http://rotter.net/forum/scoops1/8044.shtml
שימותי אמן ימח שימם וסבא שלהם יקבר
בני זונה
פוזרים קטנים!
ראיתם מה רשום על הרצפה?
RAMMSTEIN!
איזה הומואים למלוק להם ת'ראש אחד אחד זה כמו שפעם ציירו לי על כל החניה פנטאגראם( הסימן של השטן ) כוסעמק איזה עצבים תפסתי אמרתי להם לנקות או שאני יאכיל אותם במכות כוסאמא שלהם לרצוח את הבני זונות האלה נאצים מזדיינים בתחת
גועל נפש של אנשים צריך לרצוח אנשםי כמוהם בני זונות
כוש על דודה שלהם הם צריכים למות...
במקור פורסם על ידי Happy Little Boozer
מסכים איתךך אחי !!! נאצים שרמוטות
אל תקללו יותר מידי בורא עולם לא ישכח אותם לעולם!!!במקור פורסם על ידי DoNKinho
הם יקבלו את העונש הכי גדול נירא לי מבורא עולם..אבל עדיין
כוס אמא שלהם זונה בת זונה שרמוטות מזדיינים גועל נפש פשוט להקיא עליהם אנשים מסריחים!
דייי אני לא יכול ליראות את זה איך איך אפשר!! איזה ראש נאצי יש להם אפילו יותר גרוע כאילו כבר הברנו את זה ואת כל הקטע של השווה ודיי דיי איכס אני רק חושב על זה כמה רעים אנשים יכולים ליהות אני מיתפלל שה' לא ישכח את זה! ויתן את העונש הכי גדול!
בני זונותתתתתתתתת
כוס אמאמאמאמאמאא של מי שעשה את זה בני זונות שיישרפו
מגיע להם גהנוםם שימותו מה הם מציירים צלבים על ספר תורה ורושמים היטלר כוס אמאמאמא שלהםם
אמא שלהם זונ ה
נאציםם מסריחיםםם
ברגע שאני רואה אחד מאלה שרשמו אני דוקר אותו...
בלי צחוק אני תופס אותו מאכיל אותו קטלות ודוקר ת'בן זונה.
סבא שלהם נפטר!
יוו בדיוק באתי לעלות נושא כזה..
נאציםםםםםםםםםםםםםםםםם מסריחיםם אל תדאגו הקדושש ברוך הוא ידאג לעניש אותך טוב טוב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:אהם:
במקור פורסם על ידי HaZoKa
בטחחח !!!!!!!!!!!!!!
טוב אז ככה, קצת רקע חפירתי, אני מפ"ת אז אני מבין מה אני אומר
זה בית כנסת שפה מלפני 120 שנה שנבנה על ידי הברון רוטשילד כאחד הבתי כנסת היפים ביותר שיש בארץ הזו, ומי שעשה את זה זה חבורה של רוסים פאנקיסטים...
איך אני יודע?
כי הם מסתובבים בשכונה שלי, ולפני כמה לילות שחזרתי הביית ה אחד מהם היה בלי חולצה והוא צרב לעצמו על בית החזה צלב קרס.
[בסגנון של אמריקה איקס למי שראה]
אז אני כמעט בטוח שזה הם, והם לא יהודים, והם רוסים[לא בגנאי, הם פשוט כאלה] ופשוט צריך לשבור להם את הידיים והרגליים, כי אין להם מושג בכלל מה הם עשו.
נו זה כל הפריקים של פ"ת כל הפנקיסטים האלו שילכו קיבנמיט יימח שמם
חכו חכו זה יחזור אליהם
הפעם זה לא יעבור בשתיקה לכל הנאצים המסריחים
הפעם העולם יודע אף אחד אל יתן להם לעשות שוב שואה ליהודים
וחכו גם יגלו מי זה ואז בכלל הלך עליהם
בני שרמוטות
שישרפו אחד אחד
לא סובל אותםםם בני זונות צריך רק להרוג אותם ישר..
ה' יתן להם את העונש הכי גדול שיכול להיות וזה מוות ושירפו בגיהנום שרמוטות
וואלק אם הייתי גר בפ''ת הייתי נותן מכות רצח לאחד אחד בני שרמוטות מביא לי עצבים עכשיו צריך לשרוף אותםםםםםםםםםם
יימח שימם
יודעים מה אני במקום המשטרה - משטרת ישראל
עושה חקירות לכל הילדים האלה כמו ש פרופט אמר...
פשוט מזהה מי זה והורג אותו על המקום
כדור בראש תולה אותו בכיכר העיר יימח שימם וזכרם !!
כוס אימא שלהם בני זונות אמן ימותו הנאצים האלו ימח שמם כוס עמק וואי איך התעצבנתי עכשיו!
רעי אחי אל תבלבל, זה לא פריקים זה פאנקיסטים ואל תגידו לי אותו דבר כי זה שונה מאוד.
פאנקיסטים זה כל אלה שדוגלים באנרכיה, בבלאגן כאוס וכל זה, פריקים זה סתם אנשים שונים...
פאנקיסטים זה כל אלה עם התספורות ההזויות שחיים בסרט, ומי שאמר שהוא ירביץ להם, אתה רק רואה אותם בחבורות של איזה 16 אתה מחרבן במכנסיים, פעם אחת אחד מהם רב איתי אבל זה נסגר בטוב...
המפגר ביקש סיגריה אמרתי שאני לא מעשן, כמעט הכניס לי בקבוק בירה בראש, מזל שהיה איתי חבר שמדבר רוסית שהסביר לו שלא קיללתי אותו :S