כמו שראיתם, בזמן האחרון היו מלא מלא קראשים בשרת, וכרגע עדיין יש.
אני וטום, המתכנת החדש שעוזר פה, יודעים מה הבעיה, ואפשר לסדר אותה בזה שנאפס את כל הרכבים, אנחנו לא נספר מה גרם לזה שאנשים לא ינצלו את זה ויהרסו יותר. אם אתם רוצים, ב-כיף אני יאפס את כל הרכבים, ותוכלו לשחק בלי קראשים עד מחר כשנעלה את המערכת מכוניות החדשה, באייפי החדש.
זה לא כל כך משנה איזה רכבים יהיו כרגע, כי במערכת הרכבים החדשה תיהיה בדיוק כמו מערכת הרכבים של LSRP, ואפילו הרבה יותר טובה, שאותה הכין
Tom_Volman.
קצת פירוט על המערכת :
ניתן להחזיק עד 5 רכבים.
אין מגבלה של אותו רכב מאותו סוג, זאת אומרת שתיהיה פקודה, /v buy והשם של הרכב, נגיד ותרשמו /v buy elegey זה ישגר את הרכב Elegey לחנייה שם במוסך, ומאז זה יהיה הרכב שלכם.
יש מערכת פריצה למכוניות, ומערכת "הגנה" מפריצה לבעל הרכב, יהיה ניתן לקנות ToolKit זאת אומרת, כלים לפריצת רכב, שאיתם תוכלו לפרוץ לאותו הרכב, באותו הרגע שאתה עושה את הפקודה /toolkit, הרכב שאתה הכי קרוב אליו אותו אתה "פורץ", אתה בפריז ל60 שניות, ואם במידה עובר לידך מישהו, ואתה לא רוצה שהוא יראה שאתה פורץ לרכב, אפשר לעצור את הפריצה, ולהתחיל מחדש אחרי זה, בכדי שלא כל שחקן יוכל לפרוץ את הרכב בקלות, בעל הרכב יכול לקנות מערכת נעילה יותר "חזקה" זאת אומרת עם הרמת מערכת נעילה שלי זה 2, לאותו פורץ ייקח 120 שנייות לפרוץ לי לרכב, ולמשל ברמת המערכת 4, יהיה אפשר לפרוץ אחרי 320 שניות, ובנוסף זה יודיע למשטרה איפה הרכב נמצא, בכדי להודיע להם שפורצים אליו.
המערכת מפוצלת למשהו כמו 12 פקודות בתוך הפקודה /v.
המערכת באמת קשה לבנייה, ובאמת תודה ל Tom_Volman על הזמן שהקדיש למערכת, ועל זה שהוא מוכן להביא אותה.
לגבי שאר הדברים במערכת המכוניות, תוכלו לגלות בשרת, או לשאול אותו בוונט.
באמת שווה לחכות, אנחנו משערים שהמוד המעודכן, עם המעררכת המכוניות החדשה, תעלה מחר בשעה 9 בערב ככה...
אל תתפסו אותי במילה, אבל אני כמעט בטוח, כי מה שנשאר זה באמת דברים קטנים במערכת הזו.
אז באמת תנו לו ת'כבוד שמגיע לו.
אם אין לכם את הוונט, הגרסה של הוונט זה 3.0
והאייפי הוא :
80.179.153.12
פורט :
10973