צריך להרוג את כל הגרמנים האלה אני אומר לכם בני ז**** קקות.
מה את מצנזר?
אני ידבר בשבילך:
כוס אמאמאמא של כולם הנאצים הבני שרמוטות האלה כל הצאצאים שלהים שישרפו באש הגיהנום השחור בני שרמוטה שיכחדו חכה שם ימותו אלוהים יעשו להם כזה גטו חכו שונאים אותי שיבואו יגידו לי את זה בפרצוף שלא יוכלו דקירה
:קיר: :קיר: :קיר: כל מילה ברזל^%$#$#%Originally posted by MiKoZ@Aug 21 2005, 08:55 AM
מה את מצנזר?
אני ידבר בשבילך:
כוס אמאמאמא של כולם הנאצים הבני שרמוטות האלה כל הצאצאים שלהים שישרפו באש הגיהנום השחור בני שרמוטה שיכחדו חכה שם ימותו אלוהים יעשו להם כזה גטו חכו שונאים אותי שיבואו יגידו לי את זה בפרצוף שלא יוכלו דקירה
סעמק העיקר הפסדנו לנאצים בקאפ של TO :[
לא נורא במכות ניקח
:קיר: :קיר: :קיר: כל מילה ברזל^%$#$#% [/b][/quote]Originally posted by Psycho`+Aug 21 2005, 10:20 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Psycho` @ Aug 21 2005, 10:20 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-MiKoZ@Aug 21 2005, 08:55 AM
מה את מצנזר?
אני ידבר בשבילך:
:מעלה: :מעלה: :מעלה: :מעלה: שונא נאצים בדם :עצבני:
מי לא כולם שונאים את הבני זונות
האלה אניעל אימא שלהם שבקבר לבנים מסריחים :עצבני: :עצבני:בא לי להביא להם מכות :קיר:
אתמול הרגנו נאצי ב - lineage II
נשבע לך תראה לי נאצי פה לידי אני שובר את סב סבא שלו
אמן כן יהי רצון!!!!Originally posted by MiKoZ@Aug 21 2005, 06:55 AM
מה את מצנזר?
אני ידבר בשבילך:
ומי שלא מקלל אותם לא יהודי!!! חח
בואנה תחשבו על זה..
יש כאלה שמפחדים מהנאצים...
תחשבו על זה..
הם אשכנזים.....חחחחחחחחחחחחח
בני זונות כוסשלאימאימאימשלהם בת זונה מוצצת לגמלים, שימותו כל הנאצים הבני זונות!
בואנה, מה אתם סתומים?
מה ייתן לכם זה שתקללו אותם. ובמיוחד פה?
לכו תרביצו לאיזה נאצי, לכו תקימו אגודה נגד נאצים, בואו תצטרפו לאחת נגד נאצים, או שתעשו משו בתכל'ס, או שתסתמו, כי אתם יכולים לקלל אותם במשך שנים, פה בפורום, ובפה, זה לא ייתן כלום.
זה שהם חארות זה ברור גם לי, אני לא מגן עליהם חס וחלילה, כל כאלב ביג'י יומו, וגם יומם יגיע בעזרת השם. ייתן שם לכולם בראש.
אבל זה שתקללו לא ייתן כלום.
שיצעדו ככה באלנבי נראה מה ישאר מהם.
בני זונות כוס אמא שלהם אמן שיחנקוווו!!!!!!!!!!!!!
אם נאצי פה יושב לידי , אני שובר לו תראש תאמינו לי!!!
בני זונות מזדיינים!!!
אמן שימותו עכשיו , חראות כאלהההה
שרמוטות!
בדיוק רעי, שיבואו לאלנבי, אני נשבע לך אני עומד ראשון בטור ובתור של היהודים הולכים שוברים להם ת'פנים עם מה שאתה לא רוצה, אבל אם אני אקלל אותם מה זה ייתן?