.Pm-:
ShloMiC
hajzY/P!co
ExN:
DarkSoul
XsPriDe
Rw Sf:
Rw Trr:
Blister Trr:
Blister Sf -_-:
GG
38*10
הוא אמר לי הוא מאשר,שאני נכנס לקלאן ביס הוא שולח 0-1 כנראה לא רוצה לאשר
אכלתה בראש תאשר מה אתה ילד כלאן ביס?
תגיבו....
.Pm-:
ShloMiC
hajzY/P!co
ExN:
DarkSoul
XsPriDe
Rw Sf:
Rw Trr:
Blister Trr:
Blister Sf -_-:
GG
38*10
הוא אמר לי הוא מאשר,שאני נכנס לקלאן ביס הוא שולח 0-1 כנראה לא רוצה לאשר
אכלתה בראש תאשר מה אתה ילד כלאן ביס?
תגיבו....
כל הכבוד על הניצחון..
יאללה נווה מספיק להיות ילד CB תאשר!!
pm ניצחו Exn סתם חארות לא רוצים לאשר כי הם הפסידו כמו תינוקות קטנים:hissyfit:
OWND נווה ?
נווה אני מציע שתתאפס על עצמך ומהר ותגיד לצח להתעורר יא 2 נובים..
בRW אני מתאר לעצמי שהיה משחק מגעיל אני לא אספר למה אבל מי ששיחק נגדם יודע זאת =)
איזה קריעעעע
lol
gg pm
תמשיכו ככה =]
איכס איכס די ס::o_O:
נווה עכשיו אתה רואה למה יצאתי מהקלאן חחחחח
משחק טוב...
אמרו אבל ש Pm צ'יטרים לא?
BG...
בכללי exn לא רואים את pm ושמעתי שמועה שמועתית שיש שם ציטרים אני אל אמרתי ובכל זאת exn לא רואה את הקלאן pm תגידו מה שתגידו
אוראל לא הגזמתה בהגבות ביכלל לא תמשיך כך!
רגע רגע רגע יש ילד שקוראים לו נווה בקהילה הזאת ?
wtf:X
יפה PM החריש ב-Tactical Ops Public server#1
השתלמה איפשהו
חחח כן אחי זה לא אני תמיד סוגר זה הכלאן ואנחנו לא רואים אותם ממטר ורק שתדעו שניצחנו את Hb הם לא רוצים לאשר שלחתי לעוז דמואים והוא לא רוצה ראיתם מה זה כלאן של נובים?<
ואוראל אם אתה רוצה דמו כל דבר תבוא אל תלכלך אם אתה לא יודע כבר אמרתי לך ואתה ממשיך אז בוא וקח דמו של כל משחק אתה פשוט נווב זה לא אשמתי
חחחחח רוצה לראות איך אתה אוכל באן מcb פיקו הזה זה ניב חתחתול טמבל ... אתה אוכל בשניה באן מcb לא הרשתי פייקים ולא הרשתי שהוא ישחק אז תמות בשקט טמבל ... כל מי שמתפלא כן הפסדנו ... אני וצח לא מסתדרים ביחד אין מה לעשות רק רבנו בts כל אחד שיחק לבד בblister שחטו אותנו אבל בכל אופן למה נראה לי ששתיהם שיחקו עם ציטים = ניב + שלומי ביחד שתי צטרים שתפסו לא פעם אחת ולא פעמים טמבל איזה טעות עשית שפרסמת ... ניב שחקן טוב אין מה לעשות אני וצח לא מסתדרים אני ברפיד טרור עשיתי הכל כל ראונד 190.180 דמג אני לא יכול לשחק לבד צח ניהיה גרוע אני אנסה להחזיר אותו למה שהוא היה זהו ...
נערך בפעם האחרונה על ידי Nave` : 08/10/07 ב 10:08
ניב די להרוס קלאנים חחח