לא כ"כ אהבתי..
אין פה אפקטים, זה פשוט ניק פשוט על מברשות.
והמברשות לא קשורות אחת לשניה..
6/10
פשוט ויפה :] אני דיי אהבתי..
תודה רבה על התגובות
חזקה ביותר
בר יצא מדליק לאללה
רק שפר מילוי ניק נסה להוסיף פאטרן/מברשת בתוך הניק
אני פחות מתחבר לצבעים אבל Fuck it
נסה פשוט לשחק עם הבלדינג אופשן יותר
אני אוהב תסגנון שך אחי, תמשיך להעלאות לפה לוגואים
אהבתי מאוד רק את הניק תחליף צבע אני חושב ותעשה אותו קצת יותר קטן
בסך הכל 8/10
kipod זה בערך מה שאתה עושה=\
לא ראיתי עוד אף חתימה שלך
דווקא נחמד לא רע
crydevil תפסיק לזיין תשכל על דברים שאתה לא יודע
אני לא נותן פה ביקורת על אף אחד אני נותן עצות הוא רוצה להקשיב בכיף לא רוצה תאמין לי שמעניין לי תזיין
וכן אני אם ירשו לי להתלהב קצת אני הרבה יותר טוב מהkipod הזה בחתימות כי כל מה שהוא יודע לעשות זה איזה לוגו מיסכן
וזה שלא עשיתי לך חתימה זה כי לא באלי ועכשיו אתה גם יכול ליראות למה , אתה מדבר על דברים שאתה לא יודע ומצפה שאני יעשה לך חתימה רק כי אתה מבקש למה אניחייב לך משו?! ודרך אגב אני כבר לא מנהל פה אין לי גישות אז אל תדבר על דברים שאתה לא יודע
0_0
רע אני זוכר שביקשתי ממך חתימה שתכין לי, רשמת לי:
"אין לי כוח"
זה לא יחס יפה למשתמשים, ביקשתי מרועי חתימה בלי לשאול בלי כלום ישר הכין,
נכון שאתה מעצב ממש יפה אבל קיפוד מראה יחס יותר מכובד למשתמשים..
תודה על התגובות.
אתה לא חייב לי לי כלום נכון גם שהייתה מנהל אבל תתיכס יפה ויש דרכים להגיד לא , ולא בצורה כמו שאמרתה ועם אתה מקצועי
הייתה מראה לא ראיתי כלום ממה שעשיתה מה אתה לא יכול לעשות קצת טוב לאנשים בלב ??? למה תמיד לחשוב רק אני יודע, אני טוב
אני שווה ולא בזין שלי לעזור לאף אחד לא יפה כי עם אתה הייתה צריך משהו הייתי עושה בישבילך כנל אחרים ועובדה שעוד אומרים עלייך ככה
תסיק מסקנות נשמה
דבר ראשון אתה יכול להיסתכל קצת מיסביב תיראה שאני מעלה הרבה יותר עבודות מקיפוד הזה..
דבר שני לחצי מהקהילה בערך יש/היו חתימות שלי אז אל תזרוק דברים באויר
ואני נותן ייחס כזה כי אתה יכול ליראות את המישתמש שלי יש לי 260 הודעות פרטיות ובערך חצי מזה זה בקשת חתימות לאנשים שלא דיברו איתי בחיים
אז אני לא יכין למישהו שלא דיבר איתי בחיים כי אני לא קשור אליו ולא חייב לו כלום אז אני אומר לו לא..
ואם "לא" זה לא טוב לכם אז מעכשיו אני יתחיל לדבר יפה למישתמשים אחרים.. "לא חתיך שלי אני מאוד מיצטער שאני לא מכין לך פשוט אני עמוס עם הלימודים אם יהיה לי זמן פנוי אני ישמח להכין לך"
טמבלים=\
לי לא הכנתה חתימה רע אהמ...תעשה אהמ... לי אהמ.. חתימה אהמ... חחחח=]
עריכה:
ובן מה שאתה אומר לא נכון בשיט
רע תרם המון לקהילה הוא הרים תפורום פירסם מלא עבודות שלו
ואם גם אתה הייתה מעצב תראה איזה מעצבן זה שאנשים שאתה לא מכיר שיש להם הודעה 1 במונה מבקשים ממך חתימה
ועוד בכלל שאין לך זמן
יש לי 242 הודעות פרטיות
80% מהם בקשת חתימות
ואחרי שמלא אנשים מבקשים ממך לא משנה כמה הודעות יש להם במונה או אם הם מנהלים או לו נשבר כבר הזין
למרות שיש דרך להגיד לא אני מסכים עם רע כי קרה לא פעם שאמרתי לא אין לי כוח...
וחוץ מזה יש מלא אנשים פה שרע הכין להם חתימות שהיה לו...
כשיש זמן למה לא אבל כשאתה בתקופה לחוצה למי יש כוח!
והם חיו באושר ועושר הסוף!
מחר בספרייה העירונית בשעה 14:00 סיפור כיפה אדומה
נערך בפעם האחרונה על ידי ToMeRz : 10/05/09 ב 17:16
עזוב תומר הוא מזיין תשכל
ובוא אני יביא לך את החתימה של Kipod לא מגיע לו=\
מי יורד עליך ומה אתה בוכה מה אתה ילדה אם קוקיות?!
אני באתי בטוב הכנתי לך חתימה וזה ואתה והשטן הבכיין הזה לא יודע אפילו להגיד תניק שלו מנסים לרדת עלי ואני כל פעם שם לכם זין לפנים ומראה לכם שאתם טועים.. אז אם אתה בא בגישה כזאת אז אתה יכול לימצוץ לי מצידי ודוגרי לא מגיע לך החתימה הזאת
עזוב אתה שזאת פעם ראשונה שאני רואה אותך בפורום הזה אני בכלל לא מבין למה נתנו לך לנהל לא הבאת שום תועלת לפני הניהול וגם עכשיו אני לא רואה איזה שינוי משמעותי..
בקיצור אם אתה רוצה ליסגור אתזה יפה באיזה אתגר דבר איתי אם אתה רוצה אני יביא תמונות אם אתה רוצה אתה תביא תמונות תן איזה חוקים שבאלך והמישתמשים פה יבחרו מי ינצח.. אם אתה מעוניין דבר איתי ..
ביי