הבנתי מנושא אחר שיש 15 סוסים בישראל הייתי רוצה לראות חוות דעת שלכם אני רוצה לראות מה אתם חושבים מי הם ה 15 לראות על מה אתם עומדים אני מתקוון לחדשים בעיקר אבל הייתי רוצה חוות דעת של כולם 15 איש.
ונראה אם אתם מבינים משהו או סתם מחזיקים משמות.
הבנתי מנושא אחר שיש 15 סוסים בישראל הייתי רוצה לראות חוות דעת שלכם אני רוצה לראות מה אתם חושבים מי הם ה 15 לראות על מה אתם עומדים אני מתקוון לחדשים בעיקר אבל הייתי רוצה חוות דעת של כולם 15 איש.
אתה טועה, בחוות סוסים אחת יש יותר מ15 סוסים, אז איך הגעת שבישראל יש רק 15 סוסיםהבנתי מנושא אחר שיש 15 סוסים בישראל הייתי רוצה לראות חוות דעת שלכם אני רוצה לראות מה אתם חושבים מי הם ה 15 לראות על מה אתם עומדים אני מתקוון לחדשים בעיקר אבל הייתי רוצה חוות דעת של כולם 15 איש.
מה אין כסף לסוסים בישראל? לא מבין אותך.:mozar:
ומושיקו גם שאתה מנסה לדבר יפה אתה טועה...
מתכוון*
ובוא לאייסיקיו איפה נעלמת
חחח הרגת אותי עידן ובקשר לנושא אני באמת לא יודע מיהם ה15 הכי סוסים. מעניין. כל אחד שהוא חושב שהוא בין ה 15 שיגיד אבל רציניאתה טועה, בחוות סוסים אחת יש יותר מ15 סוסים, אז איך הגעת שבישראל יש רק 15 סוסיםהבנתי מנושא אחר שיש 15 סוסים בישראל הייתי רוצה לראות חוות דעת שלכם אני רוצה לראות מה אתם חושבים מי הם ה 15 לראות על מה אתם עומדים אני מתקוון לחדשים בעיקר אבל הייתי רוצה חוות דעת של כולם 15 איש.
מה אין כסף לסוסים בישראל? לא מבין אותך.:mozar:
ומושיקו גם שאתה מנסה לדבר יפה אתה טועה...
מתכוון*
ובוא לאייסיקיו איפה נעלמת
gpd the goblin ve myth
ve gam liran(sw/sefi) sus
jeki ahi noob
the^killer006 disel HoHoH tompsom 7bar circa zuzu black^widow GH zombi psycho cloud bumpy firewall 4ever
הם ה-15 הכי טובים
LOL?the^killer006 disel HoHoH tompsom 7bar circa zuzu black^widow GH zombi psycho cloud bumpy firewall 4ever
הם ה-15 הכי טובים
שמע אני יודע שיכול להיות ש 4ever לא מתאים לשם כי הוא גרועLOL?the^killer006 disel HoHoH tompsom 7bar circa zuzu black^widow GH zombi psycho cloud bumpy firewall 4ever
הם ה-15 הכי טובים
אבל סך הכל זה בסדר
אלי הכי נוב
מממ...שמע אני יודע שיכול להיות ש 4ever לא מתאים לשם כי הוא גרועLOL?the^killer006 disel HoHoH tompsom 7bar circa zuzu black^widow GH zombi psycho cloud bumpy firewall 4ever
הם ה-15 הכי טובים
אבל סך הכל זה בסדר
שמע אני יודע שאתה חושב שאתה סוס והכל אבל ממש כיף לך להיות שחצן?
יעני עכשיו אתה מרוצה מרוצה מעצמך אחרי שאמרת את זה?
הוא חושב שהוא סוס אבל הוא סתם מטומטם
לירן הוא בין הסוסים [sefi]
ה-10 הכי טובים כשאני פרשתי:
4ever
idn
jly
close
ener
jinx
sneaky
snp
oopsa