התקנתי הכל עובד בסדר, אבל אני לא יכול להיכנס לסרברים כי זה כותב package mismatch.
מה לעשות? למחוק את כל המפות מהתיקייה?
התקנתי הכל עובד בסדר, אבל אני לא יכול להיכנס לסרברים כי זה כותב package mismatch.
מה לעשות? למחוק את כל המפות מהתיקייה?
שהיה לי תפאצ' החדש וניסיתי להכנס לסרברים לא מעודכנים אז היה לי משהו דומה נראה לי ככה:
Version Dismatch 3.40
לגבי הבעייה שלך זה דומה...
אבל אני לא בטוח
:| בגרסה הישנה אני מנסה להיכנס לסרברים של סאם הוסטינג והוא אומר לי שהגרסא שלי לא מעודכנת..אבל שעכשיו התקנתי את הפאץ החדש הוא נותן לי להיכנס לסאם הוסטינג אבל לשאר הסרברים לא..כי כנראה שרק סאם עידכנו את הסרברים שלהם..
אתה לא יכול להיכנס לשרתים כמו גיימר ועוד כמה כי הם עדיין לא עודכנו אבל אתה יכול להיכנס לשרתים של סאם הוסטינג ו- Lnx כי הם כבר 3.5
עזבו אותכם מזה!
3.4 הכי טוב
סבבה הבנתי. יאללה שכל הסרברים יעדכנו לגירסה החדשה כדי שנוכל לשחק!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך כולם מיתרגשים
כל שניה פותחים נושא "יש לי בעיה" "מה זה" "פאץ' חדש!!" חחח כולה פאץ' מה כולם מיתרגשים lol :twisted:
שתוק ולך תגרבץ עם האף ותשים רגל על הראש תוך כדי....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך כולם מיתרגשים
כל שניה פותחים נושא "יש לי בעיה" "מה זה" "פאץ' חדש!!" חחח כולה פאץ' מה כולם מיתרגשים lol :twisted:
שליטה!עזבו אותכם מזה!
3.4 הכי טוב
לך כוסאמאק מספיק ליפני חודש בעטתי חזק בראש שלי ניהיה לי אדום במצח איזה כאבשתוק ולך תגרבץ עם האף ותשים רגל על הראש תוך כדי....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך כולם מיתרגשים
מזוכיסט...לך כוסאמאק מספיק ליפני חודש בעטתי חזק בראש שלי ניהיה לי אדום במצח איזה כאבשתוק ולך תגרבץ עם האף ותשים רגל על הראש תוך כדי....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך כולם מיתרגשים
:?