קיצר שמעו אני לא יודע מה איתכם אבל לפני שנה הבטיחו שיהיה ESE
ולדעתי גם הפעם יקח לזה מינימום חודש אז אל תפתחו ציפיות...לדעתי
אלה אם כן מייק סגור על ואני מקווה שכן..
קיצר שמעו אני לא יודע מה איתכם אבל לפני שנה הבטיחו שיהיה ESE
ולדעתי גם הפעם יקח לזה מינימום חודש אז אל תפתחו ציפיות...לדעתי
אלה אם כן מייק סגור על ואני מקווה שכן..
גם אני נמאס לשחק עם צ'יטרים בפאבליק..
אם באמת הESE ירוץ אז תיהיה חויית משחק אחרת
מה אתם אהבלים?
ESE לכל השרתים בארץ
עזבו פאבליק תראו מה זה לשחק cw גד מוסבחה אתם תבינו מה זה לשבור תראש על צ'יטים
יותם אני חושב שאפשר לסגור ת'נושא כי נושא נפתח והודיעו רשמית שיצאה התוכנה לשרתים וזה יסודר עד סוף השבוע
מספיק לחוש כבר !
אני? או אל מי דיברת?
מה מה מהה?? מה לא מובן?
אמרו TACT OPS 3 לפני חצי שנה איפה ההיתקדמות??
אני חזרתי מפרישה לפני ככה חצי שנה לפני שפרשתי היה עוד תגרסת ESE BETA ולאיפה זה היתקדם כבר הכל ניראה סתם זיוני מוח ואני שאלתי פה עם עוד אנשים חושבים שהESE לא יצא לשרתםי בשבוע הקרוב נקודה?!?!?
חחח יותם ... אני יודע שהם פול זמן משחקים אבל שיחקתי נגדהם עם חן לא מזמן בהתחלה הם היו ממש ממש גרועים ..
וחשבו שאני וחן צ'יטרים .. אחרי הראונד שהם ביקשו דמו כל נייד שלהם נוחת עליי וכל פעם יורים לאיפה שאני יוצא ביקשתי דמו והם לא הביאו לי ..
בוא נגיד ככה נדמה לי שהם כבר דיי שמים זין על המשחק יכול להיות.
הם אמרו שהם מפתחים את המישחק ואם תיכנס לאתר שלהם אתה כל הזמן תיראה חידושים וכל מה שהם מכינים...אם אני לא טועה אלה רק אנשים ששיחקו במישחק TO והם מפתחים מישחק חדש שמבוסס על זה והם לא חברה מיקצועית כמו סתם לדוגמא infinity שפיתחו את call of duty 4.
ועל בסיס מה שהם מראים באתר שלהם, יש למה לחכות והכל שם ניראה בן זונה עם מירקם מהמם ויש למה לחכות, לי אישית כבר אין סבלנות אבל גם אין מה לעשות בימיוחד.
תכלס שצריך להריץ את זה מהר, אני סומך על מייק
נושא מיותר.
...=[ טוב אפשר לנעול..
מה אתם מזיינים כאילו שיש 21964892368756489764328756297 ציטרים בישראל עזוב אותך בקציור תודה על העידכון!