התפתח ויכוח קטן ביני לבין חבר מי יותר טוב messi או ronaldo ואני טוען שmessi והוא שronaldo
אז מה אתם חושבים מי יותר טוב ?.....
התפתח ויכוח קטן ביני לבין חבר מי יותר טוב messi או ronaldo ואני טוען שmessi והוא שronaldo
אז מה אתם חושבים מי יותר טוב ?.....
ronaldo
רונאלדו.
מסי לא רואה תטמבל הזה
ואתה תראה את זה השנה בסופר קלאסיקו
של שנה שעברה
נראה מי יקבל תכדור הבא סבבה אלי ?
יותר מהיר?מסי בהרבה יותר מהיר ולגבי פיזיות מסי לא צריך להיות כ"כ פיזי מרוב שהוא מהיר הוא מצליח לנצל את גודל הגוף שלו ואת המהירות שלו כדי להתחמק משחקני ההגנה מה שמקנה לו יתרון גדול על רונדלאו.. טכני? רונאלדו סתם ליצן שעושה תרגילים כדי להציק להגנות.. פעם בשנה התרגיל הזה עובד על מישהו... שתיהם טובים אבל מסי לוקח.רונאלדו של השנה נחלש ולעומתו מסי רק עלה והשיג את כל התארים האפשריים.נכון הוא כבר לא עושה מבצעים אישיים כמו פעם אבל הוא התחיל לקחת אחריות מה שבעבר הוא לא עשה.. לגבי כדור הזהב נראה לי שרונאלדו זה יהיה האיש שהסתכל השנה מהצד לא?
לדעתי רונאלדו בכמה רמות מעל מסי.
כן , רונאלדו יותר מהיר ממסי , יותר פיזי , יותר טכני , ובמיוחד בועט הרבה יותר טוב.
אבל , מסי שחקן יותר קבוצתי מרונאלדו בהרבה , ראיית המשחק שלו בכמה רמות מעל של רונאלדו ולכן הוא יותר תורם קבוצתית.
אם מדברים על כישרון , רונאלדו משאיר לו אבק.
אם מדברים על תרומה לקבוצה , מסי ללא ספק.
כמו שחן אמר, אבל אני שונא את רונאלדו בגילל שהוא אגואסיט
איתן זה אורן רונאלדו שם את מסי בקיצור
טוב טוב בסדר
לא מת על רונאלדו נראה לי מסי
רונאלדו .
בעיטה - רונאלדו
טכניקה - מסי
יעילות - מסי
מסירה - מסי
מהירות - רונאלדו
נוכחות - מסי
יש דברים שרונאלדו יותר טוב ויש דברים שמסי.. בכללי מסי משרה אוירה אחרת מרונאלדו בקבוצה וזה למה הוא כרגע השחקן הכי טוב בעולם.......
וזה שאמר על כדור הזהב שרונאלדו לקח ומסי הסתכל מהצד הוא מטומטם.... כי זה ברור שהשנה מסי יקח והוא יסתכל מהצד.. זה סתם לא מדד לכלום..
ומסי יותר צעיר+ העובדה שמספיק רק הקטע של יעילות להבין עד כמה ההבדלים ביניהם גדולים..
בעוד רונאלדו מעביר כדור בין הרגליים ועושה טריקים שטיקים שיפים לעין אבל מועילים רק לעיתים רחוקות, מסי בכל פעם שנוגע בכדור הוא פשוט רץ ועד שלא מעיפים אותו בבעיטה או נכנסים בו 4 אנשים הוא ממשיך עד השער ויוצר התקפה מסוכנת כל פעם מחדש..... ( ואף אחד לא יכול להתווכח עם מה שרשמתי פה)
ואללההה אחי צדקת ובגדול !!
אחים מה אתם לא קולטים מסיי פי 100 מרונאלדו !
שניהם אשכרה מייצגים את ברצלונה וריאל כל אחד בקבוצתו.
ברצלונה בתקופות הטובות שלה תמיד שיחקה קבוצתי.
ריאל בתקופות הטובות שלה סמכו על השחקנים בפעולות אישיות ברוב המקרים, קבוצה עם אגו וכוכבים שחשובים שהכל יבוא בקלות.
אני מאמין שברצלונה תיקח שוב פעם את האליפות וברור שמסי יקח את כדור הזהב ורונלאדו יסתכל הפעם מהצד, ובצדק.