יא חסר חיים מחלק באנים על פראייר איך נתנו לאחד כמוך אדמין איך..
קשה לך שאני מפרק אותך אה? יא נוב מפגר
יא חסר חיים מחלק באנים על פראייר איך נתנו לאחד כמוך אדמין איך..
קשה לך שאני מפרק אותך אה? יא נוב מפגר
תגידו מתי תפסיקו לפתוח נושאים כאלה תפנה למי שהביא לו את האדמין מה אנחנו קשורים
מה אתה מצפה שיעיפו אותו מהקהילה בגלל שהביא לך באן מהטקטיקל תדבר עם מי שהביא לו את האדמין זה הכל זה לא שאני יוצא עלייך אבל תחשוב בהגיון מה ציפית שיגידו לך?
אני יגיד לך מה אני מצפה.. אני מצפה שכולם יבינו עד כמה הוא מפגר וירחמו עליו זה מה שאני מצפה.. כולם עושים לו חשבון כאילו מי הוא בכלל הוא על הז*ן שלי..
מי עושה לו חשבון? xD
איך יש לו אדמין? הסרבר לא שלו..
תשמע יש לו חברים אני פה לא אחראי על הסדר אבל אני מקווה שמישהו אחראי יתערב כבר
אני מנסה לעשות פה סדר אבל אני כולה עוד אחד מסטלה אין לי פה השפעה שאני יכול להגיד לכם מה עושים אני לא מנהל את הטקטיקל ולא את הסרברים פשוט מאוד
מאיזה סרבר שהביאו לך באן פשוט מאוד תדבר עם האדמין ותגיד לו שהוא מחלק סתם באנים
אני שאלתי אותך מה אתה מצפה שנרביץ לו שנקלל אותו עכשיו אתם פותחים עוד הפעם מריבות רבאק תפסיקו לעשות סיפור מכל דבר גם לי נותנים באנים אז מה מה אני יעשה חושבים שאני צ'יטר
כל עוד אתה יודע שאתה לא למרות שהרבה חושבים ויש שכאלה אבל מי שמכיר אותי יודע שאני לא צ'יטר ויש לי משחקים טובים ויש לי משחקים רעים זה הכל מה לעשות שיש הרבה שמביאים באנים?
אני לא עושה סיפור.. כתבתי את מה שכתבתי כדי שאנשים ידעו כמה הוא חרא הבאן לא מעניין אותי תוך כמה שניות אני מחליף IP וניכנס שוב.. אם היה לי כח הייתי עושה את זה עד שהוא היה מתיאש או שהסרבר היה נופל.. רואים שאתה חדש.. אל תנסה לעשות סדר כי פה אין כזה דבר..
סבבה ישש חדש?? תגיד מה אתה דפוק מזה הנושא הזה אתה יודע כמה באנים אני אוכל כול יום חחחחח לינעוללל
חחחחחחחחחחחח יא ילד מסכן.. זה שאתה אוכל באנים זאת לא הבעיה שלי בטח יש לבאנים האלו שאתה אוכל סיבה.. לי נתנו בלי סיבה.. לא ניראה לי אפילו שבולשיט יכנס ויגיב כי הוא יודע שזה נכון מה שאני אומר..
חלאס לריב חברים
גולי אני אוהב אותך חחחח
אבישי לא סתם מחלק באנים הוא אדמין אצלי הוא כל הזמן אומר שאתה ראדאר זה כל הסיפור
ב . מי עושה לו חשבון ?
ג. נושא דפוק לאאלה מנהלים לנעול
נושא דפוק עלאק עושה חשבון
העיקר שכולם מוסיפים הודעות למונה
spy bot אתה עושה הTK בסרברים?
אם כן אז כוס אמא אמא שלך יא בן זונה יא אכו שרמוטה זונה מוצצת לי יא חרא בין 1000000000 שרמוטה וכל אחד עושה TK בסרברים כוס אמא שלכם זונותתתתתתתתתתתתתת
מה אתם משחקים אותה כולכם פה גוזלים קטנים..
כפרה יש לך טעות אני לא חדש היה לי בלאגן עם המשתמש הקודם שלי ועשיתי חדש בקיצור
אני יודע מה קורה והנה עובדה שענה לך האדמין שהביא לו אם קיבלת שמה אז ענו לך את התשובה שלך אבל חלאס לפתוח נושאים כאלה מפגרים
לגבי הדבר השני סדר כן אפשר פשוט תפסיקו לפתוח נושאים מפגרים שגורמים מריבות ואתם תראו איך יהיה פה פחות בלאגן
את מי זה בדיוק אמור לעניין שקיבלת באן ?!