פשוט חוצפה מה שקורה במדינה הזו כמה הסוחרים מנצלים אותנו עד הרגע האחרון החוק החדש על המס על הטבק נכנס רק בתחילת השנה החדשה ומה החנויות העלובות העלו לפני כדי להרוויח כמה שיותר לפני שיהיה מס גבוהה אני לא אהבתי את הרעיון שלהם ולפי דעתי זה אפילו חוצפה.
פשוט חוצפה מה שקורה במדינה הזו כמה הסוחרים מנצלים אותנו עד הרגע האחרון החוק החדש על המס על הטבק נכנס רק בתחילת השנה החדשה ומה החנויות העלובות העלו לפני כדי להרוויח כמה שיותר לפני שיהיה מס גבוהה אני לא אהבתי את הרעיון שלהם ולפי דעתי זה אפילו חוצפה.
מה יש לך אתה לא חיי פה??? ברוך הבא למדינת ישראל ששמה הם פותחים לך רק את התחת תהנה אח שלי
אח שלי אני חי פה אבל רק רציתי לשתף את זה אחי כי זה ממש מעצבן אותי
02-6664100 מנהל רשות המיסים.. דבר איתו..
עם כמה שאני אוהב את המדינה הזאת אין לי חשק כבר לחיות כאן ולעשות צבא לכזאת מדינה מפגרת שרק לוקחת מהתושבים שלה ולא נותנת כלום.
ברוך הבא למדינת ישראל 2012 שרק מזיינים את התושבים בתחת ואף אחד לא מזיז לו.
במדינה שלתושבים אכפת מעצמם הם יצאו לרחובות ישרפו גם את הכנסת אם צריך עד שלא יחזירו את הכל לקדמותו.
הכל עולה רק המשכורות נשארות אותו דבר אז ממה אנחנו אמורים לחיות?
לא אכפת לי מהקוטג וזה לא מזיז לי תתחת
ואתה תראה שאחרי מה שיקרה לך בצבא תגיד בשביל מה שירתתי את המדינה הזאת? בשביל לקבל העלאה בדלק בארנונה והשכר לא זז שקל מעל?
לא אכפת לאף אחד וכולם ממשיכים לסתום תפה
חחחחחחח אח שלי זה היה ציניות עם הקטע אם אתה חיי פה
דבר שני וואלה המדינה נותנת סבבה? מה היא נותנת ביטחון לימודים ועוד הרבה דברים שאני מקבל דרך המיסים לא ככה? אבל תזכרו מה הממשלה המזדיינת הזאת עושה כדי להביא לנו את הדברים האלו וואללה סבבה אין לי בעיה לשלם מיסים אבל מתי שאתה משלם 33 אחוז מהמשכורת שלך בדרך כלל אלא מי מת ואם אני צריך לעבוד 8 שעות כמו איזה זונה כל יום ואני לא יכול לסגור את החודש אז מה למי אכפת תגיד לי למי אכפת???? אולי במקרה טוב המשפחה שלך ואולי חברים שלך אז קיצור אני יכול להגיד פה עוד 20 משפטים פה כמה המדינה פה חרא אבל מה זה ישפיע ????? זין שלי אני יכול גם לדפוק כדור בראש לראש ממשלה וזה לא יעזור קיצר אני מאמין שעוד 20 שנה אם יימשיך ככה המצב 99 אחוז יהיו להם בקושי את המשכורות ו אחוז אחד יהיו מיליונרים אההה שכחתי המצב כבר היום יותר גרוע אז קיצר טפי על המדינה אני רק חושב כמה המדינה חרא ואני נכנס לדיכאון ורוצה רק לעוף מיפה אז יאללה אין הרבה מה לעשות רק מלהנות מהחיים
הלכתי להתנצר ביי.....
אתה לא צריך אתה יכול רק לעזוב את הארץ