הרבה אתה במקום הראשון או השני אז מה אתה מזיין תשכל שאתה לא משקיע שם גם שקרן גם גנב וגם רמאי וגם סכסכן וגם מתערב בדברים שלו שלו

הסמל האישי של Orixd
    Orixd עתיק
    שם פרטי
    אור
    קיבל לייק
    3 פעמים
    איפו סיכסכתי יהומו ומה קשור שיש לי שם הרבה הודעות זה מפעם פשוט אין שם הרבה משתמשים, ומה אני חייב לך דין וחשבון יטמבל, לך תקרא לחברה המוצצת שלה שתעזור בפורום ילד מיסכן באמא שלי אומר לחברה שלו שתעזור לו בפורום יאללה סע.

הסמל האישי של DarkLake
    DarkLake תואר כבוד
    שם פרטי
    בן
    קיבל לייק
    568 פעמים
    יכלב מסריח בחיים על תדבר על חברה שלי ורק על זה אני יראה לפורום תמונה נחמדה שלך צריך להוריד לך תניהול יחתיכת גנב וגנבתה עוד כמה נושאים מפורומים אחרים שלנו וכן אמרתי לחברה שלי שתעזור קצת "בפורום לימודים" היא הייתה מנהלת שם ישמוק

לתמונה המזעזעת

הסמל האישי של Orixd
    Orixd עתיק
    שם פרטי
    אור
    קיבל לייק
    3 פעמים
    אני נתתי קרדיט לעצמי יבן אלף זונה ?!
    אני רשמתי "קרדיט ל CryDevil מפורום אחר" חתיכת שקרן מסריחח !
    ושאלתי אותך באיסי אם אתה מאשר לי לשים את זה שם ולשים קרדיט לך אמרת לי כן אז מה אתה פתאום משחק אותה כאילו אני יצאתי לא בסדר אה ?!

אלק בצבא, לך מלשין לך תיהיה שוטר יזבל תיהיה שוטר ותמות שוטר חתיכת מלשין מסריח, תאמין לי טוב שהביאו לעוז פקח ולא לך ועכשיוו אני מבין טוב מאוד למה קרוקר תמיד יצא נגדך כי אתה בנאדם זבל, ובא לי לדבר על "חברה" שלך שאני שם כסף שגם היא שקר מסריח בדיוק כמו זה שאתה בצבא יקוקסינל למה מי אתה חש לי איזה עבריין טמבל אחד.

וזה שרשום בסוגריים קרדיט לי זה אומר שהקרדיט לי שאני הבאתי להם, אבל בתוך הנושא עצמו וכל מה שרשום רשמתי שהקרדיט לך, לך תבדוק אפילו יטמבל.

הסמל האישי של DarkLake
    DarkLake תואר כבוד
    שם פרטי
    בן
    קיבל לייק
    568 פעמים
    לא שאלתה אותי כלום מה אתה מבלבל תשכל ורשום במפורט בתמונה "קרדיט לי " לא CRYDEVIL אז מי שקרן?? ושלא נדבר על עוד פורומים אחרים שאני לא יעלה עוד תמונות אור

ואחד שמגיב ככה בקללות לא מובנות זה אחד שנלחץ שתפסו אותו בביצים ! ולא אני לא עבריין תראה איך אתה נלחץ מנסה לקלל תחברה שלי לנסות להגיע למקומות בלב שלי אני לא מתרגש ממך וממה שאתה אומר
    נערך בפעם האחרונה על ידי DarkLake : 10/09/09 ב 17:03

הסמל האישי של X_SniperPro_X
    X_SniperPro_X עתיק
    שם פרטי
    מי רוצה ?
    קיבל לייק
    260 פעמים
    הגזמתם תפסיקו....

הסמל האישי של Orixd
    Orixd עתיק
    שם פרטי
    אור
    קיבל לייק
    3 פעמים
    חחחחח אני נלחץ ממה מזה שסבתא שלך קפצה מעץ קוקוס ?
    אני אמרתי ימטומטם בתמונה רשום קרדיט לי אבל בתוך האשכול עצמו רשום קרדיט לך ורשמתי קרדיט לי בסוגריים שם כי אני זה שהבאתי להם אבל את כל מה שרשמתי לא אמרתי שזה קרדיט לי אמרתי שזה קרדיט לך, ועל איזה עוד פורומים אתה מדבר ?!
    זה הפורום היחידי נו ימלשין איזה עוד פורומים, אני רוצה שתביא לי עוד פורומים שאני מנהל/פקח שם.
    אתה חושב שאתה מפחיד אותי? אתהה אפילו לא מרעיד לי את הביצה נו תביא תמונות

הסמל האישי של Hila
    Hila תואר כבוד
    שם פרטי
    הילה
    קיבל לייק
    114 פעמים
    בן שלח לי בפרטי תאתר הזה שהוא מפקח גלובלי שם...אני יבדוק תעניין הזה

נגדיל לך את זה אור שתיראה

- אסור להיות מנהלים בקהילות פורומים אחרות וגם כאן במקביל. אם אתם במצב כזה תצטרכו להחליט באיזה פורום להשאר.
    אם לא תודיעו ואנחנו נשים לב לזה, הניהול שלכם כאן ירד.

make your choise

נערך בפעם האחרונה על ידי Hila : 10/09/09 ב 19:07

הסמל האישי של Orixd
    Orixd עתיק
    שם פרטי
    אור
    קיבל לייק
    3 פעמים
    בן אל תדאג חתיכת מלשין אתה תקבל את שלך.
    אפילו רשום בתורה "אין תקווה למלשינים".

ואני לא מבין מה זה מפריע לכם שיש לי פקח במקום אחר, אני עוזר פה אני ואני משקיע אז מה אכפת לכם איפו אני יהיה פקח ??
    נערך בפעם האחרונה על ידי Orixd : 10/09/09 ב 19:36

+ הגב לנושא

תגובה מהירה תגובה מהירה

כתובת המייל לא תוצג בפורום.

נושאים דומים

1. הקרווילות - ככה זה נראה באמת
    על ידי X-type בפורום מה שבראש
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 09/08/05, 01:39
  2. omg=The^Goblin
    על ידי Peleg בפורום Tactical Ops
    תגובות: 9