בדיחות מכירים את זה שאני המצאתי...
תגובות בבקשה
מכירים את זה שאתם קמים בלילה ואז הולכים לשרותים ואין לכם כח להדליק ת'אור..
אז אתם משאירים את הדלת פתוחה , ואז תמיד יעבור אחד האחים כדי שתיהו חייבים לסגור ת'דלת ולא לראות כלום !!
מכירים את זה שאתם קמים בלילה ואז הולכים לשרותים ופוחדים להוריד את המים כי זה יעשה רעש,ויעיר את כל הבית..
מכירים את זה שאתם הולכים למגרש והכדור היחיד שיש הוא בדיוק של ילד שהולך?
ואז אומרים תשאיר את הכדור "נחזיר" לך .. ותמיד קורה משהו לכדור..(נתקע על הגג,מתפנצר,..)
מכירים את זה שתכננתם על חולצה פשוטה.. ואז מגיעים לארון ורואים או חולצות יפות או מוזנחות (של קייטנה פעם).. ואז מתבאסים אחו שרמוטה..
מכירים את זה ששמתם משהו חשוב בחדר ואז העוזרת שלכם זרקה אותו..כי היא חשבה שזה לא חשוב...
מכירים את זה שחבר שלכם הולך לקנות גלידה (בים או בברכיה) ואז הוא שואל אותכם "מה כדאי לי"?
אז ממלצים לו על איזה קרטיב קרח פשוט כדי שישיאר לו עודף ותוכל לקנות גם..
מכירים את זה שבבר מצווה שלכם שאלו אותכם "אז בר מצווה אה.. בן כמה אתה? ברור שבן 13 אחרי זה לא היתה לי בר מצווה י'דפוק!
מכירים את זה שאתה בא עם פחות 20 אגרות לקיוסק ומת שהוא יוותר לך על ה20 אג' כאילו זה יעשה
לך את היום..
מכירים את זה שאתם פותחים תמקרר בלילה וא סוגרים ואז הבקבוק יין עושה קולות כאילו שברת אותו.,
ואז אתה בודק ולא קרה לו כלום ושוב סוגר ושוב הוא עושה קולות כאילו הוא נשבר.. וכבר אין לך כח לבדוק..
מכירים את זה שאתם פותחים תמקרר בלילה ופתאום נופלת חצי ביצה בתוך המקרר וחצי בחוץ.. ואז מנקים את זה שבחוץ.. אבל יודעים שביצה שהשארת פנים תרקיב שם כמו יניב קטן על הספסל בווסטאהם..