תודה לASTRIX על העריכה..
תהנו ! D:
תודה לASTRIX על העריכה..
תהנו ! D:
לא משהו..
לא היה לי כוח לראות עד הסוף עם כל התקיעות האלה והאיכות ובמיוחד.. האורך חחחחחחחחחח
אז ככה, 50 פעם שאלתי למה המשחק נתקע ולא ענו לי, דבר שני התקיעות זה רק במוד שלכם..
דבר שלישי בשביל איכות טובה צריך ככה: כל דקה צילום שווה ל 100 מגה בייט, תעשו תחשבון לבד כמה זה 10 דקות וידיאו ...
אין לי סופר מחשב..( חוץ מזה גם אם יש לי גיגה פנוי, אתם יודעים כמה זמן זה לחכות לפרמט סוג קובץ, או להכניס את זה ביוטיוב? סך הכל נכנסתי במקרה לשחק קצת, ויצא שבאתי באמצע הטיול, לא הייתי מוכן..)
ואני יכול להוכיח שזה רק אצלכם ככה, עובדה בהתחלה כשצריך לבחור דמות לא משנה איזה דמות אני יבחר אני מקבל מישהו אחר..(רק במוד שלכם זה קורה, זה מעצבן!, אני אוהב או את הליצן או ההיפי ואני לא יכול לבחור..)
ורואים את זה בתחילת הוידיאו!
ואם זה לא מספיק אני יצלם שוב..
[YT]EIk8smSsyao[/YT]
תראו את הוידיאו הזה ותגידו לי אם אני מיוחד כנראה שאני לא יכול לבחור דמות..
>> [YT]qCUg2DNSXyk[/YT]
נערך בפעם האחרונה על ידי astraltripox : 24/07/09 ב 11:45 סיבה: לא ראו וידיאו
ולא משנה איזה דמות אני יבחר, אני יקבל את אותו דמות תמיד ...
אם מישהו יודע מה הבעיה אני אוהב להקשיב![]()
כי אתה צריך לימחוק את הסקין שלך DELSKIN/ ואז F4 ואז KILL/ ואז אתה בוחר ואחריי שאתה בוחר אתה עושה SAVESKIN/
זה באג אצלך רק כפרה
כי לי אין תקיעות
עשית 3 הודעות רצוףףף
לא יותר קל לערוך ??
ואיך עשית את ה GTA על חצי מסך ?
יצא 3 הודעות כי אני לא מומחה לפורומים, פעם ראשונה שלי פה... סך הכל זה אשכול פתוח זה לא שאני פותח אשכולות חדשים..
GTA על חצי מסך יצא בטעות.., ורק במוד שלכם יש לי את הבעיות האלה, כל מוד אחר בחיים לא קרה דבר כזה, אני בוחר דמות משחק והכל טוב ..
למה בכלל אני צריך לשבור את הראש עם זה: *כי אתה צריך לימחוק את הסקין שלך DELSKIN/ ואז F4 ואז KILL/ ואז אתה בוחר ואחריי שאתה בוחר אתה עושה SAVESKIN
סך הכל אני אמור לקבל את הדמות שאני בוחר ...זה רק משחק..
נערך בפעם האחרונה על ידי astraltripox : 24/07/09 ב 16:52
אוקי בדקתי והיבהובים יש רק אצלי זה התוכנה שמקליטה .. (אני יושב לתקן את זה), אבל בקשר לבחירת דמות זה 100% רק אצלכם..
נערך בפעם האחרונה על ידי astraltripox : 24/07/09 ב 16:51
חלאס דאבליייםםםםםםםם.
תעשה DELSKIN יא נוב.