אוקי, אז אני הולך להסביר על מה הלידר יצטרך לבחון את השחקן שרוצה להיבחן ל-Faction.
למשטרה ולאף ביי איי כדי לוודת קודם כל, אם יש לו רישיון לרכב ולנשק, ואם הוא בגיל 18+
בקשר לגיל, מקסימום אפשר לבקש מאדמין שישנה לו זה ממש פשוט.
לאחר מכן בחינת ה RP ב b/
המושגים שעדיף לשאול הם אלו :
MataGaming - MG : הפירוש לזה הוא ערבוב צאט OOC לצאט IC, זאת אומרת ערבוב צאט מחוץ לשחקן לצאט שבתוך השחקן
לדוגמה, שמעתי מחבר שלי בפלאפון ששודדים אותו ליד המפקדה של הצבא, החבר לא יוכל לבוא לשם ולהגיד הוא קרא לי בפלאפון
זה יהיה MG. רק אם הוא יתקשר אליו IC הוא יוכל להגיע. אסור להשתמש במידע מחוץ לשחקן בשחקן עצמו.
PowerGaming - PG : הפירוש לזה הוא ניצול הפקודה \me זאת אומרת, כוח מוגזם.
למשל \me מוציא קלאצניקוב מהכיס.
או : \me שם את ידו בכיס של הבחור ולוקח לו מיליון מכיס.
וכל מיני חארטות כאלה.
Satla-Zone RP
Revenge Kill - RK : הפירוש לזה הוא הריגת נקמה, זאת אומרת כאשר הורגים אותכם באיזור X
אתם לא יכולים לחזור לאותו מקום ולהרוג אותו בחזרה או לזכור את מה שקרה. אם תעשו זאת זה יקרה RK.
אלה עם כן חבר שלכם היה שם וראה מה שהלך שם, מותר לו להתנקם במותכם
אבל לאלה המתוחכמים, נגיד המשטרה הייתה בקרב ירי נגד חבורה של פושעים או לא יודע מה, אם הרגו שוטר אחד
הוא לא יכול לחזור שוב כי קראו לו ברדיו, כל עוד הרגו אותך נמחקת מאותה סיטואציה.
Chartar Kill - CK : זה אומר הריגת הדמות לתמיד, יש לבצע את זה כמה אנשים.
חייב סיבה ממש טובה למשל אם היה איתכם חבר כנופיה והוא החליט לפרוש ממכם והוא יודע הרבה על המאפיה..
אז זה סיבה טובה לתת לו CK, או למשל בחור אחד היה חייב לכם הרבה הרבה כסף ואני מתכוון הרבה, מותר לעשות לו CK.
ולא בגלל שהוא שוטר, או שאתם שונאים אותו מחוץ למשחק !
ולפני שאתם עושים את ה CK יש לקרוא לאדמין שיהיה בכל מהלך האירוע שיבדוק אם יש non-rp אם יהיה, ה CK מבוטל.
לטובתכם, כדי שזה לא יתבטל רצוי להשתמש עם הרבה פקודות \me \try \do
ולבסוף בשלב האחרון להרוג אותו, יש כאלה שהיו דורסים אותו, יש כאלה שזורקים אותו מצוק
ויש כאלה שפשוט יורים בו וגומרים עניין.
ושלא תחשבו שCK צריך להעשות על ידי מישהו, נגיד וקפצתם מצוק סתם ככה ל"כיף" אתם תקבלו גם Self CK
Byunny Hope - BH : מהלך לא מציאותי שאתה קופץ כמו ארנב כדי להתקדם יותר מהר וזה אסור.
הרי בחיים האמיתים אף אחד לא יקפוץ כמו ארנב להגיע מהר יותר הביתה. למרות שכמעט וזה לא קורה אצלנו כי הריצה מהירה...
Satla-Zone RP
Non Rp Driving -ND : זה לנסוע לא כמו בחיים האמיתים .
להכנס למשל בעמודים ולא לעשות CRACK להתהפך עם האוטו
והוא מסתובב ולהמשיך כאילו כלום לא קרה.
PK= Player Kill : זה שהורגים את השחקן בדרך RP כמובן זה כמו CK אבל במקום באן
הוא יוצא ממהקום העבודה שהיה בו.
Non RP : אם שמעתם את המושג הזה זה אומר שעשיתה משהו שנוגד את המציאות
זה כאילו סיכום של הכול ביחד.
Drive By- DB : זה אומר שנהג מבצע הריגה מסוימת כמו יורה דרך החלון
או שדורס מישהו ונשאר עליו אסור לאף אחד לעשות חוץ מלנוסעים שברכב, לנהג אסור לירות מהחלון !
Satla-Zone RP
זה עוד לא הכל !
