http://my.break.com/Media/View.aspx?ContentID=92422
אחד הגדולים אולי חלק ממכם כבר ראו:דפוק:
http://my.break.com/Media/View.aspx?ContentID=92422
אחד הגדולים אולי חלק ממכם כבר ראו:דפוק:
לא מצחיק !
תוריד את נמו !
סתם חחחחחחחחחחחחחחח גדול גדול #@$%:lol: איך הוא נחנק חחחחחחחחחחחח
נערך בפעם האחרונה על ידי Spit-Fire : 14/06/06 ב 21:10
ווי חחחחחחחחחחחחחחחחח
ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק איזה אוקראיני מסטולללללללללללללללל
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח
פאקקקק
חחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחח איזה סילוןןןןן
איזה רוסי בונא הוא לא רואה בעיניינים והישראלים האלו כאלו תחמנים.... לא הייתי עושה את זה בשביל 100דולר הרוסי עשה את זה בשביל דולר מסריח בשביל 4וחצי שקל הוא מקיא שמה תחיים
חחח איזה מניייק ראית מזהבמקור פורסם על ידי myth
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחח איזה רוסי טיפששש
OMG הוא שתה ליטר וודקה בשלוק
כוסעמק כמה הוא הקיא =|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יוווווווו.................מאן איזה רוסי חשמל מת באמא שלי איזה דבר זה
ההוא עוד היתלהב 1$ חעחעחעחע...נישפכתי ועוד איך שהוא מקיע חעחחחחחחחחחחחחחחחחעחחחחחחחחחחחחחחחחעחחחחחחחחחחחחחח חחעחחחחחחחחחחחחחחחחעחחחחחחחחחחחחחחחחעחחחחחחחחחחחחח חחחעחחחחחחחחחחחחחחחחעחחחחחחחחחחחחחחחחעחחחחחחחחחחחח חחחחעחחחחחחחחחחחחחחחחעחחחחחחחחחחחחחחחחעחחחחחחחחחחח חחחחחעחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
חחחחחחחחחחחח איזה גנוב הוא האיתי מבין 50 דולר גם אני האיתי שותה אבל בישביל 1 לא האיתי מנגב את התחת חחחח איזה דפוק
צריך ארבה רוסים כאלה ימלוא את הכינרת שתה והקיא פי 5 מימה שהוא שתה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ואייייייייייייייי גולי הרגת אותי איזה קטע חזקקקק !!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה צחקתי איזה טמבל
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחח איזה רוסי מפגר
חחחחחחחחח כבר שלחו לי את זה באייסיקיו .. איזה חזק זה דיי !!
בואנה הוא מקיא שם את הנשמה ונופל כזה .. בואנה איזה מסכן הוא דיי
חחחחחחח כמה בנאדם יכול להקייא ..
hamoddd++++