היום שמעתי שהוא ירד על איזה ילד אחד האחים כפכז ענארף ואין זה קרעע אותי אני חייב לימצוא הורדה להעלות לפלאפון כפרה עליכם מאיפה אני יכול להוריד את זה ??
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1567475
היום שמעתי שהוא ירד על איזה ילד אחד האחים כפכז ענארף ואין זה קרעע אותי אני חייב לימצוא הורדה להעלות לפלאפון כפרה עליכם מאיפה אני יכול להוריד את זה ??
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1567475
שום קוקזי ושם כלום
זה סתם התחילל לינוי בא יצא בצחוק על רעי ואז רעי החזיר משהוא ואז זה התחיל
איזה אחד הדברים המצחקים שהיו חחח היית שם בטים ספייקק !
סבבה נשמה אבל איך אני מוריד את זה? גם ראיתי יש עוד אחד שהוא מסתלבט על אחד שקורא לו האחים כפכז או משהו כזה ענארף ..
קיעצרר דבר איתי דוגרי אחי ,איך אני מוריד את זה למחשבבב אני חייב להעלות לפלאפון אין אין זה קורעעעע רצח
UNDERTAKER זה שחר לוי ?? טוב בלי קשרר מה לעזזל ת'מביא לי לינקים אחי תודה והכל אבל אני מחפש איך להוריד ..לא עוזר לי שאתה מביא לי לינקים יש לי אותם כבר =]
אני רוצה להוריד למחשב
יש 2 שרעי עשה, אחד על האחים קווקז ואחד על לינוי
להביא לך לינק להורדה זאת הפרה של זכויות יוצרים אחי ©
זאת עבירה על החוק.
תישלח הודעה פרטית לבחור בכינוי myth שהוא עצמו זה רעי...לא בעיה למצוא אותו הוא מנהל ראשי תיכנס מהאינדקס בצד שמאל למעלה יש לך "צוות ניהול"
שלח לו הודעה, אם הוא במצב רוח הוא יביא לך.
צודק אחשלי אני ישלח לו ה"פ ניראה אם הוא יענה לי ..
תודה בכל מיקרה :\
"אבא שלך מציל בראפיד" חחחח איזה גמור, מה אתה עונה לילד הזה ומקלל אותה חצי שעה זה רק מראה כמה אתה יותר ילד אחי..
תקליט D:
חחח איזה חזק זה עם הכפכזים חחחחחחחחח
הוא אוכל אותם !
ממאאמאמא שך יא בןבןבןבןבןןב זו מאאמאמ שך בבן בן בן ןן בןןןן בןןן זונההההההההה
מה זה זה שצועק גר בבית לבד באמצע שומקום שהוא צורח ככה ??????????חח
מי זה שצועק ?
נערך בפעם האחרונה על ידי OR Meyers : 29/05/08 ב 22:03
תכלס פעם גמני הייתי צועק ככה אבל אמא שלי הייתה מורידה לי ליפעמים את השקע הראשי של החשמל
אבל זה ביגלל הקונטר זה משחק שמביא עצבים .
קעיצר רעי לא עונה לי איזה זין אני יצתרך להקליט ניראה לי
נערך בפעם האחרונה על ידי xTaziV : 30/05/08 ב 12:32
וואי איזה טוב הוא בפריסטייל ירידות יחיחיחיחיחחיחיח ...
הרג אותי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח
רעי הזה כריש
עלאק אתה ניראה כמו קובה לשבת
דיייי כל פעם זה רוצח מצחוק
חחחחחחחחחחחחחחחחחח חזק הרג אותי הרעי הזה חחחח