burn the Shroud Lineup
takeRje
diam0nd
Capital
Almighty
al0n
different Guys Lineup
DrAgoN
shobu
shiko
BlacKnighT
ranz0r
TO-Scope
TO-Blister
gg, 35-13
burn the Shroud Lineup
takeRje
diam0nd
Capital
Almighty
al0n
different Guys Lineup
DrAgoN
shobu
shiko
BlacKnighT
ranz0r
TO-Scope
TO-Blister
gg, 35-13
גנז שפיץ
גנז החרשן הזה אם היה 5 כמו גנז ב-cw הזה ( ואני מדגיש הזה!!! )
היה לי חרא משחק מילה כל אחד שמה קאמפר מזדיין או חרשן בן כלבה
אז זה המצב תהנו בניצחון!
gg btS
זה שיקו זלזל אז הפסדנו הוא אמר לי עזוב גנז תעשה הכל
ואז אני אמרתי לאלידור לעשות הכל אבל הוא לא מסוגל ובעצם קובי היה צריך לעשות הכל ומי סומך על רנזור אז אני עשיתי הכל
חן עשה רעש 7 ראונדים
ב3 סיידים הראשונים 3 פעמים ועוד 4 פעמים בסייד האחרון שהיינו 2על1 נגד שיקו חחחחחחחחחחחחחחחח
חן אני יכול ללמד אותך מה זה קאמפ להזכיר לך שעשיתי לכם קאמפ כמה בכיתם
הרי שאני רוצה לשחק כמו מסכן אני יכול לגדל אותך ואת כל הקלאן שלך אז אל תזיין לי ת'מוח ותחוש לי שחקן
לא באתי לריב איתך אני באתי להוכיח לך כמה שאתה כולה עוד קאמפר חרשן כמו כל אחד ואחד מהקלאן שלך
gg..
אתה אפס אחי באמת... כי אני זוכר שיצאת מביטיאס שאמרת שלמדת ממני הרבה ושאתה מודה לי ובלה בלה בלה...
בכל מקרה, לפחות אל תזיין ת'שכל אני לא בכיתי על הקאמפ שלכם, אף פעם לא בכיתי על קאמפ כל אחד שישחק איך שבא לו...
זה שדביר מתעצבן זה לא אומר שאני בוכה על קאמפ, ואני לא חש שחקן... אני כרגע מס' 1 בארץ אבל [:
אני לא אף פעם לא מתעצבן
ולדעתי לפחוווווווווות חן אתה לא מס' 1 היום בארץ
אנייייייייייייייייייי !!!!!!!!!!!!!!1 גם לא מס' 1 היום בארץ
אין מישהו אחד יש כמה שהם בטופ וזהו תפסיק לחיות באשליות וזה כבר מגיע לרמה של שחצנות מה זה אני מס' 1 בארץ מה אתה הומו חחח
תן לכולם לדבר עליך ולהגיד שאתה טוב לא שאתה תגיד על עצמך אל תיהיה הומו !!!!!!!!!!!
בכל קלאן אתה לומד משהו חדש אתה לומד אל תשתחצן כמו שאתה עושה כרגיל כי כשהתחלת לשחק לא ראיתי שדיברת ככה יותר מדי כמו שאתה מדבר עכשיו
וואלה שאתה מקבל בראש הרבה אני לא רואה שאתה בוכה אתה רק מתרץ לכולם פה תירוצים אז זה דבר ראשון אל תבוא ותגיד לי שאתה לא בוכה כי אתה בוכה גם שאני איתך בטים ספיק אתה בוכה על קאמפרים וחרשנים
בטים ספיק
אתה בכית על קאמפ שלנו ואז אמרת שאתה תתקמפר גם ובלה בלה בלה כמו שאתה אומר כרגיל ומצטער לאכזב אותך
אבל אני לא שם אותך בחמישייה הראשונה אולי בעשיריה הראשונה אל תחוש יותר מדי השחצנות שלך והתירוצים שלךכבר נהיים מוגזמים
חחחחחחחחח אני סתם צחקתי דביר O:
אלידור אתה חרטטן מס' 1 אבל בעולם לא בארץ, וזה לא בצחוק
אני בניגוד להרבה שחקנים פה בקהילה, במקום לחשוב על "כוס אמא שלהם למה הם משחקים כ"כ מגעיל"
אני חושב על אוקי איך אני משחק עכשיו בשביל לנצח אותם, ובגלל זה ניצחנו אותכם לעומת הקאמפ ההכי דוחה שעשיתם
אבל אף פעם לא אמרתי לכם תשחקו שונה אל תשחקו ככה, כל אחד שישחק איך שבא לו, אם זה מאתגר אותי -> הכי טוב.
[:
נערך בפעם האחרונה על ידי Undertaker : 01/03/10 ב 15:41
וואי כמה רוצים להיות כמוני,חברה אני הסוס של TO אף אחד לא יכול עלי תפסיקו לריב!
אני מחלק חתימות\טיפים למי שצריך.
עכשיו בראסמי אני מחשיב את עצמי בבין הכי סוסים בDE בארץ :< (לפחות פעם בשיאי).
אז אני מחשיב את עצמי גם בין הסוסים בארץ עם די בזמני הטוב...
אני לא נוגע עכשיו במשחק ושוחט את כל הנובים האלה שחורשים ... (עם די) אז אם אני יחרוש יהיה כואב
ניר אתה משחק 7\24 בפרו ועדיין אתה תקבל 4-0 עם ארסנל שאתה תיהיה עם צ'לסי דרוגבה ההומו הזה לא לוקח את ואן פרסי !! תבין את זה בחור !!
חחחחחחחח ת'יודע מה דרוגבה עושה לו?
שולף תזין תוך כדי משחק מפליק לו במצח וממשיך לשחק...
למה אתה חושב הביאו לDROGBA בודי באלאנס 97? ביגלל הזין כושים העצום שלו.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לך אתה הומו אתה כל פעם רוצה אני יתקשר אליך אתה קמצן מסריח !!!!! תימניייי אורגינל אתה לא סתם
בוא נעשה פעם אחת משחק תלמד איך משחקים למה מה שאני עושה עם ואן פרסי וולקאוט וארשאבין בהתקפה זה משהו ממממממטורף !!!!!%#@&^#$&$@#