רציתי לעשות את הסקר לדעת איך ומה אתם חושבים עלינו[האדמינים וההנהלה].
עם יש לכם משהו בנוסף להגיד/לשפר, בבקשה! תגידו כל מה שעולה לכם לראש! גם לטובה, וגם לרעה.
רציתי לעשות את הסקר לדעת איך ומה אתם חושבים עלינו[האדמינים וההנהלה].
עם יש לכם משהו בנוסף להגיד/לשפר, בבקשה! תגידו כל מה שעולה לכם לראש! גם לטובה, וגם לרעה.
ת'אמת? 0 אפחד לא יודע כלום מאז שצוות התמיכה התפרק האדמינים הפסיקו לדעת דברים, אין להם לאן לשאוף, אם יש מישהו שמשקיע בפעילויות והרבה בשרת זה לא אומר שהוא יודע הכל, צריך להחזיר את הצוות האדמינים בנושא ידע 0\100.. בפעילות והשאר הם אחלה..
אני חושב שהאדמינים סבבה !!
אחלה חוץ מאחד D:
אני חושב שיש אדמינים סבבה אבל :
(1) - לא פעילים הרבה
(2) - נותנים יחס מגעיל לאנשים
(3) - לא מבינים מה המשמעות של אדמין.
תגיד במה אתה רוצה אני יגיד לך
???(3) - לא מבינים מה המשמעות של אדמין.
5/5 אחלה אדמינים, אחלה שרת !
תדע שכל מה שאמרת ממש ממש לא נכון!!!
כל מה ששאני יגיד עכשיו זה לגבי, לא לגגבי שום אדמין אחר! אולי יהיה עוד מישהו כמוני אבל אני מדבר בשם עצמי.
כולם יודעים בשרת שאני הכי הכי מחמיר שיש בארץ עם הקללות בשרת! תשאל את משה הוא יודע את זה טוב מאוד! כל קללה הכי קטנה שההולכת אני מפסיק את זה! ואני כמעט בטוח, כשיש אדמין מחובר והוא רואה את זה הוא בטוח מתייחס! יכול ליהיות שהוא בשרת אבל הוא AFK אז אל תאשים אף אחד...
אני עוזר לכל מי שצריך עזרה, ותשאל אחד אחד בשרת עם מישהו ביקש ממני ואמרתי לו "לא"....
ולגבי האלה שאומרים "אני פורש" אני מתייחס למי שאני יודע שבאמת פורש, למשל קיריל, לפני חודש וחצי ככה, רצה לפרוש,תשאל אותו איך שיגעתי לו תשכל שישאר, גם אתמול שרועי ביקש ממני שאני יוריד לו תאדמין שאל אותו מה אמרתי לו...
אני מדבר על אדמינים רגילים לא על ההנהלה
נו מה אני? אני אדמין רגיל כמו כל אחד, פשוט ראשי :S
הכול בסדר אני לא חושב ולא נותן ציון פשוט אני אומר שהאדמינים אחלה ..
חוץ מגל הוא לא פעיל ביכלל !
הילה ראיתי שאת מצביעה בסקר תגידי את משחקת בשרת שלנו ?
אם כן תגידי מה השם שלך שם ?
קודם משה אתה סתום תפה שלך אין לך זכות דיבור,אין לך מושג מה תרמתי לשרת הזה ומה אני תורם אין לך זכות לדבר דבר אחד רע על השערות בבית שחי שלי.
אני יודע כמה אתה השקעת על השרת אבל אתה גם צריך להיות פעיל לא רק להיות בשרת RP פעיל ..
וקודם אתה תירגע
אה ו RP זה לא חלק מהקהילה?ב DM אני פעיל פחות כי יש שם את בר שאני סומך עליו שהוא יודע מה הוא עושה.
ה RP פחות יציב ושם צריך לתחזק כל הזמן ולשמור.