טוב אז ככה אתמול הכנתי חתימה לא משו אבל אהבתי אותה בכל מקרה זאת החתימה מספר 7 שלי....אני סופר עד 10..חחח
איך? תנו הצעות לשיפורים
טוב אז ככה אתמול הכנתי חתימה לא משו אבל אהבתי אותה בכל מקרה זאת החתימה מספר 7 שלי....אני סופר עד 10..חחח
איך? תנו הצעות לשיפורים
באמת נחמדה לחתימה מספר 7!!חחח (אהבתי שציינת איזה מספר זה..חח)
שיפורים:
אין הרבה ממש אם זה מה שהתכוונת לעשות אבל בהחלט אשפק להוסיף אפקטים ת מברשות כתוביות קטנות וכו'
אבל החתימה שיש לך כרגע של ההונדה פצצה יחסית לחתימה מס' __ חח תשלים..
עמית אתה יודע שזה ליאור מרובוטיקה..?
ליאור אתה יודע שזה עמית מטכ"ם...?
וליאור, זה רותם.. :>
חח רותם יא מיותר.. :lol:
ברור שהוא יודע.. ומה אתה אומר לו שזה אתה??? לפני יומיים דיברת איתו על זה.. ברור שהוא יודע שזה אתה...:
בכל מקרה אני אמרתי לו די מזמן
וליאור.. OMG איך השתפרת!! חתימה פצצצצצצצה! רק שלדעתי הOUTER GLOW די מיותר בסכין.. לפחות הצבע הזה של האור הוא לא משהו...
בכללי יצא לך ממש מגניב, דבר איתי מחר, אני יבוא אלייך להסביר לך על המברשות ודברים..
ככה תיהייה עוד יותר סוס
רותם אח שלי...ועמית גם ידעתי שאתה רותם אבל לא ידעתי שזה עמית בכל מקרה אני שמח על התגובות ואין לי מברשות ואני לא ממש אוהב להשתמש במברשות גם כי אין לי וגם כי אין הרבה יפים....אבל תודה על התגובות...
חח רותם יא מיותר..
ברור שהוא יודע.. ומה אתה אומר לו שזה אתה??? לפני יומיים דיברת איתו על זה.. ברור שהוא יודע שזה אתה...:
בכל מקרה אני אמרתי לו די מזמן
וליאור.. OMG איך השתפרת!! חתימה פצצצצצצצה! רק שלדעתי הOUTER GLOW די מיותר בסכין.. לפחות הצבע הזה של האור הוא לא משהו...
בכללי יצא לך ממש מגניב, דבר איתי מחר, אני יבוא אלייך להסביר לך על המברשות ודברים..
ככה תיהייה עוד יותר סוס
יאלה אם כבר אז עברתי את ה-10 החתימות שלי היום וזהו אני מפסיק לספור...חחח
אז הנה כמה חתימות ותגיבו....
הנה התמונה של הבילבונג גם מהראשונות אבל עדיין יפה...תראו את הרקע...
הנה עוד חתימה יפה זה בשביל חבר שלי מהכיתה (דודי) בכל מקרה הוא הביא לי רק את המטוס F-16 את כל השאר אני קמבנתי...
וזאת אנשים החתימה הראשונה שלי.....הכי שווה בעולם החתימה הכי יפה שאני חושב שעשיתי בכל מקרה נראה לי שהרסתי אותה קצת אם הכתב אבל לא נורא נראה מה אתם תגידו...
יאלה תגובות אחים שלי כולם...........יאלה להגיב הופ הופ הופפפפ
אין תגובות מה הם כל כך טובות?!?!
בכל מקרה החתימה של ההונדה הכי סוסה ואיך עשית את הרקע אם לא עם מברשות
ואיתמר די להגיד אומגגגגגגגגגגגגג
שמע אחי במבט הראשון החתימה נראית מקצועית לאללה אבל אחרי כמה שניות שמתחילים להתעמק בה רואים שיש הרבה שילובים לא טובים והחלטות לא טובות לגבי התמונות...
בחתימה שלך שכתוב הונדה הבחורה ההיא בצד הרסה לך הכל ..איכסה
:lol:
לפחות שים כוסית משהו נורמלית לא המגעילה הזאת
זה לא הוא עשה תחתימה של ההונדה עמית..
אני לא מבין איך חשבת שהוא עשה את זה.
אם כל הכבוד, ליאור לא מסוגל לכזאת רמה, עדיין, ורואים לפי סגנון גודל מסגרת הכל רואים שזה לא הוא.
אתה לא רציני נכון?בחתימה שלך שכתוב הונדה הבחורה ההיא בצד הרסה לך הכל ..איכסה
למה אם אתה כן אתה אחד הילדים היותר סתומים שפגשתי
חחחחאתה לא רציני נכון?בחתימה שלך שכתוב הונדה הבחורה ההיא בצד הרסה לך הכל ..איכסה
למה אם אתה כן אתה אחד הילדים היותר סתומים שפגשתי
אבל רותם אח שלי נכון זה לא חתימה שאני עשיתי...אחד מאיזה פורום הכין לי...
ואין לי הרבה ניסיון אבל אני "משתפר"...
יפה לחתימה 7
יפות לעין
תודה אח שלי....ויש לי חתימה עם התמונות שיש לך בחתימה....חחח אין לי מושג מאיפה ואיך השגתי את זה...
אהבתי את החתימה הראשונה שלך אבל באמת הכתב הרס קצת את היופי שלה
יואו חלאס כבר הודעה 5 אולי שהקפצת סעמק איתך תביאו לו אז השעייה של שבוע שילמד משהו
דיברתי איתו
הוא לא ידע מה זה להקפיץ בכלל
l