זה לא מספיק רק שבחנתם אותם במושגים, אתם צריכים לתת להם סיטואציות והם יגידו מה הם היו עושים
כי לכו תדעו אם אותם אנשים לא כתבו את כל המושגים על דף ועונים לכם דרכו.. \:
הנה הסיטואציות שאני היתי עושה, אתם יכולים להוסיף גם אתם...
תן לי דוגמה להוצאת נשק כבד כמו M4?
תשובה :
/me פותח את הבאגז
/do אמ-4
/me לוקח את ה אמ-4
/me סוגר את הבאגז
חשוד בורח לך ואתה רוצה לצעוק במגה פון של הניידת, אתה מחוץ לרכב מה אתה עושה?
תשובה :
נכנס לרכב ורק אחר כך עושה \m
הערה : נתקלתי הרבה פעמים ששוטרים משתמשים במגה פון ((\m)) ואומרים תביא לי רישיונות, אתם לא יכולים אין לכם מגה פון בפה !
Satla-Zone RP
המשטרה אחריך\אתה אחרי חשוד, נתקעת בעמוד מה אתה עושה?
תשובה :
\crack
אתה רואה אחד בשם פושע בשם XXXX_XXXX (זאת אומרת פושע מבוקש) בלי שאתה יודע איך הוא נראה, רק אמרו לך את שמו מה אתה עושה?
תשובה :
ממשיך ללכת כאילו לא קרה כלום, זה יהיה MG אם אני יעצור אותו וישאל אם קוראים לו XXXXX_XXXXX
הערה : זה קרה לי די הרבה שראיתי שבאו לגק אתה גק מוסליני לא? איך אתם יודעים לעזעזל?!אף אחד לא סיפר איך הוא נראה \:
לשוטרים :
אתה מקבל דיווח על מיקום של מאפיה\גאנג, מה אתה עושה?
תשובה : מדווח לכוחות האף ביי איי, זה התפקיד שלהם לא של המשטרה, כמובן שהגיד להם שהמידע לא בטוח ולהגיד להם לברר על כך.
לאנשי המאפיות\גאנגים :
מתחולל קרב יריות בינך לבין הגאנג היריב שלכם, ירו בכם, אבל הורידו לכם רק שלוש תרבע מהמגן עם SMG מה אתם עושים?
תשובה : \crack האפוד לא יכול להגן עלי על כל הגוף, אם חוררו אותי עם SMG או נשק שמוחרר ולא כמו דיגל הפגיעה תיהיה בכל הגוף.
הערה : אם ירו בכם אם דיגל וירד רק המגן ולא מהחיים, סבבה זרמתי אבל אם חוררו לכם תתחת עם אמפי 5 או אמ4 או קלאצ, אתם לא יכולים
להמשיך להלחם איתם
Satla-Zone RP
נתקעת בעמוד שנסעת על 100 קמ"ש מה אתה עושה?
תשובה :
\crack ומחכה שיבואו לעזור לי (אם זה קרה במקום שאנשים כמעט ולא עוברים בו פשוט תעשו קראק וקומו אחרי כמה זמן אם לא באים אנשים,
אני לא מצפה שתעשו קראק שעה עד שמישהו יבוא למקום, אבל אם אתם במקום ציבורים שהרבה אנשים עוברים שם אתם צריכים לחכות, אם אף אחד לא בא אחרי כ 5 דקות אתם יכולים ללכת)
הערה : בד"כ אני רואה אנשים שנוסעים ספרינט נתקעים בעמוד, עושים \try לקום בעזרת הרכב
וממשיכים לנסוע כאילו כלום לא קרה, זה ממש PG! מה זה החרא הזה נתקעת בעמוד\קיר\רכב אחר ואתם "קמים" בעזרת האוטו?נו באמת
מתחולל קרב יריות בין גאנג לגאנג, אתה מצויד בנשק ומגן, מה אתה עושה?
תשובה : בורח מהמקום כמובן (אם אתה שוטר קורא לתגבורת ומנסה לעצור מה שהולך שם ואם יורים בכם להחזיר אש)
זהו בערך, אין לי מה להוסיף..היתי מוסיף עוד מצבים אבל אין לי ממש כוח \:
אם בא לכם תביאו מקרה אני יוסיף בכיף ויתן לכם קרדיט.
מקווה שעזרתי לכם, והמדריך נכתב רק בגלל יותר מדי non-rp
מקבלים מישהו לפאקשיין רק בגלל שהוא יודע מושגים...
צריך לבחון אותו איך הוא משחק לא איזה מושגים הוא יודע, כמובן שצריך גם מושגים...
קרדיט אך ורק לי, מקווה שעזרתי לכם.
Satla-Zone RP